Artigas Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Manželka mě nechce pustit samotného, tak prosím opravit z jedné na dvě osoby. Ach jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 My s ženou se budeme registrovat individuálně, přespíme v autě nebo ve stanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strycek_BOB Vloženo 14. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Ubytování bych tak nehrotil, kdo bude chtít zůstat, tak si to zajistí sám, místo pobytu srazu každý zná. Já vezmu nějaké pícháky na buřty, obyč dřívka z hornbachu, možná, když to seženu, nějaké papírové tácky a kelímky na lihoviny. Jak znám tyhle akce, tak každý přiveze dříví, chlast, jjídlo, ale potom se zjistí, že ty buřty nemáme na co píchnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Bobe mrkni do tabulky na str.5, pichlavým vybavením tam už tři vyhrožujeme , ale samozřejmě štěstí přeje připraveným a tak se i další budou hodit. Mám ale obavy abychom druhý den po dovezeném "ovoci" byli schopni z kempu taky odjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Příteli WalkerT, mám takový dojem, že většina majitelů Yetiho si na sraz veze manželku/přítelkyni, tak vyhrožovat „pichlavým vybavením“ je docela od věci, ale v jednom máš možná pravdu. Po ránu by opravdu mohlo být někomu špatně, tak já sebou raději vezmu i nějaké to pivo v plechu. Jako ranní vyprošťovák se možná bude hodit…… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 (editace) To rozhodně nebylo vyhrožování a v tomto kontextu to zdaleka nebylo nikterak pichlavě myšleno , možná bychom mohli pro přítelkyně a manželky popřemýšlet nad nějakým večerním programem, vzájemné povídání o tom, jakej je ten jejich blázen do toho blbýho Yetiho a ji teď začal zanedbávat je sic na chvíli zabaví, ale dlouho jim to asi nevydrží No a taky mě napadá, že možná by nebylo od věci dát jim předem nějaké ty úkoly, jako třeba upéct sebou něco dobrého k ranní kávě nebo tak cože ??? Pak by mohly hodnotit a posuzovat i něco jiného než ty své pomatence ... Editováno: 14. Duben 2011, autor: WalkerT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Už mám také rezervováno ubytování v horní chatě. Jak to tady tak čtu, tak jsem nachmelenej jenom z těch vašich písmenek. Asi budu abstinovat a způsobím si jen intelektuální opilost. To, doufám, policajti nezměří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Zdravím , jenom jedna taková momentka ....... .....dne 6.5.2011 jde do výroby můj vůz červený yetík 1,2tsi ......výroba vozu trvá max.24h , 7.5.2011 jde na testy a 9.5.2011 export směr Opava a toho 11.5.2011 by měl být připraven k převzetí . Tak kdyby jste tam na lince někde viděli červeného bez bočních černých lišt na dveřích tak ten by měl být můj .........příští sraz již pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 No a proč by ses tedy nemohl přijet podívat na svého Yetíka přímo do výroby ? Já bych si tedy takovou příležitost ujít nenechal a na své auto pokud bych měl třeba jen teoretickou šanci jej někde ve výrobě na lince vidět bych se podívat jel a rozhodně myslím, že není problém aby ses srazu účastnil i jako čekatel i kdybys na něj přijel třeba Trabantem Nebo se dohodni třeba s Moravákem13, který přes Opavu pojede a ten by Tě možná mohl vzít sebou (jede sám) abys dopředu načerpal spóóóóóóustu chytrostí a zkušeností od ostatních při ohni - no ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Dovedu si představit sám sebe jak lítám kolem linky a hledám,pátrám, všech kolem se ptám, který že to je ten můj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 (editace) Aktuálně se mi o poslední dvě volná místa na exkurzi ve skupině Y2 přihlásil Heki, který se původně hlásil mezi prvními a netušil, že nakonec bude mít možnost přijet, takže exkurze má naplněnou kapacitu 40 osob a tam vyhlašuji STOP stav Další zájemci o sraz a posezení u ohně v kempu kde doladíme plán na sobotu se mohou hlásit dál, do kempu ATC Rozkoš se nás vejde dost a dost Pokud si budete chtít zarezervovat chatku, nebo jiný typ ubytování pak se orientujte podle mapky části kempu, ve které budeme ubytováni. Zatím tedy je přihlášeno 23 krasavců Škoda Yeti, jejichž posádky tvoří 40 nadšených osob, pro přehlednost také znovu přidávám průběžně aktualizovanou tabulku ze strany 5. Bohužel nám už 5 původně přihlášených muselo svou účast z rozličných důvodů zrušit, těšíme se tedy příště kolegové ... Editováno: 5. Květen 2011, autor: WalkerT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Dovedu si představit sám sebe jak lítám kolem linky a hledám,pátrám, všech kolem se ptám, který že to je ten můj. Já si to dovedu taky představit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Aktuálně se mi o poslední dvě volná místa na exkurzi ve skupině Y2 přihlásil Heki, který se původně hlásil mezi prvními a netušil, že nakonec bude mít možnost přijet, takže exkurze má naplněnou kapacitu 40 osob a tam vyhlašuji STOP stav Další zájemci o sraz a posezení u ohně v kempu kde doladíme plán na sobotu se mohou hlásit dál, do kempu ATC Rozkoš se nás vejde dost a dost Pokud si budete chtít zarezervovat chatku, nebo jiný typ ubytování pak se orientujte podle mapky části kempu, ve které budeme ubytováni. Zatím tedy je přihlášeno 24 krasavců Škoda Yeti, jejichž posádky tvoří 40 nadšených osob, pro přehlednost také znovu přidávám průběžně aktualizovanou tabulku ze strany 5. Děkuji Tomovi, že mne ještě zařadil do exkurze i přes moje původní nepříznivé limity! Moc se na vás všechny těším a začínám vše, co jsem již odepsal, znovu prožívat. Domluvím ubytování a s Tygříkem a Artigasem dojednáváme společnou spanilou jízdu tří yetisek na místo srazu z Olomóca. Beru masisko, dobré víno a pár švestek v láhvi. Nějaké ty klacky na pečení my skauti máme po ruce vždycky! Ještě jednou díky Walkerovi za operativní řešení. Na parkovišti přrd Kvasinami bych si bez něho i poplakal. Dostane zvláštní dárek - protože si ho zaslouží oíd nás všch!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 (editace) Přesně tak, nechci tady nic slibovat pro Toma (aby si moc nemyslel ), ale má můj obdiv a taky si na něho vzpomenu s drobností (snad si to nepřečte ) Editováno: 19. Duben 2011, autor: Sranki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda z kopce Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Dostal jsem od přítelkyně tohle tričko, tak si představte jak o "Šeďourovi" doma mluvím! Teď už nemusím řešit v čem pojedu BTW - to Michal B.: Sakra! to mě nenapadlo, kdybych měl volno okamžitě bych jel!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Heki mi udělal velikou radost, že jede. Z Olomouce pojedou tři Yeti: červený – hnědá mato – červený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 (editace) No a proč by ses tedy nemohl přijet podívat na svého Yetíka přímo do výroby ? Já bych si tedy takovou příležitost ujít nenechal a na své auto pokud bych měl třeba jen teoretickou šanci jej někde ve výrobě na lince vidět bych se podívat jel a rozhodně myslím, že není problém aby ses srazu účastnil i jako čekatel i kdybys na něj přijel třeba Trabantem Nebo se dohodni třeba s Moravákem13, který přes Opavu pojede a ten by Tě možná mohl vzít sebou (jede sám) abys dopředu načerpal spóóóóóóustu chytrostí a zkušeností od ostatních při ohni - no ne ? Pravda , no škoda že jsem o tom sraze nevěděl dříve Taky jsem neplánoval že budu mít Yetíka Stejně se tam těžko bude moc dát fotit, ale aspoň to vidět , to je velký zážitek Ale už je stop stav na prohlídku takže i tak .......ano to posezení u ohníčku a načerpání informací by přišlo určo vhod, pravda ............jak říkám, příště :-) Budu se těšit na Vaše postřehy, komenty, fotky.........díky...... A nebo se semnou počítá i na exkurzi ? Sakra toho 6.5 je přeci jen daleko a pokud by to i šlo jít na exkurzi a pak na čundr, tak bych to i zkusil zařídit. Stačí říct, že je místo na exkurzi ááááááá..budu se snažit dojet.....díky pořadatelům za info Editováno: 19. Duben 2011, autor: Michal B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 No Michale, trochu se nám to teď zkomplikovalo, mrzí mě to, ale Ty jsi byl na vážkách zda ano či ne a exkurze je teď aktuálně obsazená. Může se ale stát, že do toho (což samo nikomu nepřeji) něco vleze a tak pokud dovolíš Tě budu vést jako prvního náhradníka a pokud by došlo k uvolnění některého místa na prohlídku tak je automaticky Tvé, co Ty na to ??? Pošli mi přes SZ na sebe tel. číslo abych Tě mohl obratem informovat pokud by se tak stalo. Jinak nevím jak to celé vyřešit, žádné navýšení kapacity mi vedení Kvasin bohužel nepovolí. Jinak máš pravdu, že se v závodě nefotí, tady v MB se to v sobotu na dni otevřených dveří dost porušovalo a ochrana závodu to musela v tom davu lidí nechtěně tolerovat, ale při naší exkurzi bych se tam pak vůči panu průvodci, který to musí hlídat jen velmi nerad s někým dohadoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Ja prave asi uz 4 dny uvazuju, ze bych se odhlasil, protoze budem resit veci s bydlenim a budu toho mit moc, takze pokud je tu zajemce, rad mu sve misto na prohlidce prenecham . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Ja prave asi uz 4 dny uvazuju, ze bych se odhlasil, protoze budem resit veci s bydlenim a budu toho mit moc, takze pokud je tu zajemce, rad mu sve misto na prohlidce prenecham . . . Beru všemi deseti ...... jen musím vykutit nějak cestu tam a zpět ale to už je maličkost .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Mám od Mylyse potvrzeno, že se z rodinných důvodů nebude moci zúčastnit srazu a tak Michal B nastupuje na jeho místo v Y2, takže si Michale zařiď cestu buď ve své režii nebo třeba domluvou s Moravákem13 přes SZ a mezi 18:00 a 18:30 ať jsi připraven v Kvasinách u hlavní brány Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 (editace) Našel by se někdo , kdo by chtěl vzít 24-letého pocestného v Opavě směrem Kvasiny a po sraze zpět ? Příspěvek na benzín je samozřejmostí . Díky za případné zájemce , kontakt SZ , mobil ,email ....... Editováno: 20. Duben 2011, autor: Michal B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strycek_BOB Vloženo 21. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Právě jsem i vyhotovil rezervačku na ubytko, budu spát ve stanu - po dvaceti letech ve stanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 No vidíš, já si plánoval jak v poho přespím venku a nebo v autě, ale jelikož muž míní a žena mění (jede také) tak už máme zarezervovanou chatu L32, doufám, že nebude pršet abych to pak zas neposlouchal jak měla pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goosy Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 A nevzali by jste mezi sebe majitele oktávky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.