Publikováno Únor 9, 201114 r Kdo poradí kde v autě Fabia se nachazi nebo je namontován ridici jednotka ventilatoru, 3 knihy jsem pročetl na internetu ale nikde jsem to tam nenašel vyfocené nebo zakreslene,děkuji předem za rady.Jak to vypada přikladam foto.
Únor 9, 201114 r Tato "řídicí jednotka" obvykle sedává za volantem, v menším % případů na sedadle spolujezdce.
Únor 9, 201114 r Čau, vo kterou jednotku se ti přesně jedná, vo ventilátor (sahary) na chladiči, nebo vnitřní ventilátor. Pro vnitřní ventilátor jeto přímo v ovládání topení. Pro sahary je na levím nosníku dole v motorovém prostoru kousek za klaksonem.
Únor 10, 201114 r Autor Kdo poradí kde v autě Fabia se nachazi nebo je namontován ridici jednotka ventilatoru, 3 knihy jsem pročetl na internetu ale nikde jsem to tam nenašel vyfocené nebo zakreslene,děkuji předem za rady.Jak to vypada přikladam foto. Dík za tip je to schované v levém nosníku dole v motorovém prostoru kousek za klaksonem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.