Přejít na obsah

Petr73

Uživatel
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Petr73

  1. Hezké dobré ráno, bylo by dobré kdybys odpovídal k tématu. V návodu od Pawook je že se kolík má odvrtat. Já se ptal zda to jde bez odvrtání. Pochopils to?!
  2. Ahoj, máte někdo postup na demontáž kolíku madla ruční brzdy? Dle originál popisu nutno v kolíků odvrtat díru a pak odjistit západku a kolík sundat. Dotaz: Jde to i bez odvrtání a nutnosti kupovat nový kolík? Díky za tipy. Petr
  3. Na škoda díly se to jmenuje Sací potrubí ŠKODA viz Sací potrubí Škoda 04L129711 (skoda-dily.cz) Dle ETKA Sací potrubí s chlazením vzduchu. Takže žádný "intercooler nebo mezichladič"
  4. Ahoj....konečně jsem se odhodlal k řešení problému s únikem kapaliny. Tam co auto vozím tlakováním odhalili únik v mezichladiči. Bohužel ten díl co mi poslal https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/04l129766ba-sacie-potrubie-valeo-32185.html není vhodný pro moje auto VIN TMBLJ9NE6F0247700. Jedná se OIII Scout 4x4 2.0 TDI r.v 05/2015. Podle českých stránek tam pasuje tento díl Sací potrubí Škoda 04L129711 (skoda-dily.cz). Bohužel díl za 300 Eur z druhovýroby není jen tento díl za 19 000Kč.
  5. Ahoj, ten díl ...celý ukazatel....na výměnu se dá objednat např, ŠKODA Díly ? Odkaz na YouTube pošleš ? Díky.
  6. Ahoj, dnes jsme vyjel a po cestě se mi rozsvítila oranžová žárovka infotainmentu. Po vstupu do menu stav vozidla byla informace zkontroluj boční levý ukazatel směru. Blinkr v zrcátku je nefunkční. Ohledáním jsem zjistil, že kryt je lehce naprasklý a je v něm špína. Pravé zrcátko je krásně čiré. Máte nikdo tip jak spravit ? Dotazy: Když pustím blinkry tak napravo bliká několik segmentů v tom průhledném krytu. Proto usuzuji, že tam není žárovka nebo jen jedna LED. Lze vyměnit celý průhledný díl ? Pokud ano, kabeláž končí na nějakém konektůrku v zrcátku ? PS. A jak rozebrat zrcátko ? Diky P.
  7. Ten chladič nasávaného vzduchu….je to tento díl ? https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5q0145803h-intercooler-cn-34312.html Pokud ano, kde je umístěn ?
  8. Zdar, Cca od března se mi stává, že tak po měsíci se mi hlásí nízký stav chladící kapaliny. Vždy doleju. A znova se opakuje. Vizuálně nikde únik není. Mám najeto 183 000 km, aktuálně po výměně rozvodů a vodní pumpy. Únik byl ještě do výměny. Po přečtení vašich zkušeností mne to docela štve, že soudruzi z NDR někde evidentně udělali chybu. V lepším případě měnit mezichladič se mi teda nechce. Máte někdo zkušenost s některým přípravkem viz níže. Nepomohl by k utěsnění netěsnosti v mezichladiči ? Přípravky Sonax Utěsnění chladiče 250 ml Liqui Moly 2676 Utěsňovač chladiče 250 ml Teroson Utěsňovač chladiče 250 g CleanFox utěsňovač chladiče tekutý 250 ml Díky. Pítr
  9. Hotovo.....známy udělal za 2 min. Nevím co Ty Šmejdi chtěli v orig servisu dělat 1/2 hodiny.
  10. Jsem z Přeštic, ale pracuji v Plzni.....takže by se hodil někdo z Plzně...
  11. Ahoj, měl jsem v opravě na lakování dveře, které se demontovaly. Po zpětné montáži se po otočení klíčku vypíše porucha airbag. Pravděpodobně se musí odmazat porucha v diagnostice. Lze to udělat nějakým zásahem (vyndáním pojistky) aniž bych musel do servisu ? U nás teď v souvislosti s covid mají otevřeno jen do 16 hod, údajně to budou dělat 30 min (?) a musím přijet nejpozději v 15hod. To kvůli práci úplně nestíhám. Díky Pítr
  12. Zdravím, mám OIII Scout nefacelift, datum výroby 18.5.2015. V infotainmentu Bolero se po zapnutí klíčku někdy ukáží analogové hodiny a někdy zcela náhodně se nejdříve zobrazí nápis s logem Scout. Nevíte čím je toto řízeno, co se zobrazí ? Rád bych, aby se vždy zobrazil nápis Scout a pak až analogové hodiny.
  13. PS. Postup na video platí i pro zrcátka co mají sklápění ? Není v nich něco navíc co brání demontáži žárovky?
  14. - Všem děkuji za rady a tipy. - Nakonec jsem koupil zcela novou mřížku s nápisem Scout za 1500Kč v Praze v Měcholupech na vrakárně. Cca 6 let jsem tam nebyl, pěkně se to tam rozrostlo. Vyměnil jsem mřížku bez demontáže nárazníku. Místo natavení jsem v místech uchycení do nárazníku použil konstrukční lepidlo SOUDAL. - Práce cca 4 hodiny. Vzhledem k tomu, že autorizovaný servis mi nabízel opravu jen s novým nárazníkem, který by se musel lakovat, za cca 20000Kč, tak jsem se svým výsledkem spokojen :-).
  15. OK, díky.....nejsou mi jasné ty 2 srouby montované z bohu shora v nárazníku....a ta zmínka o gola sadě....
  16. To Devil Díky....hledal jsem a našel jen nárazníky...díky zatip. Je nutné sundat nárazník pro demontáž nebo lze namontovat/demontovat na namontovaném nárazníku. Ta mžížka se montuje z přední nebo zadní strany od motoru ? Díky.
  17. Pojištění mám ale spoluúčast je 5% min 5000Kč. Celý nárazník se mi měnit nechce podle mne netrefí odstín barvy :-(.
  18. Dnes odpoledne jsem v rychlosti cca 60km/h srazil dravce, co seděl v příkopě u silnice. Lekl se vzlétl a potkal se s mřížkou chladiče. Přeskočil na kapotu a na sklo. Vše OK až na tu černou mřížku. Praskla v půlce. Vím, že je tam natavená. Jde nějak vyměnit bez výměny celého nárazníku, který je jinak OK ? Pokud ano, tak prosím o radu. Pokud to jde, potřeboval bych sehnat tu černou mřížku a pak ten nápis SCOUT do přední masky resp jen tu podložku co je v masce nacvaklá. Samotný nápis SCOUT mám. Díky za rady.
  19. Na OIII mi po odemčení svítí osvětlení nástupního prostoru v zrcátku jen u spolejezdce, u řidiče nikoliv. Nevíte jak vyměnit žárovku v zrcátku ? Co je tam za typ žárovky popř je tam LEDka ? Díky.
  20. Zdar, potřebuji nechat přelakovat AL disk 17'' Nivalis. Neí´víte někdo orig. RAL ? Díky
×
×
  • Vytvořit nový...