Březen 20, 201114 r Předběžná má (tak trochu soukromá když už se k tomu pořád nikdo nemá) vize programu : Pátek odpo - exkurze Kvasiny, s panem Čvrtečkou se domluvíme na variabilitě programu exkurze, zajímá nás přece jen z osobního i vlastnického hlediska výroba především Yetiho nebo ne ? do toho kouknem na kousek linky Superba a tak, no co už ... Rád bych (pokud to časově vyjde) abychom provedli na parkovišti nějaké to společné foto (asi v okamžiku mezi oběma prohlídkami) vize uprostřed auto, nalevo majitel,vpravo spolujezdec, to celé do půlkruhu asi..) a pak se první skupina dřív, druha až pak, první jí tam bude držet místo, přesuneme do kempu na Rozkoši Večer pátek - volná zábava, vemte sebou každý jeden pytel dřeva na oheň, buřty, maso na gil, vlastně vemte někdo nějaký gril a podobné záležitosti dle vlastní potřeby a tam proběhne všeobecná diskuze mezi jednotlivými výbavami, motorizacemi, barvami, zkušenostmi z provozu, řešením reklamací a poruch (vemte někdo kytaru prosím) nevím zatím jak to bude s dostupností občerstvení z kiosků tak buďme připraveni a to také na počasí, pokud má někdo pocit, že by potřeboval zarezervovat chatku nebo mobilehouse, tak je to na každém, já spím pod širákem nebo bude-li lejt jak z konve pak v autě, od toho ho taky mám ne ??? Sobota ráno - až se nám probudí ti největší spáči buď počkáme až nám vystřízliví v kempu, nebo bych to viděl na menší "spanilou jízdu" kamsi a tam třeba trocha terénu, pak společný oběd někde poblíž nějakého zámku nebo kdekoli a pak to záleží na každém z Vás ... nějaké návrhy ? Upraveno Březen 25, 201114 r od WalkerT
Březen 20, 201114 r 1. den - exkurze a špekáčky v kempu 2. den - bylo by fajn vytipovat 1-2 zajímavé zastávky, pak případně nějaký společný pozdní oběd Zatím návrhy jsou: WalkerT: "...v okolí Rozkoše pak zámek v Novém Městě nad Metují, zámek Náchod, pevnost Josefov,..." xalienx: barokní komplex Hospital Kuks Ale ten 2. den můžeme vymyslet až přímo na místě u ohýnku
Březen 21, 201114 r Při mé smůle mi, chlapci, nezbává než popřát: Hezky si to užijte! Po oba zvolené termíny jsem beznadějně "zadaný". Doufám, že sraz není poslední, a že bude ještě šance
Březen 21, 201114 r Předběžná má (tak trochu soukromá když už se k tomu pořád nikdo nemá) vize programu : Pátek odpo - exkurze Kvasiny, s panem Čvrtečkou se domluvíme na variabilitě programu exkurze, zajímá nás přece jen z osobního i vlastnického hlediska výroba především Yetiho nebo ne ? do toho kouknem na kousek linky Superba a tak, no co už ... Rád bych (pokud to časově vyjde) abychom provedli na parkovišti nějaké to společné foto (asi v okamžiku mezi oběma prohlídkami) vize uprostřed auto, nalevo majitel,vpravo spolujezdec, to celé do půlkruhu asi..) a pak se první skupina dřív, druha až pak, první jí tam bude držet místo, přesuneme do kempu naRozkoši Večer pátek - volná zábava, vemte sebou každý jeden pytel dřeva na oheň, buřty, maso na gil, vlastně vemte někdo nějaký gril a podobné záležitosti dle vlastní potřeby a tam proběhne všeobecná diskuze mezi jednotlivými výbavami, motorizacemi, barvami, zkušenostmi z provozu, řešením reklamací a poruch (vemte někdo kytaru prosím) nevím zatím jak to bude s dostupností občerstvení z kiosků tak buďme připraveni a to také na počasí, pokud má někdo pocit, že by potřeboval zarezervovat chatku nebo mobilehouse, tak je to na každém, já spím pod širákem nebo bude-li lejt jak z konve pak v autě, od toho ho taky mám ne ??? Sobota ráno - až se nám probudí ti největší spáči buď počkáme až nám vystřízliví v kempu, nebo bych to viděl na menší "spanilou jízdu" kamsi a tam třeba trocha terénu, pak společný oběd někde poblíž nějakého zámku nebo kdekoli a pak to záleží na každém z Vás ... nějaké návrhy ? Vymyšleno výborně, máš můj obdiv za organizaci (bezesporu nevděčná práce), každý do Tebe nalije jednu štamprli v pátek večer . Trochu bych opravil počty: Maty13 - 2 osoby. Děkuji.
Březen 23, 201114 r Termín srazu majitelů a příznivců vozů Škoda Yeti je 6.5.2011 Přesunuto na str. 5 Upraveno Duben 1, 201114 r od WalkerT
Březen 23, 201114 r Diky za opravu (v počtu osob) a pro nás pracující "ostraváky" bude asi vhodnější Y2.
Březen 23, 201114 r Tak sleduju že asi budu nejmladší, pár dnů po mých 19 narozeninách Mám návrh, která je ale jen o domluvě, co by řekli Boleslavácí a okolí, kdybychom se někde sešli a v ten den jeli spolu ? Upraveno Březen 23, 201114 r od tetkauni
Březen 24, 201114 r Sraz někde (třeba pro Tebe v Jičíně) a společnou cestu bych klidně bral, ale já bych tam asi měl být už na to první kolo Y1 od 17:00 když už sem to celé spískal, tak nevím, Ty jsi s Honzou Tichým přihlášený až na Y2, tak si nemyslím, že by se vám tam pak chtělo hodinu a půl čekat, nebo jo ???
Březen 24, 201114 r Já jsem zvyklej čekat, nemám problém Ale podle toho jak chce Honza Jo a budu sám, v tabulce je uvedeno že budu mít dvě osoby Upraveno Březen 24, 201114 r od tetkauni
Březen 25, 201114 r Viktor- Teplice rád bych se přihlasil na sraz, jak to funguje??kde je registrace:)Díky Upraveno Březen 25, 201114 r od Viktor Koska
Březen 25, 201114 r Stačí si trochu počíst v historii. Mrkni do tabulky, kterou sestavil WalkerT a podrobnosti, které jsou u každého přihlášeného účastníka tu napiš do vlákna. Upraveno Březen 25, 201114 r od Jz73
Březen 25, 201114 r waau...chlapi, tyden nejsu na foru a tady uz je secko zorganizovane...no je videt ze ste sikovni ogari 6.5.2011 rad prijedu ale pac to mam z vas asi nejdal tak budu rad kdyz stihnu tu druhou skupinu Y2.....no a kdys sezenu nejaku marusku co by se mnu rada jela tak budem dva.... ale to este upresnim...a pro WalkerT ...velka poklona za organizaci
Březen 26, 201114 r Tak ještě jednou přidávám Viktor- Teplice, barva červená, osob-1 , skupina Y1 a datum tedy 6.5:). Už teď se těsím.
Březen 28, 201114 r Strašná, strašlivá chyba je v tabulce u Jz73 - Můj Yeti je 1.8 TSI 4x4 Active !!!
Březen 29, 201114 r Zdravím , asik bych se rád zůčastnil , ale do 6.5.2011 nevím za již budu mít vůz .... .....snad příště ....pak dejte sem fotky Upraveno Březen 29, 201114 r od Michal B.
Březen 29, 201114 r Nevím jak si přišel na to,že by se nemohl kdokoli další přihlásit ať je odkudkoli,přihlášení je naprosto volné,pouze do naplnění kapacity na návštěvu závodu v Kvasinách existuje omezení v počtu osob,tady pouze zafunguje systém náhradníků za ty,kteří odřeknou svou účast v maximálním počtu osob na exkurzi a jinak je samozřejmě sraz majitelů a příznivců vozů Yeti zcela otevřen všem příznivcům a fanouškům takže napiš co bys rád a rádi se s vámi setkáme,sraz není jen o té exkurzi ....
Březen 30, 201114 r A co slovaci,vstup zakazany? No tedy chlape já koukám a klobouk smekám. V profilu máš město Košice. Jestli chceš opravdu přijet z takové dálky, tak jsi větší blázen do Yetiho jako já a v takovém případě je mou povinností, pokud to nepůjde jinak, ti nabídnout ti své místo na prohlídce výrobního závodu. Ne že bych o tu prohlídku nestál, ale než půjdu do důchodu, najdu jiný způsob, jak se tam podívat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.