Voice Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Majitele neodsuzuj je to služebák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 A hlavne kazdy ma uplne jine preference. Z meho pohledu je domrsene skoro kazde auto mimo meho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Další zajímavý postřeh - nezdá se vám, že pravé zrcátko je jiné než levé? Auto.cz:skfa19_54646cc95f716.jpg Ježíši !!! Já myslel, že už ŠA od té kraviny s menším zrcátkem upustila. Ještě že to nemá Rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 popravdě nevím, jestli má, nebo je to jen optický klam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Ježíši !!! Já myslel, že už ŠA od té kraviny s menším zrcátkem upustila. Ještě že to nemá Rapid Rapid má asi stejná zrcátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Neni to opticky klam, prave zrcatko ma proste jinou geometrii, ale funkcni plochou neni mensi. Je to prece jasny, ridic nesedi uprostred auta, ale je silne vyosenej. Pokud by telesa zrcatek mela byt uplne stejna, muselo by sklo v tom pravem byt extremne stranove naklopene, aby v nem ridic videl to, co potrebuje. Nehledejte chyby tam, kde nejsou - stejne to ma Rapid, OIII, SII i zbyle modely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Zrcátka možná rozsekne ETKA-levostranné vs. pravostranné. Ale i tak bych na to už moc nesázel. Ale fakt to pravé vypadá u F III trochu menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 V Etce bude prave zrcatko pro pravostranny a levostranny provoz odlisne prave z duvodu jineho uhlu na/priklopani telesa zrcatka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Neví někdo, proč všude na fotkách byly naleštěný Combi v bílé se stříbrným střešním nosičem, ale ta není v CZ konfigurátoru ani v eshopu jako doplněk? Ale na SK konfigurátoru je... Dočasná absence v CZ, nebo trvale? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 (editace) Vzhledem k tomu, že stříbrné ližiny zmizely i z českých ofic. stránek, tak v ČR asi vůbec nebudou. Němci je mají taky. Spíš by mě zajímalo, jestli budou černé ližiny matné jako u OIII, nebo lesklé jako u OIII RS s black package. Na ofic. fotkách vypadají lesklé, na fotkách z ulice matné. Editováno: 25. Prosinec 2014, autor: mp390 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Vsadil bych si na matnou klasiku. Cerne lakovane byly vyhrazene pouze pro RS verze a to vcetne FII Combi RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Kvůli ližinám jsem volal na škoda info a tam jejich odpověď byla ,že si barvu určuje každý stát a trh sám. Nedala si vysvětlit co je to za blbost. Tak jsem jim tam poslal foto stím že by mě zajímal jejich důvod proč by měl být zákazník v ČR omezován. Hlavně že to všude prezentují. Chtěl jsem stříbrné .Nezbyde než to asi opět nechat nastříkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Hkubes: problem je, ze to neni blbost. O nabidce (tzv. prodejnim programu) si rozhoduje importer v te ktere zemi sam, tudiz pokud nemci stribrny hagusy chteji, tak je do nabidky zaradi, pokud je cesky importer z jakehokoliv duvodu nabizet nechce, do nabidky je nezaradi. Tedy pani na lince mela pravdu. BTW: pokud je ani dodatecne do nabidky na nasem trhu nezaradi, muzes si je nechat nastrikat jak rikas, nebo koupit jako nahradni dil v kvalite originalniho dilu. Pokud bys prodal puvodni cerne, nemusela by to byt ani tak draha zalezitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Máš pravdu .Já jí to neberu, jen jsem tím chtěl napsat ,že nás omezují. Nechápu co by jim to udělalo, kdyby je v nabídce měli. Myslím, že by o ně byl velký zájem. Navíc všude kde prezentovali své auta, měli ližiny v barvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Kvůli ližinám jsem volal na škoda info a tam jejich odpověď byla ,že si barvu určuje každý stát a trh sám. Nedala si vysvětlit co je to za blbost. Tak jsem jim tam poslal foto stím že by mě zajímal jejich důvod proč by měl být zákazník v ČR omezován. Hlavně že to všude prezentují. Chtěl jsem stříbrné .Nezbyde než to asi opět nechat nastříkat. jj klasika......až bude Škoda chtít znát tvůj názor jakou budou mít hagusy pro českou republiku, tak ti ho řekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Mozna je to prave malym zajmem v minulosti - kolik jsi videl na silnicich FII combi se stribrnyma hagusama? Ja naproste minimum, osobne bych se nebal rict, ze 99% jich ma cerny hagusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 (editace) Chápal bych to, kdyby je škodovka nedělala. Ale pokud je má, tak není problém je zákazníku nabídnout. Když už se auto vyrábí dle toho jak jsem objednal. Ale to je prostě Škoda. Hlavně že prezentují kolik máš možnost vybrat si barev apod. A tohle neumí vyřídit. Editováno: 25. Prosinec 2014, autor: Hkubes 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Stale som rozmyslal kde sa mohli Kabanovci inspirovat pri dizajnovani palubovky ... mysim ze ... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 LUKY-007: Dobra paralela Ale proc ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 K tomu bilemu kombiku na predchozi strance. Neodsuzoval bych konfiguraci. Podle S na znacce to bude zrejme nejaka predvadecka primo ze skodovky a ty maji různě divné konfigurace vybav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Já rozhodně nechtěl konfiguraci odsuzovat, ať si každý konfiguruje jak chce, ale prostě u tohoto auta mi to fakt nedalo - čiší z toho snaha o nízkou cenu (verze ambition, obyč. světla, jen bubny vzadu), což je cesta, kterou půjde hodně lidí a firem. Ale zabít tuhle snahu nelogickými příplatky mi přijde škoda. Proto můj komentář. S Petusem souhlasím, možná jde o nějakou předváděčku a ty bývají někdy opravdu hodně divné až nevkusné (viz poslední dva testy BMW na auto.cz). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Předváděcí auta na první vlnu nastavovala Š-A a prodejci si nemohli v podstatě nic nakonfigurovat a auta byla pomalu přidělována. Po odstavení nynějších vozů si pak prodejci budou moci vybrat podle svého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Jedine motor 1.2 16V 59kW byl znatelne lepsi/zivejsi nez HTP 47kW. Pomalu na ty tříhrnky, brácha má prvního Roomstera 51KW 12V, 77tis km a jednoho krásného rána se mu v 4h ráno při nastartování rozškubl řetěz a bylo podělaný, oprava 30tis. Auto bylo čerstvě po záruce a bylo pravidelně servisované. Tchán ho následoval měsíc po té. Fabia 1 motor 40kw 90tis km, auto pravidelně servisované, co rok new olej no asi to nepomohlo, má to v opravně a prý mu to škytalo na jeden válec. Zlatá moje 1.4 63kw 16V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 2 Pitrsman - jenže Maverick porovnává s Hitlerovým Tajným Projektem fiaťáckou dvanáctistovku, ne škodováckou! Kdybys pořádně čet, zjistil bys, že Maverick v tom svým příspěvku ze 23.12. zmiňuje motor 1,2 16V (tzn. určitě ČTYŘVÁLEC!!!) s výkonem 59kW (cca 80HP) v souvislosti s Puntem 188 (typ???) v minulosti vlastněným rodinou - neboli motorem založeným na koncepci starý dobrý zážehový litrovky "Fire" (tam měl ten motor 33kW = cca 45HP, proto i označení "Fire 45") známý ještě z Una... A to jsou opravdu motory úplně jinačí než HTP! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Ano, Ekkar ma pravdu, srovnaval jsem s fiatackym motorem v tomhle... Fiat Punto 1.2 16V 59kW, typ 188, akcni model Sound, r.v. 2003. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.