Jirka_HH Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Ahoj, může mi někdo poradit? Stále mi praská pojistka vyhřívání skla. I když jsme tam dal 30 A, jen co jsem zapnul spínač, tak praskla. Dík Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 je tam někde zkrat ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_HH Vloženo 23. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 (editace) to jo, mě spíš šlo o to, jestli je to chronická závada a nebo jen náhodná. Chystám se projít konektory u skla a pojistkovou skříň. Jestli to tam nabude, tak by to znamenalo projít asi celé el.vedení................ Editováno: 24. Únor 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 v průchodce pantů 5. dveří to rádo praská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_HH Vloženo 24. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 (editace) díky, vyzkouším to. Jirka Editováno: 24. Únor 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.