Květen 30, 201510 r To si nemyslím, zákazníka co nemá přehled možná uchlácholí. Ale pokud se podíváš jak dlouho na Fabku tady cekali ostatni, tak to opravdu není normální.
Květen 31, 201510 r Neviem, v podpísanej kúpnej zmluve mám termín dodania 5.6.2015 Keď to nestihnú mám možnosť požadovať nejaké ďalšie zľavy?
Květen 31, 201510 r Pokud je fakt termín dodání takto striktně daný (a v podmínkách není nic o možném protažení termínů) a oni to nestihnou, tak bych asi nějakou kompenzaci požadoval. U mě byl termín dodání 11KT od podpisu kupní smlouvy, ale na druhé straně byl dodatek, že se termín může protáhnout u vozidel se základní výbavou o max. 8KT a u vozidel se speciální (příplatkovou) výbavou o maximálně 12KT. U mě to stihli nakonec za 18KT, takže žádat kompenzaci nebylo na místě. A přesto jsem dostal auto vybavené povinnou výbavou (lékárnička, trojúhelník, vesta, žárovky), paměťovou kartu do rádia, koženou klíčenku a kožené pouzdro na doklady.
Červen 14, 201510 r Jseš slepej, blbej nebo navedenej? http://forum.skodahome.cz/forum/405-vaše-fábie-lll/
Červen 18, 201510 r Zdravim, mam dotazy:Vcera jsme prevzali Skodu Fabii STYLE 1.2 TSI 81kW Combi.Objednano v unoru. Kdyz jsme objednavali, radio SWING (dle meho nazoru) bylo s bluetooth funkci - jine inzerovane nebylo - bluetooth beru jako nutnost (pro telefon), urcite byslo s BT. V dubnu zmenili konfigurak, neco podrazili, pridali moznost BLUTETOOTH ke SWINGU za myslim 3500 Kc. Takze od dubna lze koupit radio SWING bez i s BLUETOOTH.Jak rikam, v unoru meli jen jednu verzi - s bluetooth - a tu my objednali - ale v aute pri predani mame bez bluetooth... Tusite co mam delat? Mam reklamovat? Stary konfigurak uz nezjistim....
Červen 18, 201510 r Mam shodou okolnosti ulozeny konfigurak na +- tu samou Fabii z 27.2. (i kdyz ja jsem objednaval uz v prosinci) a vidim tam jen "Radio SWING", pripadne jeste "Apple Conectivity". O BT jsem tam nic nenasel a popravde ani to v aute nezkousel, jestli to umi nebo ne. Telefon jsem se zatim nesnazil pripojit. Nevim jestli se sem da to pdf nejak vlozit. Pripadne ti ho muzu poslat...
Červen 18, 201510 r Diky - vidim tam SWING s BT a SWING bez BT takže jsem se asi přehlédl a prostě koupil auto bez BT... Ale na volantu mam tlacitko TELEFON a po stisknuti mi to napise TELEFON NENALEZEM (nebo neco takoveho). myslite ze by to slo jen nejak dohrat (povolit), nebo tam proste BT modul vubec neni?
Červen 18, 201510 r Bude to tak. Byl jsem se schvalne podivat a taky nemam Swing s BT. Muselo by tam byt v Setup podmenu pro nastaveni BT a v Informacich cislo aktualniho driveru a to neni, takze je to Swing bez BT... mozna, ze ten s BT davali jen v ramci nejakeho paketu, kdo vi.
Červen 18, 201510 r Swing bez BT má místo tlačítka Phone tlačítko Mute. Od nového modelového roku (KT22+) je i při objednání Swingu bez BT na volantu tlačítko telefonu.
Červen 18, 201510 r Zdravím všechny kolegy. Mám dotaz : už jste někdo demontovat zadní koncové světlo na FIII ? Zkoušel jsem to podle manuálu, ale nepovedlo se mi to. Díky za radu.
Červen 18, 201510 r Zajed do servisu hh... dnes jsem videl F III combi... a je to fakt maly auticko ... byla bila a služební...
Červen 19, 201510 r vorlajz: super rada na demontaz zadniho svetla... A ted nekdo, kdo by vedel? Taky me to zajima.
Červen 19, 201510 r Kdyz jsme objednavali, radio SWING (dle meho nazoru) bylo s bluetooth funkci - jine inzerovane nebylo - bluetooth beru jako nutnost (pro telefon), urcite byslo s BT. V dubnu zmenili konfigurak, neco podrazili, pridali moznost BLUTETOOTH ke SWINGU za myslim 3500 Kc. Takze od dubna lze koupit radio SWING bez i s BLUETOOTH. Jak rikam, v unoru meli jen jednu verzi - s bluetooth - a tu my objednali - ale v aute pri predani mame bez bluetooth... Nikdy nebylo BT u radia Swing bez priplatku. Bylo to dodano v poradku.
Červen 20, 201510 r http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/mensi-motor-dostane-i-fabia-vyzkouseli-jsme-ho-v-seatu/r~cd32acaa15b611e5b5ba0025900fea04/
Červen 21, 201510 r Zdravím všechny kolegy. Mám dotaz : už jste někdo demontovat zadní koncové světlo na FIII ? Zkoušel jsem to podle manuálu, ale nepovedlo se mi to. Díky za radu. Čau,odšroubuj ty dva šroubky dle návodu a pak do mezery mezi světlo a blatník (té svislé) strč škrabku na led (tím břitem), když trošku zapáčíš, světlo vyskočí.
Červen 21, 201510 r A připrav se na to, že jestli to sedí na kastli jen takovýma gumovýma průchodkama v dírách v plastovým těle světla nastrčený na čepy s kuličkou na konci, zašroubovaný do kastle (jako u rooma), tak pod tím světlem bude UKRUUUTNÁ KUPA bordelu, kterej tam nateče a nalítá mezerama - a pak už nenajde cestu ven... Tohle upevnění vymyslel nějakej ukrutně prudkej inteligent jako delikátní pomstu všem majitelům - měnit v takto upevněným světle žárovku na cestě, úplně nejlíp v noci a pro ještě větší zpestření za deště nebo ve sněhový vánici (zákon 361/2000 Sb. plus jeho novelizace z doby pozdější požadujou jakoukoliv závadu na vnějším osvětlení vozidla odstranit ihned na místě při jejím zjištění, protože je považovaná za bránící v provozu), to musí bejt VOPRAVDU MŇAMKA...!!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.