mirekstrnad Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 (editace) Dneska, když jsem startoval mou OII (2007, 1.6MPI), tak při otočení klíčku do druhé polohy zaznělo pípnutí. Mám skoro plnou a kontrolka rezervy nesvítí. Teď to pípne vždy v druhé poloze. Snažil jsem se vyčíst z manuálu co to znamená, ale přiznám se, nepochopil jsem. Udělal jsem tedy dvě fotky, nejdřív jednu, jak to vypadá ihned, kontrolky postupně zhasnou, že svítí jen to co je na druhé fotce, při jízdě nesvítí žádná kontrolka a ani při jízdě nic nepípá. Editováno: 20. Květen 2011, autor: mirekstrnad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pionyr Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Nevím jak u Octavky, mám ji krátce, ale u VW Sharan mi toto pípání signalizovalo málo nabitou baterii. pionyr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekstrnad Vloženo 20. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 takhle to vypadá http://youtu.be/2IYHmjfx0Zs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek.mika Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Zkus se předtím než otočíš klíčkem připoutat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Hele nebliká Ti tam klíč-servis? Nemáš mít teď po km nebo čase nějakou pravidelnou výměnu oleje apod.? Chce to spíš diagnostiku. Pásy začnou cinkat po rozjetí víc než 20km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pionyr Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 a nebo nemáš málo paliva v nádrži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 pionýre asi čteš mezi řádky, viď? Píše že má skoro plnou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pionyr Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Aja jaj to mi nějako uniklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Bliká tam ten symbol servisního intervalu jak píše Dodo-Kolín takže na to bych se zaměřil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekstrnad Vloženo 20. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Kluci díky, fakt je to ono, jsem nevydržel a zastavil se v servisu a potvrdili mi to. O tom blikajícím klíčku jsem věděl, ale ten blikal i před tím než to začlo pípat, navíc ani v manuálu jsem nikde nevyčetl, že na servisní intervaly by auto upozorňovalo výstražným signálem, tak jsem z toho byl nějak mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 No ono to v manuálu opravdu není. Takže musíš na servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekstrnad Vloženo 20. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Je to nastavený servisní interval, takže to v týdnu nechám prohlédnout jestli není něco potřeba, vymění se kapaliny a bude. Už jsem to stejně měl v plánu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekstrnad Vloženo 16. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 Tak servis je za mnou, opravdu to bylo upozornění na pravidelnou prohlídku Takže vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.