Huky88 Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 Ahoj potřeboval by jsem poradit měnil jsem podsvícení budíků ze zelené na bílé použil jsem tyto SMD ledky http://www.gme.cz/cz/led-plcc2-white-1200-120-p960-071.html ale po zapojení mi budíky svíti hodně nevíte jaký bych mohl vyměnit odpor a kde na budíkách je aby to tolik nesvítilo?a nebo jaký použít diody aby neměli takovou svítivost.Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Vyzkoušel bych drouhou cestu a to svorku 20 na modrém konektoru - vedení 58d. Pokud reaguje podsvit na regulaci tak bych ho odpojit od budíků, změřil co do nich z ní leze a vnutil jim hodnotu pro menší podsvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 (editace) Kdysi jsem to řešil taky,neměl jsem kolečko na intenzitu podsvitu,je hned vedle kolečka na sklon světel. Pokud ho tam nemáš,tak si ho sežen, kabeláž tam je navedená z výroby a snížíš to na minimum. Pokud štělování podsvitu máš a i tak to svítí moc, tak jsi tam dal moc silný ledky, ale ono to po předělání svítí vždycky víc než origo zelený. Ale předpokládám,že u superba kolečko na podsvit bylo už v základu :-) Editováno: 5. Květen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.