Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak jediný auto, který jsem nepokřtil je manželčina OOOO. V oktávce jen jednou se ženou :D Nejvíc dostávala záhul 105 a 120, jestli ještě existujou, tak by mohly vyprávět :D Tak nějak od jisté doby, kdy jsem pořídil první vlastní byt, tak ta potřeba přestala bejt. Pak přibyla manželka, a přecejenom už dávám přednost pohodlí. A jak už je i prcek, kterej je furt s náma, tak už ani takové rychlovky na různých možných i nemožných místech moc nepřipadaj v úvahu :disgust:

Vloženo
Jak ve predu na sedackach tak i vzadu, ale nejvetsi pohoda je kufr, njn combi je combi.. :prc:

Hele v tom avataru ty máš ve předu mlhovky v nárazníku?

Sice to sem nepatri, ale mam...psal jsem ti i PM

Vloženo
A nevadí vám při sexu na předních sedačkách loketní opěrka?

mě překážela. Vzadu to bylo v pohodě :t

Ona jde sklopit ne? :smich:

Tak dneska jsem se dostalk tomu, abych ještě pořádně vyzkoušel zklopit opěrku, buď nahoru a nebo dolů. No samozřejmě, že když sklopím obě dvě přední sedačky, tak tam ta opěrka překáží.

To bych chtěl vidět, kam si jí sklopil ty!!

lollollol

• o 3 týdny později...
Vloženo

No já to mám vyzkousene ve feline, a musim rict ze nic moc, bylo to v sobotu vecer a asi 100 metru od auta hrala nejaka kapela a pred ni skakalo a hazelo hlavou asi 100 lidi. to bylo V AUTE poprve a naposled. (aspon zatim he he) Porad jsme spekulovali jestli vzadu nebo v predu, nakonec jsem sklopil sedaky a byli ve predu. A kdyz bylo po vsem, zjistil jsem ze jsou zaple blinkry, svetla, mlhovky pak naastartuju a rozjede se sterac,proste vsechno pomackane, od blata z bot, no a pro ty co se na nas z povzdali divali to musel byt zazitek.... Auto se hope, blinkry blikaji, svetla se zapinaji, vypinaji....

Návštěvník
Vloženo
No já to mám vyzkousene ve feline, a musim rict ze nic moc, bylo to v sobotu vecer a asi 100 metru od auta hrala nejaka kapela a pred ni skakalo a hazelo hlavou asi 100 lidi. to bylo V AUTE poprve a naposled. (aspon zatim he he) Porad jsme spekulovali jestli vzadu nebo v predu, nakonec jsem sklopil sedaky a byli ve predu. A kdyz bylo po vsem, zjistil jsem ze jsou zaple blinkry, svetla, mlhovky pak naastartuju a rozjede se sterac,proste vsechno pomackane, od blata z bot, no a pro ty co se na nas z povzdali divali to musel byt zazitek.... Auto se hope, blinkry blikaji, svetla se zapinaji, vypinaji....

:smich:

Vloženo
Tak tohle  mi do auta nesmí... :p

Proč proboha :o

Protože luxovat chlupy a dostávat mr*ku z černých sedadel není nic moc. A k sexu na kapotě nemám, co bych dodal...

Hehehe, ty woe :smich: Ja tam mam chlupy od psa a tekutiny radsi poslu dovnitr B);)

Jelikoš a protože mám kožený sedačky, tělesný tekutiny tohohle druhu jdou dobře dolu :D a když partnerka zkoušela při 210 km/h jestli se jí vejde hlava k volantu...nebylo to vůbec špatný... ;)

• o 2 týdny později...
Vloženo
Tak tohle  mi do auta nesmí... :p

Proč proboha :o

Protože luxovat chlupy a dostávat mr*ku z černých sedadel není nic moc. A k sexu na kapotě nemám, co bych dodal...

Hehehe, ty woe :smich: Ja tam mam chlupy od psa a tekutiny radsi poslu dovnitr B);)

Jelikoš a protože mám kožený sedačky, tělesný tekutiny tohohle druhu jdou dobře dolu :D a když partnerka zkoušela při 210 km/h jestli se jí vejde hlava k volantu...nebylo to vůbec špatný... ;)

a neměl jsi ve 210 kalhoty plný úplně něčeho jiného :D:smich:

Vloženo
ale tak nebrat, prostě teď už vím, že jí mám předtím vyzout :)

TAk na to pozor.Ja som pocul historku ked chlapik isiel s manzelkou v aute a zacali sa zahmlievat okna (kvôli dazdu???)a na prednom skle sa vykreslili odtlacky nôh. :laugh.gif

tak takhle skutecne dojel muj kamarad - dnes rozvedeny... ;)

A ze se tam ty nohy moooc pekne otiskly.. :D

Povinna vybava - poradny bavlneny hadr na otreni okna, nebo stary dobry Clarin. :palec2:

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Teda nejlepší u liftbacku je kufr a skopený zadní sedadla, jste tam hezky schovaný a ten ergonomickej tvar rezervy pod váma je super na záda bezesrandy.

A jak tu psal Murdoc, tak bych akorát chtěl dodat, že pro zlepšené pohodlí je potřeba pro tuto polohu volit jen rychlostní stupně R, 1, 3 a 5 a nejhorší na téhle poloze je podřazování na 4 na dálnici, to je tak zásadní, že tím vše končí :laugh.gif

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo

má otazka zní kolik z vás co provozujete hobling v aute ma zatmaveny okna.-))

ja sem todle ve svých mladych letech resil s mou tehdejsi pritelkyni (dnes zenou), felda byla nase prvni auto ale jaksi díky nedostatku vhodneho prostoru bylo auti vhodnym místem k zabave, ikdyz se ta moje stydela ze nas nekdo uvidi.....kdyz sem kupoval za par let dalsi auto vedel jsem ze musi mit fest zatmavene okna aby to byl ten spravny smajchlkabinet :-)kupodivu po zatmaveni se investice milionkrat vyplatila a chut zeny ze zvysila z 200 % .-)))mate taky takove podobné zkusenosti ?

Vloženo

no ja mam na to svem auticku skla zapecene a jsou hezky zrcadlove. Krome toho, ze v lete hezky odrazi od slunce paprsky a za tim sklem je skutecne prijemne, tak tam taky neni dovnitr vubec videt a ma to sve vyhody a nekdy jsem to jiz i vyuzil a neni to o tom, ze bych k tomu potreboval divaky.. ;)

• o 11 měsíců později...
Vloženo
Tak nas se superfattym napadlo ze bysme mohli zalozit tohle tema a treba se to chyti :D

Jaky mate zazitky at uz prijemny nebo neprijemny se sexem v autem nebo na nem pochlapte se :p

ty woe já já jaký já? Já jsem slušnej, žádná autoerotika lol

nebo se taky můžete pobabit..

Vsaď se Janičko , že do zítra poledne máme minimálně 500 návštěv.. :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...