Trautenberk Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Jenom k tý ceně, ale taky berte to, že v době kdy vyšla FI, 2000, jaké byly platy atd.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 (editace) Rekl bych, ze sice kdysi byla FI drazsi, ale Skodovka z kazdeho modelu toho nemela o nic vic nez ted... Platy radeji neresit Editováno: 5. Září 2014, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Vis v polsku skodovky jsou levnejsi nez v Cesku ale je horsi vybava np classic z Ceska to neni stejne s classic z Polska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Jenom k tý ceně, ale taky berte to, že v době kdy vyšla FI, 2000, jaké byly platy atd.. a ? inflace je zase kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 To je další věc Ale to tady řešit nebudeme, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 http://www.autoforum.cz/predstaveni/tohle-jsou-nejlepsi-fotky-nove-skody-fabia-prohlednete-si-ji-do-detailu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 No tedy ta kombinace modré metalízy a bílé střechy, zrcátek a A sloupků je poněkud zběsilá. Jinak exteriér je solidní, v interiéru mi opět vadí bílá plocha na palubce a volantu. Jen nikde nevidím slibované Vánoce v létě, to tedy p.Kabaň musel něco požít, než toto vyslovil. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Tak Vánoce hlásal na kombíka ne? Ta bíla v tom interiéru je děs, to souhlasím, to táhne oči až hamba.. Z venku to vypadá jak po zásahu kutila a fanouška rally stylu v jednom, takový ten styl co upravuje každý mladý co si pořídí Fabii Ale pokud se tam dá nějaká dobrá kombinace barev, je to hezké Mě se hrozně líbí ten předek, hlavně tedy přední světla. Jsem zvědav na social verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Že by na kombíka? Ani bych neřekl podle špionážních fotek. U mě vede u Fabiatických kombíků jednoznačně FI FL - to auto pořád vypadá solidně. Jen interiér je poněkud strohý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Tak nejvice se mi libi interier bez te barevne dekorace. Podle mne tam nebude hezka nakonec poradne zadna, jelikoz je to dost velka plocha. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 jj, vidím to podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Tak pokud bude čistě černá tak to nebude zlé, kdo ví jak by to vypadlo v černé lesklé Máš pravdu F1 Combi je povedené, ne že bych si honil triko, ale když se na něho člověk podívá, vypadá vyváženě a i ty proporce sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 jo, F1 je jeden z nejhezčích kombíků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Jen nikde nevidím slibované Vánoce v létě, to tedy p.Kabaň musel něco požít, než toto vyslovil. Co Kabaň rozhodně umí dokonale, je vychvalování sebe samého. Je to až trapný, když vzbudí svýma kecama tak velký očekávání, ale výsledek jim pak neodpovídá. Za sebe to vidím tak, že současný škodovky určitě nejsou ošklivý, ale mně se prostě do vkusu netrefujou. Jo a ty výplně dveří se mi zdají všechny úplně stejný (FIII, Rapid, OIII). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 p.Kabaň je opravdu velmi dobrý designer, a má čím se chválit. Já mu fandím, líbí se mi jeho práce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 jako asi takhle, F1, O1 na tu dobu opravdu povedená a hezká auta. S1 kopie Passata. O2 hodně povedené designově, facelift to úplně zabil, F2 nic moc, S2 (liftback) to samé, combi pěkný. Škodovka se hledala a podle mě se celkem našla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 design je je velmi individualni, co se libi jednomu nelibi se druhemu, mne se treba O2 FL libi vic nez pred FL. Fabie 3 je pro mne designove na pric fabiemi nejlepsi, ackoliv nemusim ty Kabanovy prolisovany zada a az moc velkou unifikaci vzhledu napric vsemi novymi skodovkami. Uzse mi tu tak nejak vytraci pojem model. Skoda ma pro mne jeden model, ktery se lisi nazvem a velikosti 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 To vice mene potvrzuje i samotna reklama na Skodovku, kdy stoji (velmi plocha) holka a na tricku ma velikosti S-XL. Coz ve me evokuje, ze kdyz chci Skodovku, tak si vlastne vybiram jen velikost, vse ostatni je cca podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Jasně, potmě je každá k***a černá, takže ti v podstatě může bejt jedno, kterou projíždíš. Rozdíl poznáš jen na spotřebě... Celkově Kabaně byl nám motoristům čert dlužnej - měl si zvostat tam, odkad vylez, ten jeho "dýzajn" sekanej přes kopírák je dobrej tak leda na sekačky. Možná že by dobře uspěl někde na kolibě při výrobě parenice nebo oštiepku. A počkejte, jak začnou brzo nadávat vyšetřovatelé od pojišťoven a policajtů, protože jim začne narůstat počet případů, kdy jim poškozenej nebo svědek nebude schopnej blíž určit typ auta, který viděl !!! Protože mají hooodně podobný čumáky a třeba zadel oktávky a rapida se výrazně odlišuje jen "kočičíma očima" na spodku nárazníku, který si navíc majitel rapa může sám učunit nalepením odrazek z reflexní fólie, bude to samá "no byla to škodovka, mělo to slepici ve znaku, ale typ po mně nechtějte, voni sou všecky stejný..." Za asi nejpovedenější design u škodovek (obecně, ne jenom Kabaňův) já osobně pokládám jedničkovou oktávku facelift, obráceně jedničková fábule byla podle mne designová blamáge obzvlášť díky svýmu výzoru ze strany "jako po nakopání do tlamy" - ten dojem ještě podporovala výrazně viditelná linie spáry oddělující nárazník od blatníku u všech verzí - u Juniora samozřejmě nejhorší. Za mne by se i typový třídy u jedný značky měly vzhledově odlišovat daleko víc než jen několika málo výraznýma detailama, jako to zavedl Kabaň... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 nevím, že vás to překvapuje, je to v dnešní době normální, že všechny modely jsou si podobné... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.jozif Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Nevíte někdo jakou úhlopříčku bude mít to rádio co se objevuje na fotkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Vim, ale musis si pockat na oficialni informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Abychom nešli do kolen až zveřejní cenu ve slušné výbavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 to půjdem určitě, jako jdeme do kolen u ceny Rapidu v né-akčním modelu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Vždyť je to s tou podobností modelů stejné napříč celým koncernem. Na první pohled nerozeznáš Polo od Golfa a Passat vypadá jak facelift předchozího faceliftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.