Přejít na obsah

Borovic

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

841 zobrazení profilu

Oznámení Borovic

  1. Jedná se o nox senzor poptávám opletení,izolaci
  2. Ahoj, Nevíte náhodou číslo této lambda sondy, Jedna se o motor 2tdi 85 KW.Sonda je v motorovém prostoru. Nebo nejideálnější stačilo by mi opletení. Bohužel je to operák tak musí být toto šedé.
  3. Tak dnes Zlín-Prostějov-Olomouc-HK-Hořice. Dva lidé dodržování rychlostních limitů a používání tempomatu.Jsem celkem spokojenej hlavně tichostí po dálnici mile překvapen.
  4. @lubosh No zdálo se mi to takové línější,ale už si na to zvykám,je pravda že okta je trochu težší.Jo jinak motor se zbírá pěkně auto si dovede i hrábnout ;-) Tet jsem zvědavý jak se bude vyvijet spotřeba, u rapidů jsem byl spokojen.O víkendu pojedu dálnici tak uvidíme jak se motůrek předvede podám info.:-)
  5. Tak najeto prvních 1000 km a zatím vše v poho.Je pravda že 1,2 TSI 81kw co jsem měl v rapidu to není,ale jde o zvyk.;-)
  6. Ahoj tak dnes Bratislava-Brno-Olomouc-Hradec králové-Hořice v Podkrkonoší.Dva dospěli a lehká zavazadla.1,2 tsi 77kw Naprostá spokojenost.Dálnice 100-140.
  7. Zdravím. Tak dnes to je 19 dní co jsem si vyzvedl rapida.Už jsem si pomalu na vše zvykl a vypadá to že jse skamarádíme. Zatím jsem spokojen a se spotřebou obzvlášt dnes jsem překročil 1000km cca 500km delší trasy zbytek město. Jinak už se mi podařilo na jednu jízdu průměr 4,5 ale to je opravdu vyhlídková jízda,Tak uvidíme dál. Přikládám PP od převzetí vozu.
  8. Ahoj tak jak dopadla ta hlučnost?Mám něco podobného na neutrál auto neslyším a jak mile se rozjedu tak je to jak TDI.Je pravda že zatím mám najeto 80km tak snad se to uklidní
×
×
  • Vytvořit nový...