P.406 Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Zdravim vas, Za jazdy mi zacala svietit kontrolka EPC, tak som siel ku kamosovi na diagnostiku, vymazali zavady, EPC uz nezasvietilo, ale za zostala svietit kontorlka arbagu. Tak som s tym radsej sial do servisu na poriadnu diagnostiku a ta nevykazuje ziadnu poruchu bagu, len poruchu snimaca uhlu riadenia, ma to s arbagom nieco spolocne? Jena sa o fabiu, r.v.2000, 1,4 MPI Za pomoc dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 (editace) to snad ani ne, ten snímač bude mít vliv na řízení, esp to nemá, ne? pokud svítí airbag, tak v řj airbagu musí být nějaká chyba. taky možné, že máš zrovna tu špatnou jednotku bagu, která po připojení vyrobí svůj defekt. Editováno: 24. Říjen 2011, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 jojo rok 2000 to dělal (ř.j. airbagu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.406 Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 (editace) Je mozne, ze odisla ta r.j. airbagu, len mi nejde do hlavy, preco diagnostika nic nenajde, airbag sa tvari ze je v poriadku, ale kontrolka stale svieti... Este vas poprosim o radu, podla coho mam hladat inu riadiacu jednotku? Editováno: 25. Říjen 2011, autor: P.406 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 na řj bagu můžeš kouknout okem, výše zmíněný problém dělaly 6Q0.909.605H, 6Q0.909.605A, možná i jiné. a k řj bagu se normálně připojíš? zkusil bych to připíchnout ještě u někoho jiného, na novějším vagu /předpokládám, že máš vag 304 apod./ nebo zkus ještě autoscan a vyber "včetně airbagu" co se týče náhrady řj, tak buď můžeš sehnat úplně stejnou, jakou máš ve voze a nebo jinou, ale k tomu je potřeba vědět, co vše v autě máš - kolik pytlů (přední/boční), vypínač spolujezdce, předepínače pásů elektricky/mechanicky. a nebo zajdi do škody a oni ti podle vinu tvého vozu najdou to, co tam může být. za předpokladu, že máš stejný vin, s jakým auto původně vyjelo z fabriky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.406 Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 Tak,u kamosa diagnostika hlasi poruchu riadiacej jednotky bagu.v servise na novsej,je bag v poriadku.uz tomu nerozumiem... Skusim podla povodnej jednotky zohnat inu a uvidim co bude,alebo mi poradite este nieco ine?zatim dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evža Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 (editace) Tak,u kamosa diagnostika hlasi poruchu riadiacej jednotky bagu.v servise na novsej,je bag v poriadku.uz tomu nerozumiem... Skusim podla povodnej jednotky zohnat inu a uvidim co bude,alebo mi poradite este nieco ine?zatim dakujem Zdarec mám stejný problém,po asi trojí diagnostice airbagů(svítíla kontrolka) se jednotka hlásí jako nefunkční.Je možno ji nechat "softvarově" opravyt za cca. 500,-kč nebo koupit jinou která už nemá ten problém s diagnostikou. Editováno: 26. Říjen 2011, autor: Evža Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 máte kontakt na niekoho kto flashuje tie RJ Airbagu? mám rovnaký problém.... najlepšie zo Slovenska, Ďakujem moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo52 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Ahoj nevíte s jakou pojistkou je spojena diagnostika airbagu? studuju servisní knížku a nikde to nepíšou? měnil jsem pojistky (za tmy) a od té chvíle svítí kontrolka airbagu:( ale zase fungujou sterače:) díky Luboš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Neměl si při té výměně zapnuté zapalovaní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo52 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 asi jo jsem si vydělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo52 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 co stím? ja jsem nějak očekával blbovzdornost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Napichnout na VAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Smazat chyby VAGem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo52 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 diky nemáte tip na levný usb kabel k vagu na fabii 2006 a II 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 záleží co je pro tebe levný.. na starou fabku ti stačí KKL.. na novou už je třeba hex-can... a ten pokud chce levný tak se dá někde na ebay koupit čínský klon za "pár stovek" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TunerWBL Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 zdarec hosi me to pise tyto dve chyby.. 00588 - Roznetka airbagu (strana ridice) (N95) 33-00 - hodnota odporu prilis nizka 01281 - Shareware verze. Pro zobrazení všech kódů, 35-00 - Prosím registraci/aktivaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labi Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 (editace) Zdravím,najel jsem vagem do airbagu a z nepochopitelných důvodu jsem odmačkl akční členy.Fabka rv 00 nasimulovala havarii.Když jsem to pak dal vše konečně dohromady a vymazal všechny možné chyby tak mi tam zůstala svítit kontrolka airbagu.Po načtení závady mi to napsalo 65535-chyba ŘJ-SPORADICKÁ.Bohužel chyba nejde vymazat a na přístrojovce mi svítí neustále kontrolka.Co mám dělat.STK se blíží a obávám se že je po ŘJ.Někde jsem slyšel že některé řj byly vadné a nesnesli zásah vagu,ale že prý jdou nějak přehrát.Jsem z okolí Rychnova nad Kněžnou.Poraťe prosím Editováno: 18. Březen 2013, autor: labi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Koukni se na stránku ...www.sodan.cz....je to v Potštejně.Já mu tam vozim taky věci..jednotky atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labi Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Zdravím,při hledání na netu jsem na ty stránky narazil.Už jsem tam i volal a prý by to neměl být problém.Jinak díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 VAG-COM verze: IHR 304.0AutosoftČíslo dílu řídícího modulu: 1J0 909 603 AT Komponent a/nebo - verze: AIRBAG VW3 - V04 Kódodvání softwaru: 16724 Kód opravny: WSC 314801 Nalezeny chyby:00588 - Roznetka airbagu (strana ridice) (N95) 32-00 - hodnota odporu prilis velka Odpojil som airbag + konektor, vymazal chyby, airbag stále svieti. Trúba netrúbi, viete poradiť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Když ti ani klakson netroubí tak máš v háji kroužek pod volantem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Odpojil som airbag + konektor.Trúba netrúbi, viete poradiť ? ak si odpojil konektor,tak ti to trúbiť nemôže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 jasne že som to zapojil naspäť..... už som to zistil je v háji krúžok, budem musieť zohnať nový http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/1j0959653e-vypinacie-kruzok-pod-volant-oe-4262.html#tabs-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 ok ,tak potom v poriadku..len som sa spýtal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.