Kubiscz Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Udelal jsem to jako pooletr pise nahore. Jde to vycvaknout celkem tezko, ale nemyslim, ze tam pujde ne zlomit... Pridaval jsem na sile a bylo to venku. Pak jsem tam dal ty stejny ledky jako do interieru. Kratky plochej a konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Měnil jste někdo žárovky ve světlech pro denní svícení za LED? A stejně tak do zadních lamp u superbu combi? Jaké použít http://www.led-autozarovky.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 A pak je nutné se stavit u mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Máte někdo zkušenost s tím, že by vám po výměně žárovek za LEDky signalizovala řídící jednotka závadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 No, to je přeci standartní stav. Jak píše Ferda, musíš k němu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Rozhodně nechci z auta dělat vánoční stromeček, ale pokud dám tyhle diody místo žárovek pro osvit nohou, bude to svítit? Někdo někde psal, že se to rozsvítí a pak to diagnostika vypne... strašně by mě ale zajímalo, proč by to měla vypínat... patice sedí, je to náhrada za celosklo W5W ... http://www.dobry-obchod.cz/produkt/95203blu-led-autozarovka-12v-s-patici-t10-modra-5led-3smd/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Tak interiér komplet v LEDu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuomma Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) Měnil jste někdo žárovky ve světlech pro denní svícení za LED? A stejně tak do zadních lamp u superbu combi? Jaké použít http://www.led-autozarovky.cz/ Já mám v denních světlech tyto ledky: http://www.led-autozarovky.cz/led-autozarovky/eshop/10-1-LED-do-blinkru-a-zadnich-lamp/127-2-Patice-BA15S-1156/5/474-Bila-LED-zarovka-BA15S-CREE-5W-canbus-vhodna-do-dennich-svetel-Skoda a řídící jednotka žádnou chybu nesignalizuje, narozdíl od sufitek do osvětlení SPZ-tky, které jsem tam taky koupil a chybu hlásí. Ale svítí pěkně bíle:-) Editováno: 4. Červen 2013, autor: Tuomma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) jo tyhle mám taky.. na tu registrační značku sem byl upozorněn, že bude hlásit chybu.. Ještě bych chtěl vyměnit osvětlení pro nástupní prostor (zpětná zrcátka) kdybych tu na fóru teda našel návod jak to zrcátko rozdělat a jakou LEDku tam dát .. Na tu registračku nějaké LEDky které chybu hlásit nebudou taky snad budou.. CAN-BUSový ... JAKÝ ROZMĚR SUFITEK JSI TAM DÁVAL? ve clonách jsou 39mm Editováno: 4. Červen 2013, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuomma Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Sufitky nad registračkou jsou 39 mm a canbusový, ale stejně signalizují chybu. Na zrcátka se také chystám, přijdou tam stejné ledky jako do parkovaček. Návod na rozdělání tu na fóru někde byl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 jako do parkovaček, takže patice T10 a jsou tam W5W? Taky mám informace, že to osvětlení RZ je problémové, že i když tam dáš CAN-BUS sufitku, tak to hlásí chybu, chce to údajně odpor navíc .. nebo úplně nový světlo včetně patice, krytu .... ale to je 800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuomma Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Jo, patice T10 a W5W. Tak až osvětlení RZ nějak vyřešíš, tak se pochlub.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 zajedte k ferdovi a on vam udela aby ste nemuseli mit zadnej odpord a pak si tam muzete dat na spz ledky jako to mam ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonsak Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 (editace) Pokud budete trosku hledat, tak Ferda psal, u kterych jednotek je to mozne nakodovat primo pres VAG (LED bez odporu) a kdy to nejde a je potreba zajet za nim... Ja mam MR2012, a dle ferdova navodu jsem pomoci VAG nastavil LEDky bez odporu v osvetleni SPZ bez problemu ... Editováno: 23. leden 2014, autor: alfonsak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walcek Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Caute mal by som otazku vidim ze to tu uz niekto pisal ale mam otazku Ked bude niekto taky ochotny tak by mi mohol pomoct napisat vsetko co potrebujem na led svetla do interieru a na spatne zrkadla a keby ste vedeli aj na SPŽ lebo som par skusal a vypisuje chybu dakujem za pomoooc a rok vyroby je 2012 limuzina dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Lucas- Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Walcek: ja mám Combi 2013 a potrebuješ: stropná lampa: 2x T10 osvetlenie nôh vpredu a vzadu: 4x T10 horné bočné osvetlenie vzadu: 2x sufit (asi 39mm) osvetlenie v dverových lampičkách: sú tam T10 ale keď dáš ledky tak to svieti škaredo.. ja som objednával také "L" do toho.. Kufor neviem ako máš riešený na limuzíne.. Ak by si potreboval ešte nejaké info tak vkľude napíš správu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Ahoj nevím jak -Lucas- ale já jsem už popisoval jaké ledky jsou potřeba a kam,ale zaráží mě jak píše "LUCAS" 2x sufit na horní boční osvětlení,to já tam tedy nemám a mám taky Combi,já mám 2x sufit 39 pod clonou ve předu,jinak 2x T10 v předu a 3x v zadu,pak 4x pro osvícení nohou,tedy pokud je máš. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 On má totiž panoramatickou střechu, a tam je to osvětlení vzadu vyřešeno jinak než v liftu nebo combi bez pan. střechy - je na bocích jako třeba v OI nebo FI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 aha tak to bude ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 1x SU31 4smd 4x T10 6smd CREE 360° can-bus 9x T10 8smd flat (ty plastovy) 6x T10 6smd side tohle sem použil na superba, ty CREE ledky do parkovaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Takze denni svice ba15s canbus, mlhovky h8 s dodelanym odporem( canbus zarovka neni). Mam panoramatickou strechu takze interier strop 2xT10 a 2xsulfitka , nohy 4xT10, dvere 4xT10, kufr 2xT10, odkladaci schranka sulfitka mala, venku zrcatka led moduly ( osvedcily se mi z ob autodilu ), spz 2x sulfitka canbus 36mm myslim. Jeste me cekaji parkovavky a dalkove a zadni svetla komplet led z faceliftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Tiež interier a exterier v ledkách....Okrem bixenonov, smeroviek a spiatočkových svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 co jste dali za LED žárovky do dálek a mlhovek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Neviem. Robilo sa to komplet naraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Já jsem do interieru dával tyto_ Finančně to vyšlo nejlépe a mám alespon do zásoby 20ks za cca 130Kč http://www.ebay.com/itm/151264257399?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Do parkovaček Canbusky 4ks za cca 80Kč http://www.ebay.com/itm/400712905298?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Kupoval jsem i do SPZ a zrcátek v interieru taky za pár šupů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.