Přejít na obsah

sierra

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení sierra

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den, a u koho vám vycházi takový ceny? Je to opravdu hodně, a i když jste mladý, takové závratné ceny byste neměli platit. Zkuste třeba pohledat na netu, existuje spoustu srovnávačů, kde vám za chvíli porovnají nabídky od poištoven. Ja tak uzavíram nové ručení každý rok. Můj prověřený je povinneruceni.biz tak třeba zkuste tam nebo si vyhledejte jiný. Pak to můžete i online uzavřít.
  2. Mohu se zeptat jakou negatívny zkušenost máte za sebou? Zrovna teď uvažuji o havarijním pojištení a nechci se obrátit na nějakou nezodpovědnou pojišťovnu. V plánu mám Kooperativu nebo Allianz, prý tam mají nejlepší plnění. http://www.expresnipojisteni.cz/priklady-pojisten Tady jsem našla celkem fajn ceny za ručení, akurát nevím jestli je to online bezpečné... A k vašemudotazu-bonus se bude rátat od doby prvního pojištení, tedy od 2005 a když jste měli přestávku, třeba při změne vozidla, tak tá se z výsledku odečte. Pojišťovny to vidí v registrech.
  3. asi to bude hloupá otázka ale jak se to tam demontuje / namontuje?
  4. už jste si vyměnili loga? mně se nové páči ale mám dilema jestli se hodí třeba na oct I nebo by to vypadalo špatne...?
×
×
  • Vytvořit nový...