Přejít na obsah

george20006

Uživatel
  • Počet příspěvků

    88
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem george20006

  1. Pokud ti nejde napájení anténího zesilovače po koaxu, musís použít fantomové napájení , je to nejlevnější řešení. A nebo se podívat do autorádia proč to nejde.
  2. Nevím co se rozčiluješ, vždyť má pravdu. Na sufidku to světlo nepředěláš. Pak nevím proč chceš dávat 8W Ledku, to budeš oslňovat auta za sebou? Mám tam 2,3W s paticí T10 a nemám s tím nejmenší problém. Výměna je na 10min. http://www.stualarm.cz/produkt/95209cb-led-zarovka-12v-s-patici-t10-bila-1led/3smd/
  3. Třeba tady: http://www.repres.eu/repres/eshop/10-1-Opravy-panelu-pristroju/0/5/64-Vymena-displeje-MAXIDOT-VDO/description#anch1 Mě začíná mizet horní polovina displayie, hlavně v létě jak se ohřeje. Zatím to neřeším.
  4. Tak mě tomu nahrává 4x4 a combi.
  5. Tak já mám dle PC dlouhodobou 9,2L a dneska trasa H.Počernice - Liberec a zpět ukázal 8L.
  6. JJ je to fakt pěkně udělaný, nastříkali to, takže to vypadá ještě líp. Ten rámeček tam dávat nebudu. Přemýšlím o zadní difuzoru. Tak až našetřím a bude doma, bude se pokračovat. Chtěl bych okopčit styl co má Ondrero ala scout.
  7. Tak ušetříš 1500,-. Já mít CO, ohýbačku trubek tak si to taky udělám sám. Jenže takovou možnost nemám. Tady přikládám jak to vypadá.
  8. Tak jsem tam byl, zítra ráno jim to tam budu dávat. No starat se budou, přesně věděl jak ji chci a co chci. Také si to nechají zaplatit. Ale co se dá dělat když už jsem se do toho pustil,tak ať tam je ne.
  9. No zatím je zpět v krabici, uvidím jak se rozhodnu. Ale zatím to asi nechám servisu. Mám s nima dobré zkušenosti. Teď mě měnili vlnovec. Momentálně mám v igelitce nové silentbloky na přední nápravu.
  10. To je jasné.Taky není problém proříznout nárazník, u té koncovky je i originál plastový lem kolem koncovky, jak je vidět u Ondrera. U mě je problém, že já když ji nasadím,tak je krátká a navíc pod nárazníkem. Aby vypadala pěkně, budu ji muset posunout ven a ještě nahoru a zapustit ji do nárazníku. Další problém je že koncovka má průměr trubek 43mm a já mám 50mm.
  11. Na ukázku, jinak je teď sundaná, sem se na to nemohl dívat.
  12. To vůbec ne. :-D no uvidím jak se s tím poperu. Aby to vypadalo tak to nechám asi odborníkům.
  13. Když na 4 kolce je ten vyfuk řešený jinak. A má úplně jiný tvar. Potřeboval bych ohybacku trubek a tak metr ji koupit.
  14. Přípravek? Já normálně přemýšlím ze bych ji nechal namontovat. Téhle tejden jsem vysolil 3700 za výměnu vlnovce, tak jsem se snímá bavil o koncovce, že by nebyl problem. Jenže vyplaznout dalších cca 1000 za montáž. :-(
  15. Tak nevim, jaky prumer ma nrmalni octavka vyfuku, ale ja mam 50mm, vubec tam nepasuje a nesedi. Zitra hodim fotku. Ted resim co s tim, ale myslim si ze aby byla hezka i na combi, tak bych ji musel celou zvednut a posunout vic ven. To by znamenalo naohybat trubky a cely to povarit.
  16. Tak je vyzvednutá a v autě, ještě ji nainstalovat.
  17. Tak objednano. :-) akorat si to musim vyzvednut osobne ve skoda servisu z duvodu odbrne montaze. Uz vidim jak me tam ohybaji trubky a rezou naraznik.
  18. A co tahle koncovka. Co koukam tak tvarove jsou stejny ne. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/ochranne-folie/koncovka-vyfuku-sroubovana-pro-fabia-combi-ii-fdc720004x--11/0/1/24/43/1001
  19. Na tu jsem právě koukal. Já když kupoval auto tam byla taky originál koncovka, dvě kulaté vedle sebe a to ještě absolutně nefunkční, pouze nasazený ze shora na ty trubky z výfuku. Hned šly dolu. Ještě sem přemýšlel o výměně celého tlumiče,ale zase na 4kolku je jiný a hlavně se mě líbí jak je to auto tiché.
  20. Myslíš že když objednám tu samou ale na dva vývody tak mě přijde i ten plast okolo? Koukal jsem jak to máš ty a moc se mě líbí. Akorát nevím, jak mám kombi tak to budu muset nastavit trubkou, a tu koncovku bych tam rovnou navařil.
  21. Dotaz na odborníky, minulý týden jsem měl celý zámek venku, komplet promazaný, spínače proletovány, celý zkontrolováno. Fungoval cca dva dny. Zamykat jde krásně,ale jak chci odemknout tak nevyskočí, někdy když mu dám dva impulzy na odemčení tak vyskočí. Co jsem se ptal známého tak by to mohl být motorek, už ojeté uhlíky a nemá potřebnou sílu aby překonal vevnitř tu západku. Řešil to někdo? Pěkně mě to štve,protože spolujezdcovi jsou zamčený a odemknou se tak po 15 pokusu. Jinak na VAGU vynechává i zámek na pravých zadních dveří :-(
  22. george20006

    folie na skla

    http://firmy.praha.idnes.cz/okres-praha-9/f/josef-hejra/48208/ Nevim jestli to jeste dela,ale je tam na nej telefon. Delal me dve auta a maximalni spokojenost.
×
×
  • Vytvořit nový...