Michellin Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 Zdravim, prosim Vas neviete mi niekto poradit ako odstranit vrzganie zadnych l.dveri pri otvarani(zatvarani), panty som skusal premazat olejom. Pravdepodobne je to je zapricinene tou ciernou "tycku", ktora asi zabezpecuje polohu dveri. Tu som skusal premazat WD40, konkorom, grafitkou atd. a vzdi to pomohlo len kratkodobo. Po odstraneni tapaciru z dveri som narazil na prinitovani plech, tekze smola, k jadru veci som sa nedostal. Vopred vdaka za uzitocne info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 (editace) premazal si ten čierny pásik grafitovou vazelínou so všetkých strán, ak nie tak skús toto netreba ňou šetriť. Editováno: 26. Květen 2011, autor: Louki1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.