Přejít na obsah

DenisMms

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    51
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem DenisMms

  1. Aktualizoval jsem AA 2.6.5734 (ale nevím jestli je to tím) a a mezi podporovanými aplikacemi byla i Waze. A musím říct že funguje !!!
  2. Na netu se už objevila "vyléčená" sygic navigace. Dnes jsem jí zkoušel a chodí pěkně.
  3. To co jsi tady nahodil je Sygic GPS navigace. My ale potřebujeme Sygic Car navigace, jen tahle jde zrcadlit.
  4. DenisMms

    Fabia III

    Tak už je na světě Scout http://auto.idnes.cz/skoda-skaut-cxl-/ak_aktual.aspx?c=A151009_115109_ak_aktual_fdv
  5. To znamená datum výroby auta od 25.5. je MR 2016
  6. Mit: V seznamu mají dvě S5 a já beru tu G900F, jak mám označený telefon
  7. Je vidět že jsou mimo. Já mám S5 od TMO a běží. V jejich seznamu je S5 ještě s androidem 4.4.2. ale ta už dávno běží na 5.0
  8. Pokud jí používáš často chápu tu koupi. Já si zatím vystačím s mapami o googlu, mám dostatečný balík dat v tarifu. Je jen škoda, že sygic zneužívá toho, že mají jedinou navigaci certifikovanou na ML. Zrovna totiž mají 70 % slevu na obyč. GPS navigaci (20EU), ale ta co umí zrcadlení je za plnou cenu (80 EU).
  9. Ty máš ten sygic koupený ? Chtějí za to nekřesťanské peníze. Já měl tu sedmidenní verzi a šlapala hezky. Musím ale uznat že je o level výš než mapy od googlu.
  10. Už jsem to tady několikrát psal. Vlastním Samsung S5 a běží mi navigace přes google mapy (android auto), tak mi i běžela zkušební sygic navigace (smart link). Zpracování Sygicu vypadá 100x lépe, ale tech 2300 ,- jim nedám. Takže jsi zatím vystačím s googlem. Na obou funguje i hlasové navigování při zapnutém rádiu. Tohle mi bohatě stačí, žádné zrcadlení mobilu nepotřebuji. Facebook za jízdy určitě obsluhovat nebudu a ani nic jiného . Jestli třeba není i problém v neaktualizovaných telefonech ?
  11. deathskull: jak už bylo vzpomenuto výše, musíš být online a ne všude to jde. Zrovna trávím čas kousek od Špindlu a ani si nezavolám, né tak ještě data.
  12. Janonj3: dej vědět jak jsi se sygicem dopadl. Mně fungoval úplně krásně, ale jen sedm dní. Hledal jsem na netu nějakou verzi k "vypůjčení" ale nic jsem nenašel. A těch 80 € jim za nedám.
  13. A máš v telefonu MirrorLink 1.1 ? Jestli třeba nemáš problém a aktualizovaným telefonem.
  14. Já o víkendu jezdil o víkednu s navigací google maps přes android auto a v pohodě. Sice se mi sygic líbil víc (zkoušel jsem 7 denní verzi), ale za ty prachy... Rádio hraje, hudba z SD taky. Já nemám problém, nevím co bych potřeboval víc. Komplet zrcadlení telefonu nepotřebuji, nevím k čemu mi by to bylo. SMS taky můžu psát na displeji rádia, ale nikdy by mě to nenapadlo. Mám Samsung S5.
  15. Když jsem objednával fabii, tak mi prodejce říkal, že střecha je konstruována tak, že se střepy dovnitř nedostanou.
  16. A měl jsi vyplé wifi ? Já se na android auto nemohl připojit, stále telefon psal že stahuje potřebné aktualizace a nic. Potom jsem vypl wifi a už to běželo.
  17. Totéž se stalo Hkubesovi viz: http://forum.skodahome.cz/topic/131638-hk-stříbrná-fiii-combi-12-tsi-81kw/?p=2068248 kde píše o chybě klimatizace, takže zítra volám servis. Nepotřebuji aby mi to dělalo cestou na dovolenou.
  18. Tak i já mám stejnou zkušenost. Auto stálo v dnešních tropech venku 4 hod.a klima nic, jen foukala. Po dojezdu jsem znova nastartoval a klima šla
  19. Ta střecha je hlavně designový prvek. Odlišíš se od ostatních, modrých a bílých fabií je spousta, ale se střechou neuvidíš. Hlučnost nepozoruji a ohledně teploty těžko říct. Teď když jsou tropy a auto stojí na slunci bude vyhřátaté každé. Klima ti to stejně hned vyhladí.
  20. DenisMms

    Fabia III

    Myslím že to zrušit půjde, ale propadne ti záloha co jsi na začátku složil.
  21. Tak dneska zkoušen Smartlink. Telefon Samsung S5, android 5.0, MirrorLink 1.1. Někdy se telefon spojil hned někdy na druhý pokus, ale fungovalo to. Bohužel nabídky spustitelných aplikací omezena. Od škodovky jen MFA Pro a ŠKODA Drive. Ještě jsem stáhnul zkušební verzi Sygicu a ten běhal taky.
  22. Tak dneska zkoušen Smartlink. Telefon Samsung S5, android 5.0, MirrorLink 1.1. Někdy se telefon spojil hned někdy na druhý pokus, ale fungovalo to. Bohužel nabídky spustitelných aplikací omezena. Od škodovky jen MFA Pro a ŠKODA Drive. Ještě jsem stáhnul zkušební verzi Sygicu a ten běhal taky.
  23. Já taky dostal obě karty rovnou u předání. Karta se aktivuje na http://uamk.cz/CONSTRUCT
×
×
  • Vytvořit nový...