Publikováno Březen 3, 201114 r zdravím jak je prosím řešená spojka u 1,8T model 2004,zdá se že zabírá dost nahoře a jestli se to nechá nastavit ,díky
Březen 4, 201114 r Nad tym sa netreba pozastavovat, samozrejme pokial nezacne presmykovat, vtedy je na rade vymena spojkovej sady. Presiel som si tym po cca 150tis km.
Březen 20, 201114 r Ahoj ma mdotazek ohledně spojky... Mam ted v merku Supika ktery ma měněnou spojku ve 150 tisisich km značka Luke nebo nějak tak nevim ja kse přesně piše.Má někdo nějake info o teto spojce? Jinak to je normalni ze spojky odchazeji po cca 150 tisich km u 1,8T? ptam se taky ohledne natocenych km :-)
Březen 23, 201114 r To bude LUK a je OK, a odešla úplně? Prokluzuje? To že zabírá nahoře nic neznamená a dá se najezdil klidně i 50tis. Jestli se s ním jezdilo po městě tak se to může stát.
Březen 24, 201114 r Jj jen prokluzovala, ale majitelka ji nechala preventivne vymenit akorat ten superb je v tahu..Dva dny majitel hral mrtveho brouka nezvedal telefon a pak napsal sms 'Dobry den, auto je prodano.' Fakt super teda..nastvalo em to byl to fakt hezky kousek... 1,8 turbina v zlate metle se svetlou kůží ... hledám dále :-) Upraveno Březen 24, 201114 r od Airman64
Květen 27, 201114 r Zdravím pánové, měl bych dotázek. Když mi začíná prokluzovat spojka tak stačí vyměnit jen spojkovou lamelu nebo ještě něco? Mám 1.8T a najeto 177779km. (Dneska jsem tam měl 177777km pěkně kulaté číslo ) A taky by mě zajímalo, jak je složité přidat do převodovky 6.stupeň, když už to bude rozebraný kvůli té spojce. EDIT: 2žralok: No tak dobře, změním to. "Dneska jsem tam měl 177777km pěkně hranaté číslo" Upraveno Květen 28, 201114 r od Frenkee
Květen 27, 201114 r Frenkee: 6stka dodělat vyjde draze, spíš dát komplet 6ti kvalt z Leona nebo Golfa. I tak to ale vyjde na 20 000+. Já to měnil, je to fajn změna. Kdybys chtěl tak mi zbyla zánovní spojka LUK se setrvákem, nechám ji levně.
Květen 29, 201114 r Zdravím pánové, měl bych dotázek. Když mi začíná prokluzovat spojka tak stačí vyměnit jen spojkovou lamelu nebo ještě něco? mění se nejlíp celá sada (přítlačák, lamela, ložisko) a dvouhmotnostní setrvák nechat pro jistotu přeměřit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.