Květen 27, 200916 r Takhle vypadá váha z TDI Je možný že mám stejnou váhu jako na obrázku na octávce RS 1,8T 132kW? díky Upraveno Květen 27, 200916 r od Balrog
Srpen 4, 200916 r to Balrog: je to možné, hodně podobné (ne li stejné) mají i benzíny 1.8 a 2.0 Tak jsem se také pln očekávání vrhnul na vyčištění váhy. Byla sice na pohled čistá ale stejně jsem z ní trochu prachu setřel. Použil jsem čistící benzín a klacky do uší. Vrátil jsem ji zpět, ale očekávání se nanaplnilo. Víc něž 210km/hod z toho nevytáhnu a ani spotřeba ne a ne klesnout pod 4,4l/100km
Srpen 23, 200916 r kolegové s motorem 1.6i 74 kw, prosím o radu, kde se váha vzduchu nachází.. mám ocu facelift r.v.2001. Není to náhodou to vedle škrtící klapky? ten konektor? a čím to tedy doporučujete čistit? Tím sprejem na brzdy myslíte sprej na čištění brzdového prachu, který se usazuje na kolech?? Chystám se to prostříknout zároveň i s tou klapkou, poraďte prosím ať zbytečně neobjevuji to, co je už objevené..
Srpen 24, 200916 r Vahu najdes hned za filtrboxem. Je na dva srouby a musis vyndat celou tu placku, sundani konektoru nic neotevre. Ted koukam, ze mas ale facelift, cili bys mel mit uz 75kW, tam nevim, kde presne je a jak vypada, ale moc se to asi lisit nebude. I kdyz mozna bliz ke klapce bude, nevim, mam 74kW Cistim to beznym cisticem na brzdy ve spreji, BRAKE CLEANER, cili to, jak pises. Jestli se to ale da nastrikat i do klapky, aby se vycistila, to nefim, esli to pujde a bude fungovat...
Srpen 25, 200916 r nene, chlape mám to samý jak ty Koukal jsem se a už vím kde to je, děkuju moc, taky to našplíchám tím sprejem
Srpen 25, 200916 r Tak to jsem z toho norek, ja myslel, ze faceliftovany 1,6 jsou vsechny 75kW, a v podpisu mas taky nakou jinou verzi Uspesny splichani
Srpen 26, 200916 r Tak to jsem z toho norek, ja myslel, ze faceliftovany 1,6 jsou vsechny 75kW, a v podpisu mas taky nakou jinou verzi Uspesny splichani Nemají, moje octávka je kupovaná v 12/2000 a je to už facelift se 74 kw motorem. Naše služební autíčko je čipnutý eresko, v kterým se vždy rád svezu, nad to auto nic není:-)
Srpen 26, 200916 r Aaaha, tak to jo, to je takovej ten prechodovej typ, co ma neco z FL a neco ze stary. RS je RS
Srpen 27, 200916 r kolegové s motorem 1.6i 74 kw, prosím o radu, kde se váha vzduchu nachází.. mám ocu facelift r.v.2001.Není to náhodou to vedle škrtící klapky? ten konektor? a čím to tedy doporučujete čistit? Tím sprejem na brzdy myslíte sprej na čištění brzdového prachu, který se usazuje na kolech?? Chystám se to prostříknout zároveň i s tou klapkou, poraďte prosím ať zbytečně neobjevuji to, co je už objevené.. No nevím jaký je sprej na čištění prachu myslíš, ale podle mě to je něco jiného. Načištění gum a disků se používá úúúúplně něci jiného. Váhu vyčisti nějakým odmašťovadlem co rychle prchá. Ideální je sprej na brzdy, na odmaštění a čištění kotoučů od mastnoty ne pěna na lesklá kola. Tím že rychle vyprchá, odmastí a navíc se z lahve stříká pod ideálním tlakem se skvěle hodí na čištění váhy.
Srpen 27, 200916 r ano, zapla´t pánbůh za tvůj příspěvek! udělal bych to tou pěnou totiž. Zkusím to přejet tech. benzínem, nebo acetonem,.. to by mlo pomoct
Srpen 28, 200916 r jj tech benzín bude asi OK, aceton neznám tak nevím ... ale stejně bych raději doporučil ten odmašťovací sprej, maj v každém baumaxu, globusu, obi .... a stojí kolem 150kč hodí se na vícero věcí jde o to aby jsi nečistil látkou která zanechává mastný film. Tech benzín by měl odprchat celý ale i tak je pak cítit takže asi něco málo zanechá. Normál benzín třeba naturál je úplně špatně. Nebo zkus čistý líh. U všeho ale musíš použít nějaké čstící vatičky kde je nebezpečí že trošku chlupů zůstane na čidlech nebo to čidlo zohneš. Celá váha je relativně malá a kolem je málo prostoru na šermování. Proto opět doporučím tlakový sprej !!!
Srpen 29, 200916 r Dnes som cistil vahu tycikami do usi a vypadlo z nej male cidielko,po zapojeni vahy mam na budikach o dve ikonky naviac ,takze v pondelok kupujem novu,najlepsie je cistenie sprejom na brzdy.
Srpen 31, 200916 r Dnes som cistil vahu tycikami do usi a vypadlo z nej male cidielko,po zapojeni vahy mam na budikach o dve ikonky naviac ,takze v pondelok kupujem novu,najlepsie je cistenie sprejom na brzdy. JOJO tlakový sprej je nejlepčí co muže bejt na čistení vahy. mam 01 RS a žacalo mi to taky blbnout. netahlo, rozvicoval se mi motor na přistrojovce. napichly sme to na vag a psalo to. Přispusobení smesi. System příliš chudý. Tak sem jí vyndal vzal tlakovej zprej od WURTA čistič brzd a prostříkal ze všech stran. Pak lehce ofoukal vzduchem a flaknul sem jí zpadky pok kapotu a autí jezdí jak fík
Srpen 31, 200916 r No prave a ja debil tam pchal tycinky do usi.Takze asi 2 tyzdne budem jazdit s rozj.vahou
Říjen 14, 200915 r Mám dotaz - váha vzduchu na 1.6 75kW BQF - dá se nějak diagnostikovat WAGem? na TDi to šlo, pokud neměla hodnoty v určitém rozptylu byla KO. Jsou podobné údaje i pro benzín? - pokud jde WAGem prosím o návod - k čemu ta váha v autě vlastně je? já ji na zkoušku odpojil a auto jede úplně stejně, žere stejně, nic se nikde nerozsvítilo. na TDi to bez váhy nejelo, pak se načetl nějaké přednastavené hodnoty z ŘJ ale jelo to trošičku hůř. Na benzínu mi příjde absolutně bez rozdílu, a nebo mám váhu KO (je stará max 4,5roku a 90tis km !!!) díky
Říjen 14, 200915 r Ak to pri odpojeni ide rovnako, tak uz je KO. Skus spravit log vo VAGu, vaha by mala davat cca 800 (jednotky si nepamatam )
Říjen 14, 200915 r - jezdím s odpojenou a rozsvítil se mi "vodovodní kohoutek" možná to jede o trochu lépe ale nic výrazného. asi teda bude opravdu KO buuu na 1.6 je drahá jak čuba - těch 800 tuším gramů na kubík má TDi, u benzínů je to stejné? v DP jsme našel jak jednoduše diagnostikovat čidlo teploty nasávaného vzduchu integrované ve váze, ale jak poznám špatnou váhu nevím
Říjen 14, 200915 r Vadna vaha sa pozna podla hodnot, ktore dava. Na 1.6 to tiez nesmie klesat pod 800.
Říjen 15, 200915 r - tak jsem váhu zase připojil, včera mi sice celý den svítila kontrolka chyb motoru ale dnes ráno už zhasla - auto jede asi stejně jak s váhou tak bez, bez možná o fous líp. dnes ráno krásně nastartoval a otáčky hned klesly na cca 900. Buď se teda váha vzpamatovala, nebo ŘJ jede na nějaké nouzové hodmnopty a váhu si vyřadila sama. - nejdřív zkusím odpojit baterku a udělat reset ŘJ a po zajetí nechám zdiagnostikovat váhu
Říjen 16, 200915 r Me to na 75kW AVU jede bez vahy tez prakticky stejne, zadny rozdil. Uz jsme to tu nekde probirali a je to asi normalni. j.
Říjen 16, 200915 r to já to zase nenakopnu při odpojeným čidlu teploty. Sem to zkusil a jen se chechtal statrter sou to ale stroje tydle motory
Říjen 16, 200915 r Me to na 75kW AVU jede bez vahy tez prakticky stejne, zadny rozdil. Uz jsme to tu nekde probirali a je to asi normalni.j. - prosimtě nevzpomeneš si na jakém vlákně to bylo? celkem mě to zajímá. Možná proto pak do OII nedávali k tomuto motoru váhu páč nemá žádný vliv - já totiž pátrám proč mi tak naskočila spotřeba jak se ochladilo. Po městě to žere furt 10-11. Pravda je kosa a nějak furt zacpano. Ale 2l mi příjdou dost. Prot chci otestovat čidlo teploty nasávaného vzduchu a čidlo teploty chladící kapaliny.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.