Přejít na obsah

elkanera

Uživatel
  • Počet příspěvků

    87
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem elkanera

  1. Já před pár dny našel tohle. To jsem si myslel, že metalíza je odolnější...
  2. @Lancelot Taky mě trápily zvuky od sloupku, a ukázalo se, že to bylo od zámku. Omotal jsem očko zámku a byl klid.
  3. Aktuálně akce na Sygic Car Navigation (umí ML) za 1349 Kč. Platí do 15.7.
  4. Myslím, že mě trápilo to samé, i jsem o tom tady na fóru někde psal, ale po nějaké době se to buď trochu utišilo, nebo jsem otupěl a přivyknul si, případně se mi zhoršil sluch. Každopádně nemá asi smysl to nějak hrotit.
  5. Taky mi to bouchalo za hlavou. Obmotal jsem očka zámků elektrikářskou páskou a je klid.
  6. Jestli to za jízdy zrcadlí např. aplikace od Škodovky, tak by měl fungovat i Sygic car navigation. Není možné, že už vypršela zkušební verze?
  7. Telefon? Verze Androudu? Byl to Sygic car navigation a ne pouze Sygic navigace a gps?
  8. Pod ty poslední věty o testování servisem ve městě a drnčení na okreskách se klidně podepíšu. Stejná zkušenost.
  9. U mne to jednoznačně dělá plastová krytka pod budíkama nad volantem. V servise jsem to hlásil, o něco se asi snažili, ale drnčí to furt. Žít se s tím ale dá, stejně mi furt hraje rádio a nedrnčí to soustavně. Najeto mám cca 40 000.
  10. ML bez problémů na LG G4 (cz distribuce). Sygic jsem koupil a spokojenost.
  11. Tak teď už fakt nevím. Zkus to s půjčeným mobilem, abys měl jistotu, že chyba není v Boleru. No a pak buď hledat dál, nebo se smířit s tím, že s tvým telefonem to chodit nebude.
  12. U mne v Androidu 6 v nastavení - obecné - aplikace zobrazím seznam všech aplikací. Pak si vyberu Android auto. Nyní je tam tlačítko vynutit ukončení a vedle něj odinstalovat. Hned pod tím mám položku ULOŽENÍ. Na tu když klepnu, tak se zobrazí stránka s nabídkou vymazání dat a vymazání cache. Volba smazat cache maže data z mezipaměti.
  13. Předpokládám, že to zkoušíš s nastartovaným motorem ... (mám pocit, že když jsem telefon zkoušel rozchodit poprvé, tak se s rádiem bavil až když jsem nastartoval a pak teprve připojil telefon přes kabel). Pak bych ještě asi zkusil aplikaci v telefonu úplně vypnout (vynutit ukončení v nastavení aplikací), smazat jí data z mezipaměti, pak připojit telefon kabelem k Boleru a aplikaci zkusit v telefonu zapnout, jestli se nepokusí navázat spojení.
  14. Ten režim přenosu multimédií, o kterém jsem psal, je něco jiného, než ladění přes usb, o kterém píšeš ty. Do toho režimu, o kterém píšu, by ses měl dostat tehdy, když telefon připojíš kabelem k něčemu, jako je třeba počítač nebo právě Bolero ve Fabii. V tu chvíli se ti nahoře v roletce objeví ikona USB (taková ta vidlička). Když roletku stáhneš a na tohle klepneš, zjistíš, že telefon je v režimu nabíjení přes usb. V nabídce by pak měly být i další položky, z nichž jedna je MEDIÁLNÍ ZAŘÍZENÍ (MTP). To zkus zvolit. Alespoň u mně v Androidu 6 to takhle je. Jinde by to mělo být podobné. Pak mě ještě napadlo, že někde v nastavení Bolera je položka, jestli má být upřednostňováno spojení přes Android Auto nebo Mirrorlink, tak koukni i tam, jestli to taky nemůže mít vliv. Všechno jsou jen takové nápady, na co bych se díval, kdybych už nevěděl kudy kam, tak to tak ber.
  15. A telefon se ti v autě přes ten usb kabel dobíjí?
  16. To bude asi u různých telefonů individuální, u mne to potřeba bylo, tak proto jsem ti to navrhnul, jako jednu z možností na vyzkoušení.
  17. Máš v telefonu vybraný USB režim pro přenos multimédií (nebo tak nějak se to jmenuje)? Pak ještě mě napadá kvalita kabelu. Zkus jich víc, jestli nebude problém v tom.
  18. Tak zvuků od sloupku jsem se dnes zbavil. Jen si nejsem jistý, jestli pomohlo oblepení oček zámku u řidiče a vzadu za ním, nebo odebrání roletky nad kufrem. Ta mi totiž taky docela solidně klepe na nerovnostech (to už ale odjakživa). Testováno na silnici s dírama a záplatama, a pazvuky absolutně žádné, samotného mě to na té rozbité silnici překvapilo. Akorát by mě zajímalo, jestli ty zámky jdou nějak poštelovat, nebo je nutné už navždy jezdit s oblepenými očky. Zítra to projedu s nasazenou roletkou, a když zas bude kravál, zkusím ji nějak vytlumit. No a pak ještě umlčet ty budíky a budu happy.
  19. Tak jsem to dneska zkoušel poslouchat. Přišlo mi, že ráno v 7, když bylo ještě chladno, tak to tolik nedělalo. Zato odpoledne cestou domů to bylo dost slyšet. Zvuk jako kdyby se o sebe třely plastové lahve, když jsou zabalené igelitem natěsno v kartonu. Na nervy to leze hlavně proto, že to slyším někde těsně za hlavou. Očko zkusím oblepit, pak dám vědět. Ale až v pondělí, zítra nikam nejedu. Další pazvuk, který mě nebetyčně deptá je rezonance z pod tachometru, už se to tu řešilo. Vrtat se v tom sám se ale trochu bojím. Vztahuje se na takovéto pazvuky případně garance, nebo mi řeknou, že je to normál a mám si zvyknout? Dík
  20. U mne na straně řidiče. Je to slyšet celkem dost. Podezírám plasty. Nevím ale, co s tím.
  21. Problém máš právě kvůli těm pouhým 7 kilometrům. Po prvním kilometru spotřeba třeba 12 a víc litrů není nic nenormálního, s přibývajícími kilometry a zahřívajícím se motorem to jde rychle dolů. Jenže tou dobou už parkuješ. :-)
  22. Díky všem za rady a postřehy, jdu objednat tužku. Taky ten plast, ze kterého je nárazník, nemusel být bílý, ale třeba šedý, aby to tak nebilo do očí.
  23. Ahoj, na parkovišti mi nějaký .... poškrábal zadní nárazník (viz foto). Chci se zeptat, jak byste to opravili. Do lakovny se mi investovat nechce, u havarijka by asi byla spoluúčast, takže řeším buď tužku, nebo spray. Oboje nabízí eshop škodovky. Nebo máte ještě nějaký další tip? Budu vděčný za každý názor. Dík.
×
×
  • Vytvořit nový...