Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chtěl bych se zeptat koupil jsme z 1.3MPi 50kW budíky s otáčkoměrem a mám Felicii 1.3i r.v 1995 s kukačkama půjde to vyměnit za otáčkoměr???Slyšel jsem že někdo přípravu má a někdo ne díky moc spěchá to ;)

• Autor

A jaká je rada?

Upraveno od Malta
citace předchozího příspěvku. Citace smazána.

sehnat si budík s otáčkoměrem z jednobodu (tuším GLX výbavy ho měly) ... já sice dle techničáku mám GLXi, ale mám tam taky kukačky ... ale bůhví zda už to někdo neměnil, bral jsem to z bazaru, takže o kilometrech si iluze nedělám.

• Autor

Aha tak to díky no ale prý se dá natáhnout kabel od cívky a údajně to půjde říkal mi to elektrikář na auta (dost dobrý)

Upraveno od Malta

no nejsem si jist, ale mám pocit že je tam rozdílnost v signálu odkud se bere, ale možná mě někdo (třeba Ekkar) opraví a dá zapravdu tvému autoelektrikáři že to jde.

U Favorita s karbcem se to dalo - natáhl se kabel od svorky č.15 (primární vinutí indukčky - spojené se "zapalovací krabičkou") pod palubovku a tam se jen přehodil rotometr za kukačky - napájení se na desce propojilo drátem a do konektoru se osadil jeden pin navíc. Ale už s příchodem "jednobodu" se to zkomplikovalo, protože signál pro otáčkoměr přichází z ŘJ motoru a ne z vn zapalovacího trafa - na něm by to nebylo ani odkud vyvést, všecko je zalité. Po přechodu u Feliny na vícebod a komplet elektronickou palubku (pozná se podle digitálních počítadel km) už je to celé "začipované" a tím pádem v řiti. Sežeň si otáčkoměr z jednobodové fildy, na šroťácích ty palubky jsou. Řídicí jednotka jednobodu ještě neposílala signál do palubky po CANu, signál pro otáčkoměr je tam přímo na jednom z pinů té mnohapólové zástrčky - najít by se to muselo podle schématu, který bohužel ani k Fáčku, ani k Feli jednobod nemám.

• Autor

Moc díky ;) ...

Upraveno od Malta

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.