zdenek1712 Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Zdravim,nevim jestli koupit oreginal nebo postači ty polske nebo turecke ma někdo zkušenost??diky http://www.cc-autodily.cz/search/?kod=6Y0827550C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 original, iba pri nom mas istotu ze vyvijaju taku silu opri vytlacani dveri aku maju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 axi jedině originál, já kupil asi 2x sadu neorigo a nejsou dobré, sílu mají ale za čas začnou vrzat, síla je tak velká že to vystřelí kufr a nedojíždí v poslední fázi poomalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pospax Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Ahoj koupil jsem neoriginální vzpěry a po roce jsem je měnil za originál mám je už dva roky a vše ok určitě si připlať a kup si originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Nevíte někdo jaké by se dali použít plynové vzpěry na přední kapotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Plynové vzpěry na kapotu se už tady někde řešili. Zkus se třeba podívat po vzpěrách Milotec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Ty jsou drahý.Já jsem myslel jestli se nedaj použít z jiného auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 dají, ale musíš si udělat uchyty na které je přiděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hegesak Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 v milotecu je nemaji taky nevim kde je sehnat:-( poradi nekdo kdo je ma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Ahoj, uvažuji nad plynovými vzpěrami Magneti Marelli pro zadní dveře, má s nimi někdo nějakou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 22. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 Tak jsem vzpěry dnes nainstaloval a hodnotím je dobře. Staré šly velice lehce vyndat a zmáčknout je vlastními silami, je stále velice obtížné, což mě překvapilo. Víko v horní poloze již neudržely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpeter88 Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Tiež som ich nedávno menil, dával som originál a nemôžem sa sťažovať. Cena asi 21€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Mám neorigo, nečekal jsem, že to bude vypadat takhle. Sílu mají, zvedají to jako pírko, jen při dorazu poskočí celý auto..takže je vždycky musím chytit než dorazí nakonec. Takže určitě originál pro příště a budoucna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Magneti Marelli jsou aftermarketové a zpomalí před koncem, řekl bych jako origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Já dal loni na jaře ty nejlevnější co jsem našel na skoda-dily a fungují zatím dobře. Při zavírání se s nimi trochu peru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gtride Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Minulý týždeň som dal Magneti Marelli GS0173 zatiaľ fungujú v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Magneti Marelli jsem letos na jaře kupoval taky. Funkčnost i cena velmi dobrá! Originál jsou originál,ale ta cena se mi zdá přehnaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gtride Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 Magneti Marelli to som skusil iba na blink,polské pred koncom nepribrzdia sa niekedy zdá že urvú panty ono tých 600N je dosť síla.Moje originály boli po 10 rokoch ešte celkom v pohode ale dosť ma štvalo otvárať kufor na 2 niekedy na 3 krát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzy_VFR Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 (editace) Mají velký vliv vzpěry na odskok kufru? V zimě musím kufr otvírat taky na dvakrát (táhlem u řidiče) a už mě to nebaví. Mechanismus táhla v kufru jsem vyčistil, v létě funguje dobře. Vzpěry jsou ještě originál 2002. kde nakupujete? Obě píšou originál, cena dost rozdílná. http://www.cc-autodily.cz/podpera-plynova-5-dv-13 http://www.amd-autodily.cz/nezarazeno/plynova-vzpera-orig.html Editováno: 7. Duben 2016, autor: jerzy_VFR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gtride Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 CC-autodíly majú solídne ceny ja som vzpery kupoval u nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzy_VFR Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Dneska jsem namontoval ty od CC a moc radost nemam. Nahore mi auto nadskoci a dolu se s nimi musim prat. Rekl bych ze ty puvodni fungovaly lepe :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 (editace) 1. máš je namontované správně, tzn. kloub na válci má být na karoserii a kloub pístnice na víku kufru? Vzpěry fungují z principu bohužel jen v této montážní poloze. 2. pokud jsi splnil podmínku 1., pak je na vině neoriginální výrobek. To že je tam napsáno Švedsko-originální výrobce, totiž neznamená, že vzpěra bude mít správné parametry. V tomto ohledu fungují opravdu jen originální ND, druhovýroba šetří na tlumení, dojezdech pístů, správném oleji uvnitř, správné síle atd atd. Ceny tomu odpovídají. Druhovýroba levná ale nefunkční, originál drahý ale funkční. Editováno: 12. Duben 2016, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzy_VFR Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Vzpery jsem mel namontovane dobre. Dneska jsem je sundal a dal puvodni. Zitra jim to poslu zpatky. Priste se zase necham zlakat dobrou cenou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzy_VFR Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 (editace) Vzpery jsem mel namontovane dobre. Dneska jsem je sundal a dal puvodni. Zitra jim to poslu zpatky. Priste se zase necham zlakat dobrou cenou... Editováno: 13. Duben 2016, autor: jerzy_VFR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Když jsem měnil vzpěry na F1 combi, tak jsem chtěl ušetřit a koupil na Škoda dílech ty čínské. Bylo to něco děsného, měly velkou sílu a rychlost, takže při otevření kufru dveře vyletěly tak, že se celé auto zhouplo a vždy se prohnula střecha... U nich jsem teprve pochopil, proč je originál "dvoufázový", tj. že na konci otevření zpomalí. Čínské šly tedy do háje a koupil jsem originál - cena sice necelých 400 Kč za ks, ale už několik let fungují jak mají. Investice, které nelituji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.