Přejít na obsah

Tibos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Tibos

  1. Z ali som si objednal bluetooth adaptér avšak po pripojení do diag. zásuvky to nič nerobí ani sa nerozsvieti žiadna dióda. Toto je už druhý čínsky adaptér čo som skúšal z rovnakým výsledkom. Kolegovy však funguje.

    Takisto VCDS čínsky kábel čo mám mi ide bez problémov. 

    Viete mi poradiť?

    Oct 2 FL 2009

     

    UTB8PDUODyaMiuJk43PTq6ySmXXaa.jpg

  2. Tie prvé čierne čo si dal som mal ale do jednej prestali fungovať.

    Mám na ceste tieto http://www.aliexpress.com/item/T10-LED-1-PCS-Auto-Car-Door-Light-Bulb-5730-SMD-6-LED-W5W-12V-Interior/32579857816.html ale už tiež nie sú dostupné :kol-32:  hlavne nekúp nejaké dlhé lebo v stropnej lampičke je dosť málo miesta.

    Sulfidky ti odporúčam určite tie Cree, super svietivosť a ani náznak modrej farby. A stále držia všetky.

  3. Zdravím, měl bych dotaz... Koupil jsem si tyto ledky do interieru, ale bohužel po zhasnutí malinko svítí... Není to nic nepříjemného, ale přeci jen bych raději nějaké se správnou funkcí...

    Poradili by jste mi jaké koupit, aby nesvítili po zhasnutí ?

     

    Díky

     

    Kyselinka o stránku späť nechal nejaké odkazy na aliexpress, tieto by ti mali fungovať:

     

    +

  4. Sice to neoslňuje, protože to svítí jen do země, ale je to tak o 100% víc, než bych chtěl :-( Navíc sem chvíli mezi svátkama brouzdal na Aliexpressu a maj to tam za polovinu :unsure: Njn, nějakou dobu to tam nechám a pak to asi pude z auta :feve:

    Na Aliexpressu si myslel takéto niečo: http://www.aliexpress.com/item/With-canbus-decoder-18SMD-Led-12V-license-plate-light-for-Skoda-Octavia-1Z-Roomster-5J-car/32266209439.html ?

    Nedala by sa svietivosť upraviť prelepením sklíčka napr. tmavou fóliou čo sa dáva na zadné svetlá? Aj keď s ňou nemám skúsenosť tak neviem ako by to držalo.

×
×
  • Vytvořit nový...