AlesioP Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Tak spouste lidem z Vas jsem slibil az bude hotovy ten chrom paket do OCT II tak ze to ukazu . Tak jsem to hodil na moje stranky a najdete to tam v kolence OCT II interier . www.auto.asp2.cz AlesioP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Tak spouste lidem z Vas jsem slibil az bude hotovy ten chrom paket do OCT II tak ze to ukazu . Tak jsem to hodil na moje stranky a najdete to tam v kolence OCT II interier . www.auto.asp2.cz AlesioP hmm skoda auto to uz nabizi? chtel bych to videt zadelany v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesioP Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 neni to jeste v serii. fotky za auta budou ...na prani AlesioP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 no uvidime jak to vypadat v aute - urcite nejakej doplnek v chromu ano ale vsechny doplnky asi ne - no uvidime jak to bude vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesioP Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Neni to lesteny chrom , to by vypadalo jako cirkus, je to v matnem chromumu , takovy jakoby lesteny hlinik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Neni to lesteny chrom , to by vypadalo jako cirkus, je to v matnem chromumu , takovy jakoby lesteny hlinik. a to se bude davat do nejake lauryn verze nebo pouze jako s priplatkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 NO jinac se mi zatim paci Boční výdechy ventilace a Madla klik (skoda jen ze je nebudou delat osvetleny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 podle me by to vypadalo blbe, kdybys mel bocni vydechy v tom chromu a zbytek ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 podle me by to vypadalo blbe, kdybys mel bocni vydechy v tom chromu a zbytek ne no doufam ze se nejprv budu moct podivat na nejake reklamni fota a potom rozhodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 je ten povrch stejnej, jako je ta hliníkově vypadající lišta na přístrojovce a dveřích ? To by vypadalo pěkně. Co to bude stát a kdy to bude k mání ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 pěkně to má třebas vyřešený Superb.Má to v nějakém tmavším matném kovu a sice výdechy ventilace,dekor kolem otevírání dveří a dekor tapecírunků.Mohu když tak vyfotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 pěkně to má třebas vyřešený Superb.Má to v nějakém tmavším matném kovu a sice výdechy ventilace,dekor kolem otevírání dveří a dekor tapecírunků.Mohu když tak vyfotit Presne tak superb to ma vyreseny nejlip ale uz sem ten chrom paket nekde videl - myslim ze to byly fotky z nemecka - zejtra az se dostanu do prace tak sem ty fotky hodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Neni to lesteny chrom , to by vypadalo jako cirkus, je to v matnem chromumu , takovy jakoby lesteny hlinik. Udělejte něco takového i pro O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 takze nevim jestli je to ono ale pro predstavu posilam foto - myslim ze min. ty kliky a vydechy jak jsem psal nevypadaj zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 a jeste jedna - stred. panel - myslim ze tady uz to tak oslnujici neni ale ..... jinac to jeste nema dodelany - daval si tam DVDcko ale pro predstavu...... timto se ptam AlesiaP - je to ta imitace chromu co nabizis ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 tak tedˇ jsem z toho magor. To jsou ty fotky z Německa ? Jestli je to stejný jako ta lišta, tak to nemá chybu. Pokud je to ale od Milotecu, a to se nedá z fotky poznat, je to o ničem. Pánové, tedˇ na to znova koukám a vidím ty nerezy na pedálech a kroužky kolem klimačky. To bude tutově ta folie od Milotec. Ono to na fotkách vypadá moc dobře, ale ve skutečnosti je to úplně jiný. Koukněte na jejich web. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 hmm hele asi mas recht to bude milotec - ale to bych to chtel tedy videt na zivo - a taky i ten orig. chrompaket Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Já osobně si myslím, že dekor přístrojovky od Milotecu je celkem dobrý, ale je dost drahý (přes 3000 Kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 drahej je víc než dost, ale měl jsem na něj v prasátku připravený mince, atˇ to stojí, co to stojí. Když jsem to ale viděl, rozhod jsem se tu sumu radši investovat do jednoho místního restauračního zařízení, protože špatný to opravdu není, je to jen úplně jiný, než ty lišty v autě. Je to hlinikovej dekor zalitej v poliuretanový samolepicí folii (snad jsem to pojmenoval dobře) a ta se leskne, jak psí koule. Ale snad nám Alojsio konečně prozradí, jak vypadá a co stojí ten boleslavskej dekor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 a jeste jedna - stred. panel - myslim ze tady uz to tak oslnujici neni ale ..... jinac to jeste nema dodelany - daval si tam DVDcko ale pro predstavu...... timto se ptam AlesiaP - je to ta imitace chromu co nabizis ty? vypadá to dobře jen asi parkuješ auto doma z aplotem co?, že je to dvd tak vidět nebylo by lepší dát ho do kaslíku (sorry za OT) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 no hele to neni moje - to je kolegy z nemecka - ja bych to DVD taky dal pryc - ty fotky jsem dal pro predstavu toho chromu - ovsem az se slezou prachy tak bych taky rad toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 premejslim spis o tech chrom pedalech, ty jsou moc hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 "Chromový" pedály a opěrku nohy mám objednanou u MILOTEC, čekám na ně už 3 neděle, po telefonickém dotazu kde to vázne mi říkali, že jsou t.č. v ČR vyprodány a zboží z Německa jim vozí jednou za 14 dní, předpokládám že do konce července bych se mohl dočkat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 tak pak hod fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 ty jsou taky drahý jak prase. Ještě, že tam mám nějakej rabat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.