Publikováno Duben 18, 201114 r Zdravím všechny, prosil bych o radu - koupil jsem si novou fábii, ale má poškrábané disky. Je možné takto poškozené disky někde opravit?
Duben 19, 201114 r Jestli jsou to klasické plastové poklice, tak kup za pár stovek nový a jen přecvakej
Duben 19, 201114 r Autor Teď jsem si uvědomil, že jsem napsal pěknou blobost :-) myslel jsem elektrony - takže bych tedy prosil znova o radu.
Duben 26, 201114 r ano, opravit jde vše.koukni po netu a nebo rovnou práškovou lakovnu ( nechat je znova nastříkat, ale není to levná zaležitost)
Duben 26, 201114 r Zalezi jak poskrabane je mas...Foto by nebylo?Pokud je mas nejak hodne (vrypy,dodřené od obrubniku) tak s tou praskovou lakovnou jeste pockej a nech je nejdriv ´´svarit,, A pak teprv pak do lakovny. Pokud je mas jen mirne odrene lak bez nejakých vrypu tak rovnou do praskove lakovny.Ja je nechaval lakovat do komaxitu a neni to zase tak nakladne.Kola z Leona 17´´ jsem nechaval do grafitove a dal jsem 500,- za kolo bez dokladu
Duben 28, 201114 r Autor Pokusím zaslat foto. Tři kola jsou poškrábane cca v prostřed elektronu a jedno kolo má odřený kraj (asi do obrubníku). Jak říkám pošlu foto a budeme asi všichni chytřejší, ale zatím všem děkuji za odpovědi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.