Přejít na obsah

Hands free bluetooth

Mituma

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny bastlíře, hledal jsem (asi špatně), ale nenašel.

Vyfasoval jsem v práci mírně jetou O2 a potřebuji dořešit hands free. V autě je instalována Nokia HF myslim že CK-7 nebo tak něco - má to jeden čudlík a okolo něj kolečko.

Můj telefon (Samsung Galaxy S) s tímto HF odmítá žít v symbióze (ostatně jako jakékoliv HF Nokia s telefonem jiné značky, někdy i s telefonem Nokia) a funguje tak že většinou spíš nefunguje, když náhodou funguje, tak to má tendenci řvát, vypadávat atd.

Zkrátka Nokia HF NE.

V Śuplíku u kolegy jsem našel fungující orig. Škoda HF s anténkou a dotaz zní: je možno tuto jednotku nějak rozumě skamarádit se zbytkem auta? Prosím o radu, co vše je k tomu potřeba.

Výbava vozidla, která na případnou instalaci může mít vliv je následující:

rádio audience, multi. volant s ovládáním rádia, maxidot, xenon, aut. stěrače, p. senzory.

Ještě podotýkám, že se jedná o ne face octavii, na fotce je ona jednotka ze šuplíku.

Za případné rady děkuji.

post-21055-0-39445400-1299068256_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K čemu myslíš že slouží sekce bazar :rolleyes: Informace stačí hledat http://lmgtfy.com/?q=Octavia+II+dod%C4%9Bl%C3%A1n%C3%AD+HF+BT materiál taky najdeš na netu např. http://skodateile.cz/index.php?pg=products&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29|GSM%20HF%20a%20p%C5%99%C3%ADslu%C5%A1enstv%C3%AD a co se týče tý tvojí GSM co máš na fotu tak už je starší a proto u novějších telefonů nebude na MaxiDotu zobrazovat telefonní seznam, např. Nokia 3110c načte a zobrazí tel. seznam ale Nokia N97 už ne ale jinak to samozřejmě funguje. Podporované tel. UHV_High_GSMII.pdf

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...