Publikováno Květen 4, 201114 r Ahojte, asi jsem lama, ale můžete mi prosím někdo popsat, jak demontuju pojistkovou skříň a napojím kabely pro další zásuvku? Asi neumím hledat, ale nikde jsem to zde nenašel. Octavia Tour 2004 Byl bych vám velice vděčen. Díky Upraveno Květen 4, 201114 r od 159357
Květen 4, 201114 r Demontuješ takhle: Když podle druhého obrázku vyndáš spínač světel, musíš ještě vyndat ten zbytek. Vevnitř nahoře a dole jsou takové západky, když tam koukneš, uvidíš je. Celé to vytáhneš k sobě. Pak povolíš poslední šroubek. Připojíš na pojistku 41 nebo pokud máš kombíka taky 35. Nebo taky u liftbacku tu 35-ku doosadit a mít tak novou zásuvku na extra pojistce.
Červenec 5, 20169 r Ahoj, kudy jsi vedl ty kabely? 1) Po levém boku nad podlahou pod obložením do kufru a pak po celé šiřce kufru dozadu doprava, nebo 2) Pod přístrojovou deskou do jejího středu, pak podél středového tunelu do kufru, nebo 3) V přístrojové desce až na pravou stranu ke spolujezdci, pak po pravém boku nad podlahou pod obložením do kufru
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.