Přejít na obsah

filirintidintin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    68
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Příspěvky zveřejnil filirintidintin

  1. ahoj, no priznavam, ze jsem mozna trochu plasil, byl jsem ted v cechach a tak ruzne po cr, a na dalkovou jsem udelal 6,7l na 100, a to jsem jel i useky vice nez 150km/h... Dlouhodobou jsem tedy srazil na 7,5l.,... takze spokojenost. A tak alespon mam klid na dusi, ze jsem si auto poradne proklepl... a vse je cajk.. Jinak diky za tipy, pratele

  2. Zdravím pánové,

    předem upozorňuji, že mám opravdu lehkou nohu, netočím motor nikdy přes 3000ot, a po dálnici jezdím do 150km/h...

    A měl jsem asi 5 vozidel s PD motorem 1.9...

    Tak proč mi tento superb 1.9tdi 96kW s tiptronicem žere tak moc?

    Je mi jasné, že ten automat veme tak 0,5 - 1 litr navíc, ale po městě (Ostrava) není problém mít spotřebu 9,8l/100 a dálkovou 50% dálnice a 50% okresky jsem se nedostal pod 7,8l/100, s tím že jsem jel po dálnici max 140km/h a po okreskách okolo stovky.

    Upozorňuji, že auto jede krásně, není hlučné a má najetých poctivých 140tis.

    Díky za reakce, už jsem vážně bezradný!!! :-))))

  3. Jaky ventil mas na mysli? Expanzni? Pokud ano, tak ten by mel byt v trubce mezi ventily (napojovacimi)... Mel by tam byt sroub. Po povoleni rozpojis trubky a ventil uzkyma dlouhyma klestema vytahnes. ., . Uz jsem ho parkrat menil, byl zanesen. Nejde to na nem ale opticky poznat. Musis ho proste vymenit za novy. (okolo stovky) .... Ale sam se do toho rozhodne nepoustej. Soustavu je treba nejprve ODSAT!!!

  4. ace ventura - prima to jsem rád. Jeste dva dny a uz si ho poslechnu. . . Já měl v předchozím supu 2din pioneer(pc cca 30tis), nevim uz presne typ. Ale mel snad vsechny funkce, vcetne navi, ale zvuk nic moc, bohužel. . . A dopadlo to s nim tak, ze mi ho ukradli. Znicili mi pul auta, menil jsem calouneni sedacky, tapec, palubovku, lakoval... atd. (nastesti dobre pojisteno) Takze tentokrat necham rhapsody, snad nikoho lakat nebude :-)

  5. Zdravím, pánové!

    má někdo zkušenost s originál autorádiem ŠKODA RHAPSODY a orig. zesilovačem? Nebo neví někdo jaké má parametry?

    A jestli jsou nějaké kvalitnější repro ve dveřích, když tam jde teoreticky vyšší výkon ze zesíku? .... Díky

    Ptám se, protože jsem měl superba, kde bylo jen obyč radio bez zesiku a repro a celé ozvučení bylo dost bídné.... a příští týden jedu do D pro superba, který zesilovač má. Tak ať vím, jestli to bude stejná tragédie a mám už pokukovat po nějakém neorig. zesilovači a po reprech....

    Díky.

×
×
  • Vytvořit nový...