Přejít na obsah

Jakou diagnostiku (VAG, KKL...), kabel, sw na Superb I


Blazer

Doporučené příspěvky

Pokud jsi koupil KKL, vyhod ho nebo pouzij kabel jako tezitko na stul. Tim kabelem nastavis oproti hex canu uplny hovno. A tvrd si co chces. Presne jak pise kolega sup, lidi vidi kabel za 300 s postovnym a ihned kupuji. Sup 1 je jeste hloupy auto ktery funguje prevazne po K line. Zkus ho napojit na OII tam se spojis jen s motorovkou a to je vse.

Editováno: , autor: brc.majkl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolega brc. to myslí dobře a má samozřejmě pravdu. Taky když jsem začínal, koupil KKL a za měsíc letěl do šuplíku.

Ale už ho máš, tak si hraj, na začínání je dobrý v tom, že díky tomu, že se nikam nedostaneš, tak nemáš co zkazit. Stejně Tě to brzy omrzí a stejně časem přijdeš na to, že chceš HEX a půjdeš do něj :kol-28:

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jasne ale neudeam proste scan chyb jednotek napr. motor hlavne park. assist pretoze mi nefunguje cidlo... dnes som preinstaloval win 7 na 64bit tak uvidime zajtra ci to pojde vobec ... proste mne otvori len central zamikani, navigaciu, radio, sedadla, airbag, abs.... a nikde sa nedostanem nieje mozne aby som nespravil aspon poriadnu ktrolu chyb aby som vedel nacom som a co treba opravovat atd...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny škodováky,

trochu bych přispět ohledně diagnostiky - vloni jsem koupil staršího Superba 1,9 Tdi 96kw,docela rád bych se občas podíval

na ŘJ. Hledal jsem jsem něco za rozumnou cenu - nakonec jsem zkusil Robeko,samozřejmě ten nejlacinější,kdyby to nechodilo.

Cena asi 1300Kč,když to přišlo,tak jsem se pustil do instalace.Kdo to chce v češtině,tak se musí použít noťas s 32 bit systémem.

64 bit systém je pouze v angl.

Při instalaci se mě to nepovedlo,ale na dálku to osobně majitel firmy dal do provozu.Po připojení vše naběhlo bez problémů,komunikace v češtině.Zatím se s tím seznamuju,abych něco nepokazil.

Zatím mohu doporučit a chválím majitele firmy za perfektní přístup.

Petr Pardubice

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vážený,

to snad nemyslíte vážně - s tou reklamou ?? V životě jsem s touto firmou neměl nic společnýho,s nikým se neznám a tento výrobek jsem normálně našel na Netu.

To že jsem ocenil majitele,že zachoval naprosto férově není snad reklama.

 

Takže ??????????????????????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže si stále myslím, že to je reklama.A můj názor trvá ;) .. 1 příspevek celkove napsal si cenu i nazev diagnostiky... Hold to je muj nazor ostatni si to preberou po svém ;)

 

Ale hlavně že jsi spokojený ;) Nebylo by to poprve co se tu něco takového oběvilo :-)

 

Zdar a sílu : - - )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Airman to napsal skoro stejně, jak bych reagoval já

To petrsuperb: Blbej odbyt, že? Hele zkus jiný jitrnice, zkusil bych sobotní trhy :kol-98:

Ale abys neřekl, že jsem úplnej kokot, natoč video, co vše se s tím kabelem za 13kil dá na Supu dělat, mrskni to na Youtube a hoď sem odkaz

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

No a hlavně to není jenom o kabelu, jde hlavně o program, ten je na tom nejdražší. Mě trvalo rok, než jsem se dopracoval na funkční diagnostiku, která jakž takž něco umí. Další věc je tomu porozumně a naučit se to. A tam jsem ve stadiu, že ne úplně všemu porozumím. Neoficiální verze bifikundace Ti radit nebudu, tady máš tedy komplet jeden levný kabel + program, defakto od jediného, resp.jkednoho z mála a nejrozšířenějšího výrobce:

http://www.vag-com.cz/zbozi/3588/VAG-COM-Standard.htm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak jestli jsem to správně pochopil, tak je to bez softu, jsou tam jen ovladače. To je sice více méně logické, ale jinými slovy ti vzkazují "kabel od českého výrobce, žádná Čína, ale soft si po čínsku sežeňte sami" :D Vzhledem k tomu, že s těmihle obyčejnými KKL kabely problémy nebývají, bych zvolil onu čínskou pochybnou kvalitu - jasně, může se ti stát, že nebude fungovat, tak si prostě koupíš druhý a i tak stále soustu peněz ušetříš... Čína v tomto případě není takový problém, jako u klonů Hex kabelů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...