Přejít na obsah

Hledám majitele VAGu

67jitka58

Doporučené příspěvky

No já nevím, ale udělal bych to jak píše juke.box. Kablík stojí pár peněz a budeš si moct diagnostiku třeba v neděli po obědě. :) Ale pokud si blázen jako já, tak si ji raději nekupuj... Mě to totiž tak chytlo, že chodím do auta pořád jak vůl kontrolovat, jestli nemám nějakou závadu. Jen tak... Líbí se mi, když to žádnou nenajde a když najde, tak ji hned musím řešit. No prostě mi asi šibe. :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já nevím, ale udělal bych to jak píše juke.box. Kablík stojí pár peněz a budeš si moct diagnostiku třeba v neděli po obědě. :) Ale pokud si blázen jako já, tak si ji raději nekupuj... Mě to totiž tak chytlo, že chodím do auta pořád jak vůl kontrolovat, jestli nemám nějakou závadu. Jen tak... Líbí se mi, když to žádnou nenajde a když najde, tak ji hned musím řešit. No prostě mi asi šibe. :smich:

hehe ty jsi dobrej,to mě pobavilo :_icon_smich2::palec2:

Vojte: Zavzdušnění to nepozná,to je pěkná hovadina, tak to snad pozná každý normální člověk,že jde pedál k podlaze. Čidla to samozřejmě pozná,stejně jako vadnou jednotku, vadné čidla ESP atd.

Odkaz ke komentáři

No byl jsem u týpka na přístroji ten po 10 minutách načítání řekl že to je LP kolo.Zaplatil jsem 300kč.Po výměně čidla kontrolky svítí dál.Pak jsem proměřil obě čidla a zjistil že to staré je také v pořádku.Pak jsem proměřil vedení od čidla k ŘJ a taky v pořádku.A tím jsem zkončil.

Odkaz ke komentáři

67jitka58:

No,to jsi mohl mít už skoro polovinu kabelu doma,za ty peníze,kolik takových návštěv ještě bude? :)

Pojistky to nebudou,to by byla jednotka mrtvá. Chce to diagnostiku,ale pořádně...tj. min číslo závady.zbytek máš v SZ,nebudu to psát 2x

Editováno: , autor: juke.box
Odkaz ke komentáři

Juke.box: v jiném vlákně jsem se dočetl, že VAG zavzdušnění ABS nejenže pozná, ale dokonce opraví, tak fakt nevím. Nechápu jak by mohl opravit ale načíst proč ne...? A já nevím jestli zavzdušněné ABS má spojitost s propadlým pedálem brzdy, proto se ptám.

Mě se brzda propadla až dnes, co mi vyteklo pár kapek brzdovky, takže ráno budu odvzdušňovat. ABS svítí ale už týden.

Odkaz ke komentáři

No tak to je hloupost,žádnej vag ani jiná diagnostika nepozná zavzdušnění,to jak se pozná jsem už psal, opravit to může..ale ne sama samořejmě,je potřeba použít stejný postup odvzdušnování jako u auta bez ABS jen za pomocí diagnostiky ve speciálním módu spustíš čerpadlo abs otevírají a zavírají se ventilky jednotlivých okruhů a tím jak protéká kapalina při odvzdušnování to sebou strhne vzduch v jednotce Abs. Pro zajímavost,jen Fiat se odvzdušnuje mimo diagnostiku, prostě jako klasika.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

já jsem dělal přesvícení budíku a po dání zpět mi to svítilo koupil jsem kablik stahl soft jasně že legálně lol a chybku smáznul lepší jak jezdit do servisu u nás si za připojení říkaj 500 a vymaz 400 takže tak " :palec2: koncern bez kabelu doma ?" asi jako mít motorovou pilu bez pilníku :smich:

Odkaz ke komentáři

• o 11 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...