Přejít na obsah

Fel0n

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Fel0n

  1. Když teda přijedu těd s Octavii 3 do autorizáku, tak už mi budou schopný vyměnit za LED ?  Klidně si to zaplatím, ale jde mi o to, že abych pak nemusel ještě schánět někoho na kodování ?

  2. Budu měnit těd na 30tis podruhé olej a mám v plánu měnit, kompletně všechny filtry což je olejový,kabinový,vzduchový a palivový. Je to zbytečné nebo se to vyplatí ? Popřípadě byl by někdo ochotnej mi tady napsat, na kolika kilometrech to má předepsané Škoda. Děkuji moc

  3. Pneumatiky podívám se ještě, ale foukám na 2.3, takže tam si myslím, že to je ok. Beru, že je zima a pneumatiky jsou měkčí, takže horší než v létě.

  4. Mám manuál, auto má najeto 20K a zatím na tom žádný servis nebyl. Pneumatiky mám 225/40/R18 a jezdím většinou sám. Jedná se mi o to, že mi přijde při klidné jizdě kolem 130km/h průměr 7 litrů prostě moc.

  5. Potřeboval bych poradit, jak zjistim kolik km mám do servisu ? zkoušel jsem, že jsem měl zapalování do první polohy a držel jsem nulovací tlačítko ale vždy akorát se vynulovali kilometry a znova naskočili, ale pořád ne a ne naskočit kolik km do servisu ? děkuji za všechny rady jedná se o dvojkovou oktávku před FL..

  6. Zdravíčko, měl bych dotázek mám OIIIRS TDI 135KW a spotřeba se mi furt pohybuje kolem 7 litrů, i když jedu na dálnici kolem 120-130 kilometrů, tak furt si to bere kolem té sedmičky přijde mi to nějak moc ? Mám to nějak řešit ?

×
×
  • Vytvořit nový...