Publikováno Únor 7, 201114 r Ahoj mám octávii r.2000 1,9 tdi ráno nebo pocca 12 hodinách když to nastartuji tak běží po ujetí 200 metrů tak se mi při rychlosti snižou otáčky že musim podřazovat a jak tomu přidávám plyn tak se za autem hulíí jak z fabryky a vyměnil jsem už čerpadlo střiky vz.váhu hadičky všude já už nevím jesli něco špatně v paluní desce?díík když mi někdo poradí
Únor 7, 201114 r Pokud to hulí a ztrácí výkon je v háji egrventil je otevřenej a saje spaliny z vejfuku dusí se splodinama a nemá čistej vzduch.Dej novej a budeš mít klid.
Únor 16, 201114 r Autor No tak jsem to nechal vyměnit a skouknout ten erg ventil a bohužel to dělá furt Upraveno Březen 11, 201114 r od Wojnar
Únor 16, 201114 r Tak vyměnit nebo zkouknout? je to rozdíl.Nejlépe ho ozkoušíš tak že ho necháš zaslepit.Potom 100% vyloučíš že ti to způsobuje právě on.
Březen 10, 201114 r Autor Tak jsem vyměnil vstřiky,čerpadlo,Egr ventyl,stim související všechny ventyli na podtlatku vyměnila se řídící jednotka i s palubní deskou a závada trvá-po startu zhruba po pul minutě motor má snahu stopnout a klepe se jako když jde na 2 válce to trva po ujetí asi 200 až 300 metrů po delší stání.Jak mile se stim jezdí tak už to nedělá Upraveno Březen 11, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Březen 10, 201114 r EGR ventilem to zaručeně není. Koukni se,jestli ti nevázne klapka na chcípání motoru,případně od ní odpoj podtlak a to táhlo zadrátuj -další věc kterou vyloučíš. Když tu klapku za chodu rukou budeš zavírat,bude to mít stejný ůčinek,kouř a chcípnutí motoru. Můžou to být i jiný věci,škoda že jsi daleko... Upraveno Březen 10, 201114 r od juke.box
Březen 11, 201114 r Autor EGR ventilem to zaručeně není. Koukni se,jestli ti nevázne klapka na chcípání motoru,případně od ní odpoj podtlak a to táhlo zadrátuj -další věc kterou vyloučíš. Když tu klapku za chodu rukou budeš zavírat,bude to mít stejný ůčinek,kouř a chcípnutí motoru. Můžou to být i jiný věci,škoda že jsi daleko... To už jsme všechno skusil a čeká mě další pokus
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.