Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den.

Od ČPojišťovny jsem obdržel platbu s rekapitulací a tak jsem tím prošel a nad některými věcmi se zamýšlím.

Pojišťovna mi tam nabízí "výhody zdarma" - Asisstenční služby - PŘI PORUŠE VOZIDLA

odtah zdarma 50km,zprostředkování a úhradu práce až 2h. mechanika k odstranění následků poruchy pojištěného vozidla......

při zavolání na jimi u ČP avizovanou Asist.službu.

Zajímalo by mne jaký je rozdíl zavolám li tuto ČP As.službu nebo na Škoda Assistance kterou mi zase doporučuje

servis Škoda kam jezdím na roční servisní služby, - jak je to s platbami při poruše u těchto služeb ?

Co na tom nevíš?

Pojišťovna Ti nabízí služby a výhody zdarma pokud je využiješ u firmy, kterou doporučují a se kterou mají nějaký smluvní vztah.

Pokud budeš chtít proplatit služby vykonané jinou firmou tak se budou kroutit.

No, ono, oni se budou kroutit v každém případě. Aĺe v tom prvním míň. Snad.

• 6 měsíců později...

Co prosím znamená záruka mobility? Konkrétně co nabízí Škoda v rámci tohoto produktu zdarma?

Uvedu příklad - porucha 10 km od servisu, zavolám asistenční službu, oni auto odtáhnou do servisu a opraví. Auto je v záruce. Budu něco platit?

Podívej se do servisní knížky,je to tam napsaný. Nebo se zastav u nejbližšího dealera škodovky... Já využil několikrát záruku mobility ještě u FI,bylo to tedy už po skončení záruky na vůz. Výjezd mechanika (bylo to vždy o víkendu) a práci (napíchnutí na diagnostiku,výměnu dílů) jsem neplatil,korunky chtěl jenom za materiál (v mém případě 2x zapalovací cívka).

Upraveno od Pawouk

Tak do dneška jsem měl v servise Octavku 2.0 TDi - měnili turbo. Jelikož mělo auto najeto jen 90 tisíc, škoda-auto poskytla turbo zdarma. Platil jsem jen práci a nový olej.

Napadá mě otázka, pokud by bylo auto v záruce, platil bych rovněž olej? Předpokládám, že by to po mně chtěli, ovšem závada je to na vrub výrobce... má někdo zkušenosti?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.