zdenek71 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 (editace) Zdravím ,mám O2 2006,potřeboval bych poradit,mám problém s tím servomotorkem,když sepne tzn.při zpátečce,při zapnutí ostříkovačů,a při zapnutí tlačítka vnitřního okruhu tak začne hodně nahlas vrčet a nepřestane to,vypadá že ten motorek je v háji nebo to stačí vymontovat a vyčistit?,chci se zeptat někoho kdo má s tímto zkušenost a hlavně zda je možné ho sám vymontovat nebo to chce servis,díky za radu Editováno: 19. Březen 2011, autor: zdenek71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 (editace) Nevím jak to máš ale já to mám prasklé na té plastové klapce a hřídelka se protáčí a klapka se ani nehne.Tak ji musím někde sehnad.To bude asi problém. Editováno: 19. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek71 Vloženo 19. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Nevím jak to máš ale já to mám prasklé na té plastové klapce a hřídelka se protáčí a klapka se ani nehne.Tak ji musím někde sehnad.To bude asi problém. Zdravím, já pravě nevím co s tím je ,jenom potřebuji radu jak jej vymontovat a pak to budu řešit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Mňa by zaujímalo,kde sa to nachádza.Bol by som veľmi vdačný za foto.Dik . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Vymontuj kaslík u spolujezdce a vše uvidíš.Když přepneš cirkulaci tak uvidíš jestli se klapka hýbe a nebo také nehýbe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 OK,dik . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek71 Vloženo 20. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 OK,dik . Můžu odpojit ten kablík co vede k vypínači airbagu spolujezdce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Můžu odpojit ten kablík co vede k vypínači airbagu spolujezdce? Lepší je vyndat celý vypínač.Pokud ho jen odpojíš tak při zapnutí klíčku se ukáže porucha airbagu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek71 Vloženo 26. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 Lepší je vyndat celý vypínač.Pokud ho jen odpojíš tak při zapnutí klíčku se ukáže porucha airbagu. Vypínač cely vyndat nejde,musí to zůstat zapojene,už to mám snad opravene,promazal jsem obě ty klapky,šli asi ztuha a proto se neotvíraly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 Vypínač cely vyndat nejde,musí to zůstat zapojene,už to mám snad opravene,promazal jsem obě ty klapky,šli asi ztuha a proto se neotvíraly. Ale jde to vyšroubovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MeSSi Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 a nevite kde se ten servomotorek da sehnat ...pac se mi nechce davat nekrestanske penize za praci kdyz staci jen sesroubovat par sroubku uz sem ho mel i venku promazal den to jelo a dneska to zas blbne...nevite teda kde se ten servomotrek da sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 třeba ve Skodovce..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MeSSi Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 no to mi ale asi jen tak neprodaj ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Proč by ti neprodali náhradní díl, ten servomotr je klasickej náhradní díl, v tom by problém být neměl, ale zřejmě bude stát asi trochu peněz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Tak přímo ve fabrice ti ho pochopitelně neprodaj ;-), ale v servisu Škoda ti ho prodají normálně. Bude drahej, nicméně všude jinde je taky drahej a když k tomu přidáš poštovný neušetříš nic. Takhle si ho koupíš skoro "za barákem", pokud teda nebydlíš na nějaký vesnici...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdrahota Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 zdravím, měl jsem stejný problém. Nový motorek mi nabídli za super cenu tuším kolem 3000 :-) Nakonec jsem ho rozmontoval a zjistil jsem, že je problém v trochu opotřebovaném šroubovitém převodu. Stačilo docílit větší přítlak. Ten jsem nakonec zajistil tak, že jsem dovnitř na motorek vložil plastový kus se stejným zakřivením, jako má ten elektromotorek a celé jsem to znovu spojil. Jelikož to již nešlo docvaknout (mezikus má asi 2mm na výšku), tak jsem to pevně stáhnul izolačkou. Zamontoval zpět a již přes půl roku OK. Mimochodem - plastový kus, který jsem tam vložil je kus hadicové koncovky Gardena :-) Sice trochu zbastlené, ale funguje a nestálo mě to prakticky nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.