O.v.i. Vloženo 26. Červen 2006 Vloženo 26. Červen 2006 dala by se tato vecicka nejak "zfunkcnit"? Citovat
kvak Vloženo 26. Červen 2006 Vloženo 26. Červen 2006 to bola nejaka priplatkova vybava? ja som myslel ze take nieco tam uz je... Citovat
CZbrandy Vloženo 26. Červen 2006 Vloženo 26. Červen 2006 dala by se tato vecicka nejak "zfunkcnit"? v navode na strane 35 o tom pisou, nepripadne mi z te formulace v textu v navode ze by se melo jednat o nejakou nadstandart funkci . domnivam se ze by melo byt plne funkcni uz z vyroby ... pockejme na nekoho fundovaneho z oboru, treba DIAGNOSTIAK , jiste nam potvrdi ci vyvrati mou domneku ... ? Citovat
kvak Vloženo 26. Červen 2006 Vloženo 26. Červen 2006 akurat pozeram ze je pritom hviezdicka, takze asi to od niecoho zavisi. kazdopadne mne to kontrolne svetlo zasvieti pri nastartovani takze asi to mam funkcne Citovat
rostama Vloženo 26. Červen 2006 Vloženo 26. Červen 2006 Chlapi, myslím že pokud máte prodloužený servisní interval - long life - co 2 roky popř. 30 000 km, tak tam senzory nebo teda signalizace opotřebení určitě bude standard. Rosťa Citovat
Diamant Vloženo 26. Červen 2006 Vloženo 26. Červen 2006 Demontuj ľavé predné koleso. Mal by si vidieť od karosérie k brzdovému strmeňu jeden kábel, ktorý sa pred strmeňom rozdvojí. Jedno je snímač ABS, druhé snímač obloženia. Ak to takto máš, tak snímač máš. Ale myslím, že všetky OII by mali mať tento snímač. Citovat
O.v.i. Vloženo 26. Červen 2006 Autor Vloženo 26. Červen 2006 Demontuj ľavé predné koleso. Mal by si vidieť od karosérie k brzdovému strmeňu jeden kábel, ktorý sa pred strmeňom rozdvojí. Jedno je snímač ABS, druhé snímač obloženia. Ak to takto máš, tak snímač máš. Ale myslím, že všetky OII by mali mať tento snímač. I kdyz nemas z vyroby maxika? Citovat
roman5a9 Vloženo 26. Červen 2006 Vloženo 26. Červen 2006 Já měl pocit že tohle už je standart funkce dlouho,měl jsem to už u OI z 2002,ted u OII to mám samozřejmě taky.Možná záleží na výbavě,OI jsem měl Eleganci (long-life po 50.000km,teď OII mám také Eleganci (long-life po 30.000km). Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.