Konečný Roman Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 Problém je na světě v Hodoníně i ve Strážnici tzv. v autorizovaných prodejnách nebyli schopní na nic přijít jen, že to bude asi baterkou, ale i to jsem zkoušel vyřešit za novou a nic. Nakonec sem se dozvěděl, že to může být tím firmwarem pro Golfa tzn. firmware VW. Nemáte stím někdo zkušenosti jestli by nestačil přehrát firmaware ? http://www.car-multimedia.cz/oem-radia/469-skoda-bolero-radio-.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 Problém je na světě v Hodoníně i ve Strážnici tzv. v autorizovaných prodejnách nebyli schopní na nic přijít jen, že to bude asi baterkou, ale i to jsem zkoušel vyřešit za novou a nic. Nakonec sem se dozvěděl, že to může být tím firmwarem pro Golfa tzn. firmware VW. Nemáte stím někdo zkušenosti jestli by nestačil přehrát firmaware ? http://www.car-multimedia.cz/oem-radia/469-skoda-bolero-radio-.html Mohl bys ještě dopsat pár informací.. Třeba v jakém to máš autě, z kterýho je roku a\td. Jestli je to např. OII do r v. 2007, tak je třeba vyměnit gateway. Jinak to bude vybíjet pořád.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konečný Roman Vloženo 5. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 (editace) Omlouvám se. Je to OII 2005. Můžeš prosím upřesnit co to ten gateway je popřípadě kde se dá sehnat ? Editováno: 5. Duben 2011, autor: Konečný Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 Omlouvám se. Je to OII 2005. Můžeš prosím upřesnit co to ten gateway je popřípadě kde se dá sehnat ? A tak to je potom jasný-gateway je řídící jednotka -je umístěna pod volantem. Musíš dát novější gateway a nechat ji nakódovat. Jen mi to potvrzuje, že ve značkových servisech....jsou odborníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konečný Roman Vloženo 5. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 Ještě bych poprosil o nějaký odkaz pokud jich totiž je víc abych nekoupil jinný nebo zbytečně dražší. Ideální by bylo napsal přesný typ nebo označení díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 Ještě bych poprosil o nějaký odkaz pokud jich totiž je víc abych nekoupil jinný nebo zbytečně dražší. Ideální by bylo napsal přesný typ nebo označení díky moc. Přečti si toto téma a bude ti to vše jasné--------http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=151 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 kdyby jsi chtěl tak gateway mám skladem i nakoduju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 dat novejsi gateway a bude klid.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 A tak to je potom jasný-gateway je řídící jednotka -je umístěna pod volantem. Musíš dát novější gateway a nechat ji nakódovat. Jen mi to potvrzuje, že ve značkových servisech....jsou odborníci jj ve značce jsou profíci, už jsem tu měl pána kterému tvrdily že když mu vymění budíky za nové tak to bude OK, když se nepovede zaplatí stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rainovci Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 kdyby jsi chtěl tak gateway mám skladem i nakoduju.. a za kolik ho máš mám ten samý problém :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.