Přejít na obsah

Majla

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Majla

  1. Hm sháním a nesháním...ono to má jeden háček...zatím nemám jistou práci a budu to vědět přesně až na začátku září...takže do té doby si auto koupit nemůžu .Po zaplacení auta by mi nezbylo ani na benzín.Ale díky za nabídku .Možná mi teď utíká pěkná Octa, ale nemůžu s tím nic dělat .Ještě by mě zajímala cena... 105000kc
  2. mám stříbrnou octávii 16i 55kw vše v elektrice nemá klimu ma servo tažné pal. počítač centrál naj. 130000km výměna rozvodů ve 123000km dělal jsem s. bloky na ramenech ve předu tyčky a gumy na stab.tyči interiér o.k. lak v poho bere po Praze 6.5-8l benzinu, koupil jsem fabii 19tdi. jestli chceš volej 602679222 Miloš.
  3. Mám 1,6/55kW a nemůžu si stěžovat, auto bylo od novátka v rodině, tak vím, co se kde dělalo. Krom běžných náplní a údržby se dávalo svodové potrubí, chladič, (lambda) a zadní díl výfuku, jinak po 10900km je vše původní, ještě mě čekaj kosti an stabíku. Takž emoje naprostá spokojenost Spotřeba je mezi 6,5 až 8l, dá se jet i za 5,5, ale na delších trasách, a když auto hodn ěženeš na konec tachometru, tak si vezme 15l, po městě tak 8l. Každopádně v AAA nekupuj, volil bych spíš někoho, kdo jí měl jako rodinné auto a pod.! Auto doporučuji pro nenáročného řidiče, stihačka to není, ale držák jo, po 9 letech jako nová Právě že ji nikdo ze známých nemá.Vlastně o jedné vím.Je to 1.6 55 r.v 96 Lx.Používá ji kamarád, jako "montážní vozidlo" takže absolutně bez údržby.jednou měl problém s imobilizerem a při 90tis.Km nevyměnil rozvody tak si to motor nechal líbit do 140tis.Km a pak rupnul rozvodový řemen,nevěřícně motor protočil několikrát startérem a pak ho nechal odtáhnout a spravit.V materiálu stála oprava prý jenom 5 000Kč!?A jezdí zase vesele dál-pořád a pořád.Navíc auto je docela v "bordelu" tu upadnutý kastlík před spolujezdcem, tam roztržené čalounění.No tak takové auto nechci!!!to by mě vůbec netěšilo.jenom mě překvapuje co všechno ta Octávka musí vydržet a pořád funguje. Druhou octavii 1.6 55Kw měl můj instruktor v autoškole a nemusím dál vysvětlovat o čem jsme vždy celou cestu povídali.byl to r.v.98,stříbrná metalíza, GLX+klimatizace,elektrická okna...,najeto zhruba 140tis.Km na delších trasách-jezdil tuším často do Rakouska,samozřejmě první majitel a servisní knížka,garážovaná,vzhledem k věku majitele 60let citlivě zajetá.A docela mi ji tenkrát chválil.Jenomže....Asi rok po autoškole jsem se dozvěděl že ji už prodal-byla pro něj na důchod moc velká a vyměnil ji za Renault Thalia-no fuj. nemusím říkat že se mnou rovný týden nebylo řeči.A bylo mi opravdu móóóc smutno.Takové auto by se mělo platit zlatem.... No tak v blízkém okolí už žádná další není a asi už nebude...tak budu muset pátrat v "dalekém okolí" ahoj jestě sháníš auto?
  4. Ahoj mel jsem stejny problem a musel jsem vymenit spinac na varovne blinkry. a bylo to..........
×
×
  • Vytvořit nový...