Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim všechny

Potřeboval bych poradit.Najednou se mi při jízdě na pal pc ukázala hláška (STOP! ZÁVADA NA BRZDÁCH NÁVOD K OBSLUZE).Podle návodu by nemělo něco fungovat,ale auto brzdí jak má

i kontrolka od ABS nesvítí.Stalo se to při ostřejším průjezdu zatáčkou.Tak přemýšlím jestli to nemělo na neco vliv,ale asi ne,že?A ještě mám jeden dotaz i když sem nepatří.Při jízdě na 3ku do mírného kopce my auto začlo kuckat a musel sem zastavit a motor zhasnul.Po několika vteřinách sem nastartoval a vše bylo ok (motor byl zahřátý a tankoval jsem předtím vervu 100,ale tu jsem tankoval předtím už 4krát)Asi my nejspíš poradíte,abych to připojil na vag,ale ještě předtím se chci zeptat tady jestli se náhodou nestalo někomu to stejné.Mám motor 1.8T

Děkuji za rady

Opět a zase a znova a pořád dokola. Podobné téma tady je. Hledej a najdeš. :doh

Jinak si dolej brzdovou kapalinu!

• Autor

Opět a zase a znova a pořád dokola. Podobné téma tady je. Hledej a najdeš. :doh

Jinak si dolej brzdovou kapalinu!

To si myslíš že jsem tak blbej,že bych nezkontroloval brzdovku.Jo a kdybych tady odpověd našel určitě bych nezakládal nové téma.

Tak za 1 - nic takového jsem nenapsal, to jsi o sobě napsal sám

za 2 - témat o brzdách a vše co se jich týká je tu dost

za 3 - tuhle závadu popisoval PETR VLACH

a za 4 - necituj předchozí příspěvek

:)

• 3 měsíce později...

Kluci, stalo se mi to taky, sice na Octavii, ale to je asi jedno. Brzdovky je dost. Může sem někdo hodit odkaz na téma, kde se tohle probírá? Nemůžu to najít :feve:

Upraveno od Kroulu

Tak pánové, musím ze sebe udělat kreténa a nasypat si popel na hlavu. Dnes jsem projel celou sekci SUPERB I a dané téma jsem dnes skutečně nenašel. Ale vím na milión %, že tady bylo od Petra Vlacha a já mu na to odpovídal. Asi to nějaký iniciativní ADMIN smazal. Ale téma tu skutečně bylo.

Ještě jednou se omlouvám.

on není jen pěkný.On je i férový :smich:

Už mi to nedělá... kapaliny je dost, jenže bylo asi špatně nasazený to víčko s tim senzorem... sundal sem to, vrátil a už je klid...

• 2 roky později...

Mám teď 3. den Superba I 2002 a za tu dobu se mi tohle STOP! ZÁVADA NA BRZDÁCH NÁVOD K OBSLUZE ukázalo 2x. V obou případech po projetí ostrých levých zatáček. Přibrzdil jsem, malinko šáhl na ruční brzdu - zhaslo. Po druhé jsem zkusil to stejné s ruční brzdou - nic, tak jsem skoro zabrzdil a pak vše OK. 

Jak jste to vyřešili? To víčko se senzorem bylo ono? 

Nakonec jsem dolil brzdovku - bylo ji jen pulka a vse slapr jak ma.

• 1 rok později...

Zdravím, lidičky potřeboval bych poradit. Včera se odvzdušňovaly brzdy a pan PC hlásí STOP! ZÁVADA NA BRZDÁCH NÁVOD K OBSLUZE, vše je OK ale tu hlášku nemůžu odstranit, projížděl sem témata a nic sem nenašel a v manuálu taky nic, neodstraňuje se to stejně jako je servisní kontrola? Děkuji za rady

A co svítí za kontrolky?

Bliká ruční brzda, a pořád svítí STOP! ZÁVADA NA BRZDÁCH NÁVOD K OBSLUZE

Zkontroluj hladinu brzdové kapaliny.

Mmm, myslíš že když ji doleju tak by to mělo přestat? Teď dumam na benzinkách by ji měli asi mít že tu brzdovku že bych na to vletěl ještě teď. 

Koukni na hladinu a hned víš na čem jsi. Mají ji na každé benzínce. Bacha na správné DOT4 nebo (3). Je to napsaný v návodu.

Nerozumím tomu, nalil sem tam cca dvě polévkové lžíce (úplně malinko) a hned kapalina byla nad sítkem a přestalo to svítit. Taková troška aby to změnila, to jde mimo mě :D

Jj. Nová doba. [emoji23]

• 5 let později...

STOP PORUCHA BRZD Návod.

Blikající kontrolka,pískání,někdy trvalé,někdy v zatáčkách.

Příčinu jsem hledal také dost dlouho až dnes jsem na to přišel,že je to plovákem v nádržce brzdové kapaliny.

Porucha přetrvávala i když byla dolita kapalina,až po odstranění sítka,se uvolnil plovák a od té doby je klid.

Když jsem natlačil sítko zpátky,a zašrouboval nádobku tak se situace opakovala.Proto jsem sítko odstranil.

Snad moje zkušenost pomůže i jinému nešťastníkovi.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.