WalkerT Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 (editace) Předběžná má (tak trochu soukromá když už se k tomu pořád nikdo nemá) vize programu : Pátek odpo - exkurze Kvasiny, s panem Čvrtečkou se domluvíme na variabilitě programu exkurze, zajímá nás přece jen z osobního i vlastnického hlediska výroba především Yetiho nebo ne ? do toho kouknem na kousek linky Superba a tak, no co už ... Rád bych (pokud to časově vyjde) abychom provedli na parkovišti nějaké to společné foto (asi v okamžiku mezi oběma prohlídkami) vize uprostřed auto, nalevo majitel,vpravo spolujezdec, to celé do půlkruhu asi..) a pak se první skupina dřív, druha až pak, první jí tam bude držet místo, přesuneme do kempu na Rozkoši Večer pátek - volná zábava, vemte sebou každý jeden pytel dřeva na oheň, buřty, maso na gil, vlastně vemte někdo nějaký gril a podobné záležitosti dle vlastní potřeby a tam proběhne všeobecná diskuze mezi jednotlivými výbavami, motorizacemi, barvami, zkušenostmi z provozu, řešením reklamací a poruch (vemte někdo kytaru prosím) nevím zatím jak to bude s dostupností občerstvení z kiosků tak buďme připraveni a to také na počasí, pokud má někdo pocit, že by potřeboval zarezervovat chatku nebo mobilehouse, tak je to na každém, já spím pod širákem nebo bude-li lejt jak z konve pak v autě, od toho ho taky mám ne ??? Sobota ráno - až se nám probudí ti největší spáči buď počkáme až nám vystřízliví v kempu, nebo bych to viděl na menší "spanilou jízdu" kamsi a tam třeba trocha terénu, pak společný oběd někde poblíž nějakého zámku nebo kdekoli a pak to záleží na každém z Vás ... nějaké návrhy ? Editováno: 25. Březen 2011, autor: WalkerT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xalienx Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 1. den - exkurze a špekáčky v kempu 2. den - bylo by fajn vytipovat 1-2 zajímavé zastávky, pak případně nějaký společný pozdní oběd Zatím návrhy jsou: WalkerT: "...v okolí Rozkoše pak zámek v Novém Městě nad Metují, zámek Náchod, pevnost Josefov,..." xalienx: barokní komplex Hospital Kuks Ale ten 2. den můžeme vymyslet až přímo na místě u ohýnku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xalienx Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 WalkerT: předběhl jsi mě, souhlas se vším co jsi napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Při mé smůle mi, chlapci, nezbává než popřát: Hezky si to užijte! Po oba zvolené termíny jsem beznadějně "zadaný". Doufám, že sraz není poslední, a že bude ještě šance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Předběžná má (tak trochu soukromá když už se k tomu pořád nikdo nemá) vize programu : Pátek odpo - exkurze Kvasiny, s panem Čvrtečkou se domluvíme na variabilitě programu exkurze, zajímá nás přece jen z osobního i vlastnického hlediska výroba především Yetiho nebo ne ? do toho kouknem na kousek linky Superba a tak, no co už ... Rád bych (pokud to časově vyjde) abychom provedli na parkovišti nějaké to společné foto (asi v okamžiku mezi oběma prohlídkami) vize uprostřed auto, nalevo majitel,vpravo spolujezdec, to celé do půlkruhu asi..) a pak se první skupina dřív, druha až pak, první jí tam bude držet místo, přesuneme do kempu naRozkoši Večer pátek - volná zábava, vemte sebou každý jeden pytel dřeva na oheň, buřty, maso na gil, vlastně vemte někdo nějaký gril a podobné záležitosti dle vlastní potřeby a tam proběhne všeobecná diskuze mezi jednotlivými výbavami, motorizacemi, barvami, zkušenostmi z provozu, řešením reklamací a poruch (vemte někdo kytaru prosím) nevím zatím jak to bude s dostupností občerstvení z kiosků tak buďme připraveni a to také na počasí, pokud má někdo pocit, že by potřeboval zarezervovat chatku nebo mobilehouse, tak je to na každém, já spím pod širákem nebo bude-li lejt jak z konve pak v autě, od toho ho taky mám ne ??? Sobota ráno - až se nám probudí ti největší spáči buď počkáme až nám vystřízliví v kempu, nebo bych to viděl na menší "spanilou jízdu" kamsi a tam třeba trocha terénu, pak společný oběd někde poblíž nějakého zámku nebo kdekoli a pak to záleží na každém z Vás ... nějaké návrhy ? Vymyšleno výborně, máš můj obdiv za organizaci (bezesporu nevděčná práce), každý do Tebe nalije jednu štamprli v pátek večer . Trochu bych opravil počty: Maty13 - 2 osoby. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 (editace) Termín srazu majitelů a příznivců vozů Škoda Yeti je 6.5.2011 Přesunuto na str. 5 Editováno: 1. Duben 2011, autor: WalkerT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Po zvážení svých časových možností v tento den prosím termín Y2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Prosím o změnu počtu osob na 2. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Diky za opravu (v počtu osob) a pro nás pracující "ostraváky" bude asi vhodnější Y2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 (editace) Tak sleduju že asi budu nejmladší, pár dnů po mých 19 narozeninách Mám návrh, která je ale jen o domluvě, co by řekli Boleslavácí a okolí, kdybychom se někde sešli a v ten den jeli spolu ? Editováno: 23. Březen 2011, autor: tetkauni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Sraz někde (třeba pro Tebe v Jičíně) a společnou cestu bych klidně bral, ale já bych tam asi měl být už na to první kolo Y1 od 17:00 když už sem to celé spískal, tak nevím, Ty jsi s Honzou Tichým přihlášený až na Y2, tak si nemyslím, že by se vám tam pak chtělo hodinu a půl čekat, nebo jo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 (editace) Já jsem zvyklej čekat, nemám problém Ale podle toho jak chce Honza Jo a budu sám, v tabulce je uvedeno že budu mít dvě osoby Editováno: 24. Březen 2011, autor: tetkauni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mejťák Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 Bartoš, A Y1 1 1,2 TSI černá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefP Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 Bartoš, A Y1 1 1,2 TSI černá Mejťák z Vysokého Mýta nebo jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Koska Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 (editace) Viktor- Teplice rád bych se přihlasil na sraz, jak to funguje??kde je registrace:)Díky Editováno: 25. Březen 2011, autor: Viktor Koska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 (editace) Stačí si trochu počíst v historii. Mrkni do tabulky, kterou sestavil WalkerT a podrobnosti, které jsou u každého přihlášeného účastníka tu napiš do vlákna. Editováno: 25. Březen 2011, autor: Jz73 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TRDLO Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 waau...chlapi, tyden nejsu na foru a tady uz je secko zorganizovane...no je videt ze ste sikovni ogari 6.5.2011 rad prijedu ale pac to mam z vas asi nejdal tak budu rad kdyz stihnu tu druhou skupinu Y2.....no a kdys sezenu nejaku marusku co by se mnu rada jela tak budem dva.... ale to este upresnim...a pro WalkerT ...velka poklona za organizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Koska Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 Tak ještě jednou přidávám Viktor- Teplice, barva červená, osob-1 , skupina Y1 a datum tedy 6.5:). Už teď se těsím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 Strašná, strašlivá chyba je v tabulce u Jz73 - Můj Yeti je 1.8 TSI 4x4 Active !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 (editace) Zdravím , asik bych se rád zůčastnil , ale do 6.5.2011 nevím za již budu mít vůz .... .....snad příště ....pak dejte sem fotky Editováno: 29. Březen 2011, autor: Michal B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Chlapi, se máte, já budu mít auto nejdřív až v červenci. Snad příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yeti321 Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 A co slovaci,vstup zakazany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Nevím jak si přišel na to,že by se nemohl kdokoli další přihlásit ať je odkudkoli,přihlášení je naprosto volné,pouze do naplnění kapacity na návštěvu závodu v Kvasinách existuje omezení v počtu osob,tady pouze zafunguje systém náhradníků za ty,kteří odřeknou svou účast v maximálním počtu osob na exkurzi a jinak je samozřejmě sraz majitelů a příznivců vozů Yeti zcela otevřen všem příznivcům a fanouškům takže napiš co bys rád a rádi se s vámi setkáme,sraz není jen o té exkurzi .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefP Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Koukám, že jsem ještě nebyl zařazen do skupin - tak tedy 2 x Y1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 A co slovaci,vstup zakazany? No tedy chlape já koukám a klobouk smekám. V profilu máš město Košice. Jestli chceš opravdu přijet z takové dálky, tak jsi větší blázen do Yetiho jako já a v takovém případě je mou povinností, pokud to nepůjde jinak, ti nabídnout ti své místo na prohlídce výrobního závodu. Ne že bych o tu prohlídku nestál, ale než půjdu do důchodu, najdu jiný způsob, jak se tam podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.