Přejít na obsah

BlackCiti

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem BlackCiti

  1. Tohle vypadá dobře https://www.youtube.com/watch?v=RFHKNPQG3F4
  2. Asi to bude těmi 55 kW. To kdybych věděl tak jdu do 44 kW verze.
  3. To chápu, jen jsem si říkal že i kdybych měl nohu z olova tak ten rozdíl mi přijde ohromný. Když se Cecil67 dostane i pod 4 a já v uvozovkách slavím 6. Ad. vítr, síla provozu atd...: Bohužel nemluvím o jedné jízdě. Ale o všech. Ať je vítr, bezvětří, provoz, úplně prázdná silnice... Je to jedno, nedostanu se pod 6. Těžko sebe soudit, ale snažím se dodržovat úplně ty klasické eko rady. Prudce neakcelerovat, nerozjíždět se před červenou v dálce, nepředjíždět, řadit včas, předvídat atd... Když se snažím tak právě se dostanu lehce pod 6. Ad. dálnice: Tak tam je jedlo jestli mám nohu z olova nebo ne. Protože tam nemám žádnou nohu. Jede tempomat. A i tam je vyšší spotřeba. To je pro mě ukazatel, že chyba mezi volantem a sedačkou nejspíš nebude. V podstatě ahorag jezdí 130 se stejnou spotřebou jako já 90.
  4. Ach jo. Jak to všichni děláte ty spotřeby? Na Citigo jsem se těšil že budu jezdit jak za hubičku ale abych se dostal lehce pod 6 litrů tak to se musím hodně snažit. Tudíž kdybych se pustil ze řetězu tak snad atakuju dvoumístnou číslici. O 4,5 si můžu nechat zdát. No a k dálnici. 130 za 4,7? 130 jsem ani nikdy ještě déle nejel protože na PP skákaly takové čísla, že jsem se rosil. Výsledek je, že když jedu po dálnici tak 90 až 100 abych to udržel na +- 5 litrech. (spíše +) Každopádně určitě nechci odradit Tomina87 od Citigo. Je to super auto a já mám asi nějaký špatný kousek. Prostě to nechápu. Na spritmonitor.de mám jednu z nejhorších spotřeb. Chtěl bych se zeptat. Nemůže být něco špatně v motoru? Může být vyšší spotřeba důvodem k reklamaci? Auto má totiž rok a cca 5000 km takže je v záruce.
  5. Jůůů, to by byla paráda. Tak do toho bych teda šel kdyby to uměl někdo dodělat. Dojezdy mi hodně chybí.
  6. Nikdo nic? Ach jo Edit: Tak to bych se měl stydět po x týdnech co jsem to řešil jsem objevil hluboko v nastavení nabídku co to zakazovala Teď už všechno šlape na výbornou. Ale evidentně se nechal napálit i pán redaktor co testoval navigaci od navigonu http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/navigon-8410-obrazkova-abeceda-test/sc-265-a-1314373/default.aspx
  7. Zdravím všechny a chtěl bych se zeptat zvláště majitelů Citigo s navigací Move&Fun. Před nějakým časem jsem si pořídil tuhle super navigaci (jsem velmi spokojen) ovšem dodnes mi nefunguje TMC. Respektive dopravní událost (např. dopravní zácpa) se zobrazí na mapě (takže TMC funguje) dokonce je i na seznamu když si rozkliknu dopravu. Ovšem i přesto že navigace TMC má tak stejně naviguje přes např. uzavírku. A v seznamu "Na trase" svítí nula. A i když hodně lidí napadne útěcha typu TMC v ČR je stejně na nic. Tak já si dovolím nesouhlasit! Čekal jsem, že to bude nepoužitelná bída ale těší mě (teda v Praze a okolí) že často vidím zácpy, uzavírky, různé omezení atd. v navigaci jako TMC zprávu. Takže v kostce. TMC přijímám ale je k ničemu protože za jízdy bych furt musel klikat na dopravu a projíždět si seznam ručně. A právě nechápu že v manuálu k navigaci je uvedené že když se blíží dopravní zácpa tak se zobrazí tlačítko: a nebo další příklad. V případě nějakého omezení navigace nabídne alternativní trasu: Ani jeden z těch dvou obrázků jsem mimochodem nikdy na navigaci neviděl. Právě proto, že i když úmyslně (na zkoušku) naplánuju trasu kolonou tak navigace ukáže "Na trase: 0", "V okolí: 35" No ale proč to vůbec píšu bych skoro zapomněl. Máte to taky tak a nebo vám všechno funguje na výbornou. Protože mě napadlo jestli bych navigaci neměl reklamovat když je ještě v záruce a v podstatě nefunguje deklarovaná funkce.
×
×
  • Vytvořit nový...