Přejít na obsah

JiPoLit

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem JiPoLit

  1. U mojí Fabie 1 ( výroba únor 2002 ) je v ovladači stále původní baterie. A funguje bez problémů. Náhradní ovladač uložen doma v šuplíku, použit za těch 15 let jen asi 3x - jen pro zjištění zda je funkční. A taky stále funguje. Nechápu jak ta baterie v tom ovladači může tak dlouho vydržet. Fabii jsem loni v březnu vyměnil za nového YEŤÁKA, a tam je ovladač taky funkční. Ještě aby nebyl.
  2. To "otočení funkce S/S" lze provést nějak "jednoduše" bez kabelu přes Maxidot ? Nebo je třeba někoho kdo tomu rozumí, a kdo má kabel ?
  3. Fabie combi koupená jako nová v září 2002 má v klíči dodnes první baterku. Při prodeji tohoto auta před měsícem jsem poprvé vyzkoušel za těch 14 let i druhý ( náhradní ) klíč, který celou dobu ležel v šuplíku, a taky otevřel a i zavřel centrál zcela bez problému. Nechápu jak baterka může vydržet tak dlouho dobu, když jsem auto otevíral ( zavíral ) pouze přes dálku. Ale je to tak.
  4. Na začátku roku jsme měl stejné dilema. ( klimoška stačí manuál, kola stačí ocelová, na co tempomat, atd). Ale nakonec jsem přitlačil a koupil variantu FRESH a jsme spokojenej. Hlavně se mi nelíbilo otevřená přihrádka na palubní desce - to vypadá jako pěst na oko a chtěl jsem radio SWING s Bluetooth ( což je příplatek jen za toto radio 16.200,- Kč ) . Takže určitě doporučuji variantu YETI FRESH.
  5. Dá se v YETI ( výbava Fresh ) na radiu Swing 2016 zobrazit během jízdy aktuální rychlost ? Popřípadě jiné informace z MaxiDOTu ? V papírovém manuálu k radiu co jsem dostal při koupi vozu popisují funkci CAR, ale radio tuto volbu ( tlačítko ) nemá.
  6. JiPoLit

    Dodací lhůty

    Dne 4.2.2016 objednán Yeti Fresh 1,2TSI. Dne 31.3.2016 převzat na prodejně. PS: Při objednání mi řekli, že je doba dodání okolo 16 týdnů. Tato doba mi byla potvrzena i u jiného prodejce. Ale od podání objednávky jsme měl auto už za 8 týdnů doma. Což mne mile překvapilo. PS: Slevu mi dali 3 %. Zálohu chtěli 10 % při objednání. Druhý prodejce nabídl stejnou slevu.
  7. V mém novém autě YETI s výbavou YETI Fresh, je už od výroby radio SWING ( bohužel bez funkce CAR ), multifunkční volant ( je součástí této výbavy) možnost provést tuto změnu přes Maxi DOT : MFD - Nastavení - Asistent - Volby Hlasitost nebo Frekvence tónu. PS: Z výroby byla hlasitost nastavena na stupeň 6. Podle mne stačí bohatě 1.
×
×
  • Vytvořit nový...