Přejít na obsah

slon100

Uživatel
  • Počet příspěvků

    89
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

2 Sledující

O uživateli slon100

  • Narozeniny 15.5.1975

Oznámení slon100

Nováček

Nováček (1/14)

49

Popularita

  1. Já si ji lepil doma a tmel jsem dával...Dát tmel bylo doporučeno i v přiloženém návodu k montáži. U Rooma je zadek dost na ráně a voda i mráz časem udělají své...Co se ochrany týče, svůj účel plní. Na prahové lišty jsem tmel nedával. Ty jsou v suchu..
  2. Nazdar.....koukám, že v plánu další Škodabramborákový scuk....Tož taky dojedu nachytat rozumy......:-) (posílit dav Roomsteráků)
  3. Kurde kery si objednal tu kočku??? Tu jsem na jídelním lístku přehlídnul...
  4. Fajn akce...Tož taky tu přihodím nějakou tu fotku..ikdyž né s kompletní obsadou.
  5. Nazdar bazar...Dlouho jsem se v Dětmarkách nehořál...Ale jako předkrm na Sedliště gut.... PS: Snad jste se někde v Karviné upíchli.....
  6. To já tam do těch Dětmarek asi nakouknu....Zatím mi to nic nehatí....
  7. Přihodím sem i svou trošku do mlýna.. Opravdu je to tak.. Po přezutí z alu na zimní plechy se mi taky změnil zvukový projev auta. Má jakoby mírně dravější zvuk. Zprvu mě to mírně leklo, po obhlídce motoru a výfuk. potrubí nic, tak jsem sednul k netu a ejhle toto vlákno. Kažopádně vše je v naprostém pořádku...Možná se od plecháčů nějak rozrezonuje zvuk a je to v interiéru slyšitelnější... Neřeším, jezdím, ale je to zajímavý poznatek.....(už ať je JARO)
  8. Ať už se domluvíte jakkoli, rád se přizpůsobím... Motorka je už pod plachtou a víkendy mám vesměs volné... Takže termín je pánové na Vás...
  9. V tom případě za mě raději Sobota..V Neděli už nemůžu a Pátek bych nestíhal za světla.. Jinak jizba vypadá dobře. Abychom v Gutách nenasazovali řetězy.
  10. No našemu nejčastěji Rumštajn a Rumík, Rumun a protože máme zelenou jungle tak sem tam i UAZ...
×
×
  • Vytvořit nový...