jankohut Vloženo 3. Duben 2011 Vloženo 3. Duben 2011 Zdravím, koupil jsem si koktu 1,9TDI 81kW a mám následující problém.To že mi skočí sem tam do nouzáku, jsem si už zvyk a chci to letos řešit, ale horší problém je cuknutí motoru.Příjde mi, že se to stává při studením motoru, když roztahávám 1-2 rychlost.stupeň.Auto jakoby zasyčí a mírně vynechá motor.Stalo se mi to i při jiných stupních třeba u předjíždění.Zprutka sešlápnu plyn a auto zasyčí a mírně na chvilku 1-1,5 vteřiny vynechá(přestane táhnout)...Čím by to mohlo být, příjde mi že to syčení vychází z prostoru turba.Předem děkuji za každé info... Citovat
jiricekt22 Vloženo 4. Duben 2011 Vloženo 4. Duben 2011 ahoj a proč ti to zkače do nouzáku že by turbo?/hranice horiho pln.tlaku?/že by turbo nebylo v pořádku?tak proč se divíš že to cuka? Citovat
HanyZ Vloženo 13. Duben 2011 Vloženo 13. Duben 2011 buď turbo, nebo to bude elektrika - kabely apod. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.