Přejít na obsah

Emil-Z

Uživatel
  • Počet příspěvků

    142
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Emil-Z

  1. Zdravím všechny,

    již cca měsíc se zobrazuje na Columbusu (rok 2023) upozornění, že probíhá aktualizace... Není přeci možné, aby se aktualizace shopu instalovala tak dlouho a proto usuzuji, že se patrně jedná o chybu. Z nabídky zmizelo všechno co bylo stažené z Shopu (Počasí, Zprávy atd...). Nemáte někdo nějakou zkušenost co s tím? V autorizovaném servisu byla jen odpověď "Počkejte na další aktualizaci".

     

    Pozn. Mám pocit, že něco podobného tady před nějakým časem už někdo hlásil, ale nemůžu to najít a tak nevím jak to vyřešil...

    Aktualizace_probiha.jpg

  2. Co je to za podivný přesah nad displejem u řidiče?! 🤥 Jako kdyby byla palubní deska převzata z původní verze, ale digitální štít nakonec někdo dal před to... Přitom u Passata je to vyřešeno hezky elegantně.

    Hnus.jpg

    • Negativní 1
  3. Kolega kamarád ho dnes  přivezl = čekal téměř přesně rok... (2.0 TDI, L&K) 

     

    První zajímavý poznatek: Area view tam prej má! (ani se mě to nechce věřit...zítra se jdu přesvědčit na vlastní oči) 

     

    PS. Dodání skutečně na letních, a tak ještě musel na těch "pár" dní nechat přezout na nové zimní 🤦‍♂️

     

     

  4. Dnes na Idnes:

     

    V hlavním závodě Škody v Mladé Boleslavi je na příští týden na lince pro výrobu modelů Enyaq a Octavia naplánováno velké omezení provozu: „V tomto týdnu byly odvolány první dvě noční směny, jinak vše beze změn. Za to v příštím týdnu budou pouze 4 ranní směny a jinak všechny směny jsou odvolány. Zaměstnanci jsou z tohoto zděšení a ptají se, co bude dál, nikdo jim však v tuto chvíli nedokáže odpovědět a nejistota stále stoupá,“ píše Škodovácký odborář... 

     

    🤦‍♂️

  5. I OIV podporuje TMC, viz. Info  přímo ze Škodovky:

     

    Nová Octavia je vybavena poslední generací infotainmentů které s navigací obsahují i služby ŠKODA Connect, konkrétně Infotainment Online který rozšiřuje palubní navigaci o online služby, jako Dopravní informace online nebo Výpočet tras online. Tyto služby fungují obdobným způsobem jako RDS-TMC ale na rozdíl od nich jsou zprostředkovávány skrze datovou síť a mají více zdrojů, než jak je tomu u RDS-TMC, ty u nás dle informací oficiálně zastřešuje pouze ŘSD.
    I přes tento fakt naše palubní navigace dokáží RDS-TMC přijmout a zpracova
    t.

  6. V 23. 11. 2022 na 22:54, e1. napsal:

    Predpokladám, že si pozeral kombíky. Scout je oplastovaný a má aj svetlú výšku jemne vyššiu, čo má negatívny dopad na aerodynamiku, a to hlavne pri vyšších rýchlostiach.
    Ale je naozaj prekvapivé, že má udávanú nižšiu spotrebu, čo by teoreticky naozaj mohlo byť inak nastavenou prevodovkou, aj keď o tom pochybujem. Nižšia spotreba sa totiž dosahuje predĺžením prevodov, čo u Scouta nedáva žiaden zmysel, u neho by som skôr očakával kratšie prevody. Pozeral si či je prepad v maximálke a rozdiel v spotrebe aj u 206 kW verzie Scouta, resp. Style a L&K Combi?

    U 2.0 TSI je rozdíl ve spotřebě a emisích v neprospěch Scouta. Maximálka a zrychlení stejné... Toto bych považoval za logické, ale ty rozdíly u TDI nechápu. 

×
×
  • Vytvořit nový...