Publikováno Březen 8, 201114 r Lidi, přítelkyně nejspíš nehcala rozsvícený světla a úplně se vyšlehala baterka a tak nemůžu centrálem odemknout fábku I (krátká) auto! Zámkem odemknout nejde..., co mám dělat :-( Jak se do toho slušně dostanu aniž bych musel neco rozbít :-( ???? Upraveno Březen 8, 201114 r od Ustecak21
Březen 8, 201114 r No slušně asi nijak. Zkus klíčem všechny zámky,jestli nejdou,tím že je nepoužíváš,tak pořádně prolejt konkorem ,čekat a zkoušet. Pak max,obětovat třeba mřížku masky a otevřít kapotu a nahodit štávu do baterie. Pak to pujde dálkou Když bude někdo šikovnej,možná tu kapotu otevře i odspodu z motorovýho prostoru.. Upraveno Březen 8, 201114 r od juke.box
Březen 8, 201114 r Autor To bych se z toho posral, zamky prave nejdou vubec :-( Upraveno Březen 9, 201114 r od Standis pozor na citování příspěvků
Březen 8, 201114 r No musíš těm zámkům dát čas,srát tam konkor nebo WD,ale přímo dovnitř,aby se to dostalo všude a strkat a zasouvat klíč tam a zpátky dokud to nepovolí. Zapomeň na odskok,jednotka je bez štávy,kor jestli ji cucali světla celou noc.
Březen 8, 201114 r Autor Problem je v tom ze ten klic tam ani nevleze, jen tak třičtvrtě klíče, podle me tam ani nepasuje, prijde mi jak kdyby to byl spatnej klic. Proste zamkem to nepujde :-(
Březen 8, 201114 r Me se to stalo taky ale podarilo se mi to tak ze jsem si auto nadzvednul hevirkem a sundal kryt motoru pak staci pomoci boostru a jednoho sroubovaku pripojit plus na alternator a minus kamkoliv na kostru (ja volil rameno kola) chvilku pockat a pak to odemknes dalkou.
Březen 8, 201114 r njn,protože nepoužíváš klíč,občas to chce prostříknout zámky a zahrkat tam klíčem.Máš to zaoxidovaný. Ten poslední nápad není špatnej,můžeš se napíchnout taky na kabel ke startéru. Upraveno Březen 8, 201114 r od juke.box
Březen 10, 201114 r Autor Vyřešeno, prostříknul jsem zamek konkorem a ejhle slo odemknout! Paráda......... byli zapli svetla a tak baterka K.O. (bohužel nehlasi rozvicena svetla, kvuli spinaci ve dverich) , nechal jsem ji dobit a uz je to paráda.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.