Publikováno Duben 15, 201114 r Pri zamceni vozu dalkovym ovladacem se nezamknou ridicovy dvere-ani neodemknou. jinak zbytek dveri bez problemu. musim ridicovy dvere zamykat klicem. nemate nekdo s touto zavedou zkusenosti? byl sem na diagnostice,a diagnostika se nespojila s ridici jednotkou centralu,tedy tento vuz nema central ovladany ridici jednotkou. diky za rady
Duben 15, 201114 r RJ elektrických okien u Fábie 1 riadi aj centrál, s origo centrálom bez el. okien som sa ešte nestretol, tam by to mala ovládať BGS. FII som ešte nemal napichnutú, ale predpokladám, že prípadné chyby centrálu a stav spínačov, taktiež nájdeš v RJ okien. Upraveno Duben 15, 201114 r od lubikSK
Duben 16, 201114 r Autor RJ elektrických okien u Fábie 1 riadi aj centrál, s origo centrálom bez el. okien som sa ešte nestretol, tam by to mala ovládať BGS. FII som ešte nemal napichnutú, ale predpokladám, že prípadné chyby centrálu a stav spínačov, taktiež nájdeš v RJ okien. ridici jednotku oken jsme zkousely a vse je bez zavad,hodne ledi tady poukazuje na mikrospinac co by mel byt soucasti zamku,ze ten by to moh delat tak nevim.
Duben 16, 201114 r Mne robilo na Fi podobný problém, občas nezamklo, taktiež nebol uložená žiadna závada, nakoniec bol väčší problém, že nešlo odomknúť a musel som ich pitvať z vnútra, lebo sa zámok zasekával a zostal zaseknutý. Mikrospínač spôsobí len napríklad že sa nerozsvieti svetlo po otvorení dverí, alebo po zastavení (z min 30km/h) vystúpiš a neotvoríš kufor pokiaľ neotvoríš dvere s funkčným spínačom. Alebo Odomkneš ovládačom a nastúpiš, auto sa po 30 sec. samo zamkne. Stav mikrospínačov by mal byť v bloku hodnôt. Upraveno Duben 16, 201114 r od lubikSK
Červen 11, 201114 r přestala mně blikat dioda ve dveřích, vše funguje, zamyká dálkou i odpojuje vnitřní kliky,kufr funguje taky.řešilo se to tady někde?Nemohu nic.Kolik významů má ta dioda? :help:
Červen 12, 201114 r Mě se dají řidičovy dveře u Fabie1 otevřít jen mechanicky, ale u tátovy jdou i klíčem dveří spolujezdce či centrálem. Kde by mohl být problém? Pojistky 5 a 6 jsou v pořádku, že by si tam bývalý majitel dal nějakou diodu? Nebo je to nějaká funkce nastavitelná diagnostikou? Má někdo zkušenosti?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.