Rob Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Taxem to o vikendu vycistil (po vymene lambdy, vycisteni klapky a vymene stredovyho dilu vyfucku) a hlavni problem po startu nezmizel, ale je to zase o kus lepsi. Ale hlavne auto min zere a snad po trech letech konecne vubec neskube! Doporucuju! A je to prace na 4 minuty... Tak na to asi koukám taky vlítnu ,mám kolísání a moc se jí nechce odspodu do otáček.. Jak si Jardo ,udělal to čištění?? Přímo čističem na brzdy,postříkat a osušit fénem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Taxem to o vikendu vycistil (po vymene lambdy, vycisteni klapky a vymene stredovyho dilu vyfucku) a hlavni problem po startu nezmizel, ale je to zase o kus lepsi. Ale hlavne auto min zere a snad po trech letech konecne vubec neskube! Doporucuju! A je to prace na 4 minuty... Tak na to asi koukám taky vlítnu ,mám kolísání a moc se jí nechce odspodu do otáček.. Jak si Jardo ,udělal to čištění?? Přímo čističem na brzdy,postříkat a osušit fénem??? No, rek bych, ze tim nic nezkazis Vzal sem to sprejem na brzdy od Sheronu, stacilo parkrat fouknout a bylo to cistoucky. V tomhle vedru sem to ani nebral fenem, z toho sem mel strach, uplne stacilo to ofoukat. Ten sprej prcha takrka okamzite. Jinak jaxem uz delal v podstate 4 veci, viz ten predchozi prispevek, tak to porad neni ono, zvlastni je, ze nekdy to nastartuje normalne (po vycisteni vahy uz uplne ok, jede to normalne a pak najednou zacne nekde neco hvizdat (zni to uplne jako neodruseny radio, ale od motoru) a zase to jede divne, startuje potom druhej den blbe a tak. Nechapu. Nekde snad je naka hadice, ktera se obcas hne a fuci to tam, a nekdy je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Taxem to o vikendu vycistil (po vymene lambdy, vycisteni klapky a vymene stredovyho dilu vyfucku) a hlavni problem po startu nezmizel, ale je to zase o kus lepsi. Ale hlavne auto min zere a snad po trech letech konecne vubec neskube! Doporucuju! A je to prace na 4 minuty... Tak na to asi koukám taky vlítnu ,mám kolísání a moc se jí nechce odspodu do otáček.. Jak si Jardo ,udělal to čištění?? Přímo čističem na brzdy,postříkat a osušit fénem??? No, rek bych, ze tim nic nezkazis Vzal sem to sprejem na brzdy od Sheronu, stacilo parkrat fouknout a bylo to cistoucky. V tomhle vedru sem to ani nebral fenem, z toho sem mel strach, uplne stacilo to ofoukat. Ten sprej prcha takrka okamzite. Jinak jaxem uz delal v podstate 4 veci, viz ten predchozi prispevek, tak to porad neni ono, zvlastni je, ze nekdy to nastartuje normalne (po vycisteni vahy uz uplne ok, jede to normalne a pak najednou zacne nekde neco hvizdat (zni to uplne jako neodruseny radio, ale od motoru) a zase to jede divne, startuje potom druhej den blbe a tak. Nechapu. Nekde snad je naka hadice, ktera se obcas hne a fuci to tam, a nekdy je to ok. Jo díky tak to zkusím takhle prostříknout a uvidím.Mám jen problém s kolísáním otáček ale není to moc a hlavně teď se to tak trochu dusí při rozjezdu nebo přidání plynu ,netáhne odspodu.Dal sem novej vzduchovej filtr a je to kapku lepší ale není to ještě to pravé.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 koukal sem na tu fotku a čidel je tam víc?? tak to je asi vyčistím všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 kokal sem na tu fotku a jsou tam čidla dvě?? tak to je asi vyčistím všechny ne?? Roberte? Vsiml jsi si, ze mas 1,6-ku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 kokal sem na tu fotku a jsou tam čidla dvě?? tak to je asi vyčistím všechny ne?? Roberte? Vsiml jsi si, ze mas 1,6-ku??? Vážně??? Hmm myslím že Jarda má taky 1,6i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 kokal sem na tu fotku a jsou tam čidla dvě?? tak to je asi vyčistím všechny ne?? Roberte? Vsiml jsi si, ze mas 1,6-ku??? Vážně??? Hmm myslím že Jarda má taky 1,6i Jojo mam Kdyz tu mrchu vytahnes, uvidis tam cidel, no jeeeje, habakuk Ne, bez prdele, proste je prostrikej vsechny, jen bacha na to telo, at Ti to tam nenatece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 NO, já jí čistil štětičkou na uši namočenou v tech. benzinu a též bez problému...(na původní námět krysare) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 NO, já jí čistil štětičkou na uši namočenou v tech. benzinu a též bez problému...(na původní námět krysare) No me to napadlo a paxem byl posranej z toho, ze do toho budu dloubat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 NO, já jí čistil štětičkou na uši namočenou v tech. benzinu a též bez problému...(na původní námět krysare) No me to napadlo a paxem byl posranej z toho, ze do toho budu dloubat No vidíš, u mě to dopadlo dobře, teda až na to, že jsem nadvakrát ohnul jeden drátek, ale povedlo se to narovnat, aniž by prasknul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 (editace) já ji taky dneska taky vyčistil sprejikem na brzdy,ale žádnou zásadní změnu sem nepoznal,,,tedy stále jezdím za 3,7l edit:někdy za 3.7 a někdy zase za 6 ale to bude tou nohou Editováno: 3. Prosinec 2006, autor: toncek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 já ji taky dneska taky vyčistil sprejikem na brzdy,ale žádnou zásadní změnu sem nepoznal,,,tedy stále jezdím za 3,7l Tak já sprejem na čištění karbeců vystříkal škrtící klapku a pak sprejem na čištění brzd vyčistil "váhu vzduchu" (všechny 3 'drátky'), která nebyla čištěna zřejmě od 97 (Oct 1,6 74kW) a rozdíl je opravdu znát. Auto lépe akceleruje a co se týče klapky - sem tam otáčky ještě ulítnou, ale je to mnooohem lepší. Moc děkuji za tohle vlákno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Nech si udelat zakladni nastaveni skrt. klapky - otacky museji sedet !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Nech si udelat zakladni nastaveni skrt. klapky - otacky museji sedet !! jj, to by si přálo hodně lidí né vždy to ale pomůže, pokud je odporová dráha snímající polohu klapky opotřebená tak ti nastavení nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Pánové a co se na tý váze vzduchu usazuje ??? To snad musíte jezdít bez vzduchovýho filtru, né ??? Já teda vymontoval váhu vzduchu a ta byla jako nová, jediné smítko nic a to není měněná !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 něco o čištění si přečtěte na Diesepower fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 (editace) No jo, jenze se najde fura tuningu co tam maji sport filtr a ten jaksi vydrzi dele diky jinemu slozeni a napreparovaným filtrem s ruznyma srackama. Ty pousteji emulzi, ktera se usazuje na vaze vzduchu a spini skrt. klapku Editováno: 20. Září 2006, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Aha, no já používám všechny filtry (olej, nafta, kabina, sání) od firmy Mann-Hummel. No ale co sem četl na Dieselpower, tak se to špiní i těm co maj normální filtr. Každopádně ta moje váha byla fakt chirurgicky čistá Doma mám fotky té své váhy, tak ji sem jen tak pro představu hodím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Ja ji cistil v cervenci, zitra ji vyndam znova a vycistim zas, je to zalezitost na 2 minuty, tak v ramci prevence A vemu rovnou i KN filtr, at sajem ciste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 mám octavii 1 RS a chtěl bych vyčistit tu váhu vzduchu,ale nemůžu se dostat přes torxy.dokonce jsem si koupil sadu torxů s dírou a zkoušel jsem 20,25 i 30 a žádný mi tam nepasuje a nejde to?Jaká velikost to je?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Jestli se nepletu, tak klasický torx je hvězdička o šesti ostnech a na váhách je jen pěti hvězda. Nebude to tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 tak jsem se koukal na ten torx a máš pravdu a kde seženu ten 5 hraný?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 To nevím, já mám ještě v sadě další bity, kde je i takový plochý šroubováček, který má uprostřed výřez a tak to povoluju tím. Není to moc utáhlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 hm tak to budu muset vyzkoušet s nějakým šroubovákem a uvidím.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ja koupil sadu malo beznejch bitu asi za 2 kg v OBI, je tam asi 40ks a bylo tam i tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.