Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
dala by se tato vecicka nejak "zfunkcnit"?

v navode na strane 35 o tom pisou, nepripadne mi z te formulace v textu v navode ze by se melo jednat o nejakou nadstandart funkci . domnivam se ze by melo byt plne funkcni uz z vyroby ...

pockejme na nekoho fundovaneho z oboru, treba DIAGNOSTIAK :), jiste nam potvrdi ci vyvrati mou domneku ... ?

Vloženo

akurat pozeram ze je pritom hviezdicka, takze asi to od niecoho zavisi. kazdopadne mne to kontrolne svetlo zasvieti pri nastartovani takze asi to mam funkcne

Vloženo

Chlapi,

myslím že pokud máte prodloužený servisní interval - long life - co 2 roky popř. 30 000 km, tak tam senzory nebo teda signalizace opotřebení určitě bude standard.

Rosťa

Vloženo

Demontuj ľavé predné koleso. Mal by si vidieť od karosérie k brzdovému strmeňu jeden kábel, ktorý sa pred strmeňom rozdvojí. Jedno je snímač ABS, druhé snímač obloženia. Ak to takto máš, tak snímač máš. Ale myslím, že všetky OII by mali mať tento snímač.

Vloženo
Demontuj ľavé predné koleso. Mal by si vidieť od karosérie k brzdovému strmeňu jeden kábel, ktorý sa pred strmeňom rozdvojí. Jedno je snímač ABS, druhé snímač obloženia. Ak to takto máš, tak snímač máš. Ale myslím, že všetky OII by mali mať tento snímač.

I kdyz nemas z vyroby maxika?

Vloženo

Já měl pocit že tohle už je standart funkce dlouho,měl jsem to už u OI z 2002,ted u OII to mám samozřejmě taky.Možná záleží na výbavě,OI jsem měl Eleganci (long-life po 50.000km,teď OII mám také Eleganci (long-life po 30.000km).

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...