67jitka58 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Zdravím.Našel by se majitel VAGu, který by zjistil proč pořád svítí kontrolka ABS a ASR v okolí asi 60km od Petrovic u Sedlčan.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 mě to v Olomouci udělá Škoda auto zdarma jako službu zákazníkovi. Zjištění a vymazání a ani nemusím u nich opravovat. Jinak jde Ti ABS a ASR nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 A proč jezdit hned do servisu,když pořídit si diagnostiku a pracovat s ní je tak jednoduché Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 19. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 mě to v Olomouci udělá Škoda auto zdarma jako službu zákazníkovi. Zjištění a vymazání a ani nemusím u nich opravovat. Jinak jde Ti ABS a ASR nebo ne? No já nevím jestli mi jde,jak to poznám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Ked ti svietia kontrolky ABS+ASR tak to mas nefunkcne-pokazene. Mas vadne niektore cidlo abs na kolese alebo zavzdusnene abs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 19. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 (editace) Čidla jsou v pořádku.Tak ,že by to bylo zavzdušněný?To mě nenapadlo. Editováno: 19. Březen 2011, autor: 67jitka58 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 No já nevím, ale udělal bych to jak píše juke.box. Kablík stojí pár peněz a budeš si moct diagnostiku třeba v neděli po obědě. Ale pokud si blázen jako já, tak si ji raději nekupuj... Mě to totiž tak chytlo, že chodím do auta pořád jak vůl kontrolovat, jestli nemám nějakou závadu. Jen tak... Líbí se mi, když to žádnou nenajde a když najde, tak ji hned musím řešit. No prostě mi asi šibe. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojte Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Dotaz od osla... VAG rozliší, jestli je v prdeli čidlo, nebo je to zavzdušněno? Asi jo, jinak by to bylo k h.vnu, že:)? Mám totiž stejný problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 No já nevím, ale udělal bych to jak píše juke.box. Kablík stojí pár peněz a budeš si moct diagnostiku třeba v neděli po obědě. Ale pokud si blázen jako já, tak si ji raději nekupuj... Mě to totiž tak chytlo, že chodím do auta pořád jak vůl kontrolovat, jestli nemám nějakou závadu. Jen tak... Líbí se mi, když to žádnou nenajde a když najde, tak ji hned musím řešit. No prostě mi asi šibe. hehe ty jsi dobrej,to mě pobavilo Vojte: Zavzdušnění to nepozná,to je pěkná hovadina, tak to snad pozná každý normální člověk,že jde pedál k podlaze. Čidla to samozřejmě pozná,stejně jako vadnou jednotku, vadné čidla ESP atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 20. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 No byl jsem u týpka na přístroji ten po 10 minutách načítání řekl že to je LP kolo.Zaplatil jsem 300kč.Po výměně čidla kontrolky svítí dál.Pak jsem proměřil obě čidla a zjistil že to staré je také v pořádku.Pak jsem proměřil vedení od čidla k ŘJ a taky v pořádku.A tím jsem zkončil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 A tys neviděl ten výpis závad? Já bych začal u pojistek co jsou na baterce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 (editace) 67jitka58: No,to jsi mohl mít už skoro polovinu kabelu doma,za ty peníze,kolik takových návštěv ještě bude? Pojistky to nebudou,to by byla jednotka mrtvá. Chce to diagnostiku,ale pořádně...tj. min číslo závady.zbytek máš v SZ,nebudu to psát 2x Editováno: 20. Březen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojte Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Juke.box: v jiném vlákně jsem se dočetl, že VAG zavzdušnění ABS nejenže pozná, ale dokonce opraví, tak fakt nevím. Nechápu jak by mohl opravit ale načíst proč ne...? A já nevím jestli zavzdušněné ABS má spojitost s propadlým pedálem brzdy, proto se ptám. Mě se brzda propadla až dnes, co mi vyteklo pár kapek brzdovky, takže ráno budu odvzdušňovat. ABS svítí ale už týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 No tak to je hloupost,žádnej vag ani jiná diagnostika nepozná zavzdušnění,to jak se pozná jsem už psal, opravit to může..ale ne sama samořejmě,je potřeba použít stejný postup odvzdušnování jako u auta bez ABS jen za pomocí diagnostiky ve speciálním módu spustíš čerpadlo abs otevírají a zavírají se ventilky jednotlivých okruhů a tím jak protéká kapalina při odvzdušnování to sebou strhne vzduch v jednotce Abs. Pro zajímavost,jen Fiat se odvzdušnuje mimo diagnostiku, prostě jako klasika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 zkontroluj (ocisti) pojistky u baterky, tema to dost casto byva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 já jsem dělal přesvícení budíku a po dání zpět mi to svítilo koupil jsem kablik stahl soft jasně že legálně a chybku smáznul lepší jak jezdit do servisu u nás si za připojení říkaj 500 a vymaz 400 takže tak " koncern bez kabelu doma ?" asi jako mít motorovou pilu bez pilníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richardis Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 zdur,pokud mas vymenene cidlo tak ti meli udelat vymaz na vagu.kolega to ma a bez problemu me napichne.tam si sam dela vsecko.kontroly nastaveni.vse co ma spolecneho z elektrikou presne jak pise juke box. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.