vorlajz Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 správná cena je tedy asi Kč 365.000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 u nás je style plus za 199€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Ale u nas to obsahuje uplne nieco ine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 u nás to má toto: Disky ROCK z ľahkej zliatiny 7J × 16" (215/45 R16), Parkovacie senzory vzadu,Tempomat,Climatronic – automatická klimatizácia so senzorom vlhkosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Tempomat jsem nemel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 (editace) A pakety máme 3: Editováno: 23. Únor 2015, autor: Radzimko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 třeba passat variant b7 je o nevím, dvě ? řady víš a rozhodně bych v tom autě v zadu ve třech nevydržel cestu delší než pár kilometrů Katastrofální je třeba jízda v 5ti v Superbu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 (editace) To je v každým tohle autě a je to fuk jestli to je superb,fabia nebo Octavie nebo ford... Pro pět na delší cestu to prostr není. Editováno: 23. Únor 2015, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 (editace) Mluvil jsem s prodejcem a moje combi objednané druhý týden v prosinci (50 KT) mělo být původně 10 KT a nyní je posunuté na 13 KT. Prý Škoda posunula všechna zákaznická auta. Jak jste na tom ostatní? Editováno: 23. Únor 2015, autor: happymaster23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 (editace) Nestíhá kapacita výroby. Editováno: 23. Únor 2015, autor: KubinoPv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 (editace) Nestrašte, jak jsem psal já, mám objednávku z 19.12.2014 a prodejce mi minulý týden volal, že začátkem tohoto týdne jde do výroby. Tak snad to neposunou. Tak snad už se dnes nebo zítra začne dělat! Editováno: 23. Únor 2015, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 (editace) 49kt objednaná krátka Style. výroba 9kt, posunutá z pôvodne plánovaného 11kt, ak je pridelený výrobný deň, už by sa to nemalo posunúť, aj keď mi ju minule vyrobili o deň skôr ako bol plán..... Editováno: 23. Únor 2015, autor: lubikSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Možná bude rozdíl mezi krátkou a kombíkem. Kubino, ty o tom určitě víš hodně, napiš nám toho víc :-). Jo a taky jsem se dozvěděl, že ještě můžu měnit konfiguraci a já už doufal, že to možné nebude. Zajímalo by mě, o kolik % se auta tímhle přihazováním průměrně prodraží, protože třeba já už tak dávám za auto asi o třicet tísíc víc než jsem chtěl, jenže díky této salámové metodě se mi začíná třepat ruka, že přihodím paket Dynamic. Asi to celý zruším, budu jezdit busem a prachy si nechám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Sorry, ale vobec nevies odkial fuka vietor a je vidiet, ze si TSI moc nesoferoval. Pri predvadzacke som si urobil srandu s tlaciaceho sa HTP ked som nechal 5-ku a plny plyn zo 60km/h hore do tych 70km/h sa drzal ale uz od 75km/h bol v ......a utekal som mu uplne s prehladom. Chod sa povozit na HTP a hned na TSI a napis co si zistil ( najskor chod na tom HTP, lebo si budes mysliet, ze to je pokazene a odpadol ti motor) Zas to nepřeháněj. Ostatně video od Vorlajze to celkem ukazuje, čekal jsem větší odvaz odspoda vzhledem k tomu jak z toho někteří dělají letadlo, je vidět že ty Nm prostě velký nejsou a chce to podřazovat, ta trojka jede hezky, stejně jak moje 1,4 tdi s čipem, která je o 250? kg těžší. Ostatně ona hmotnost, která u prázdného dost pomáhá, bude nejspíš dost znát při naložení třeba 400 kg, u mé fabky vzroste hmotnost o 30%, u FIII o 40%. Jede to hezky, ale zbytečně silný, malá RSka apod. slova jsou skoro úsměvná, 1,4 103kW by tomu jako vrchol nabídky slušel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Nestrašte, jak jsem psal já, mám objednávku z 19.12.2014 a prodejce mi minulý týden volal, že začátkem tohoto týdne jde do výroby. Tak snad to neposunou. Tak snad už se dnes nebo zítra začne dělat! Tak to už má status "P" a termín je na týden přesný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Možná bude rozdíl mezi krátkou a kombíkem. Kubino, ty o tom určitě víš hodně, napiš nám toho víc :-). Jo a taky jsem se dozvěděl, že ještě můžu měnit konfiguraci a já už doufal, že to možné nebude. Zajímalo by mě, o kolik % se auta tímhle přihazováním průměrně prodraží, protože třeba já už tak dávám za auto asi o třicet tísíc víc než jsem chtěl, jenže díky této salámové metodě se mi začíná třepat ruka, že přihodím paket Dynamic. Asi to celý zruším, budu jezdit busem a prachy si nechám . Dokud není komise v "bid-blocku", tak jde korigovat, ovšem jak už ji bloknou, tak smůla. Tvoje "místo" na lince je jen pro Tebe a tomu odpovídají i výbavové prvky jako kola, potahy, nachystaná děravá střecha na auto s panoramou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 (editace) A ta korekce výbavy můžeme znamenat i změnu data výroby když už je zaplánováno? A nebo se dá korigovat jenom taková výbava, která už na datum výroby nemá vliv, třeba ten paket Dynamic? Editováno: 23. Únor 2015, autor: happymaster23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 To nejde paušalizovat. U Paketu snad mají nějaké to sedadlo navíc, vcelku se objednávají z důvodu minimálního příplatku. Pro klientku jsem v pátek měnil na autě na sklad barvu a vyhazoval naopak věci, které nechtěli a pohyb nenastal. Rapid bude za 4 týdny u nás. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Toto je takové "kouzlo" objednávání nového vozu, když se to dělá "na míru" jak si vymyslíš. Že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 moje je vo výrobe práve teraz tak pevne verím že doprava bude tiež tak rychla ako zaplánovanie. Uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramrod Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 (editace) ja som sa informoval pred 2.5 tyzdnami a moju vraj vyrobili 20.2.2015 takze teraz asi stoji na parkovisku v Mladej B. Editováno: 23. Únor 2015, autor: ramrod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorcidlo0 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Chystám sa už dobré 3 týždne do salónu ale stále mi do toho niečo príde. Tak skúsim sa opýtať tu. Ako je to s priestorom na zadných sedadlách v porovnaní napr.s octaviou 1? Je to plus mínus rovnaké? Práve na O1 mám najviac najazdené(300tis+) a tam to bolo s priestorom v zadu fakt úplne minimum čo som schopný tolerovať. Napr. v takej O2 si už vobec.nemám.na čo sťažovať ale som tak trochu realista O2 vs Fabia trošku iná trieda. Tiež ma viac láka Rapid v 1.6 tdi ale za tu cenu? To by som bol samovrahom, predsa len oproti F3 combi 1.2 tsi + 5000eur...A dalšia otázočka financovanie 1% - nikde som sa o tom nedočítal viac. Skutočne to.to funguje ako napr.v Kii kde sme brali na 1/4 a preplatili skutočne iba manipulačný poplatok(+Havarine ale to mam na každom aute) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 F 3 má vzadu málo místa... ale záleží na tom, koho budeš vzadu vozit a jak jsi velký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 A financovanie ozaj funguje iba 3%spracovatelsky poplatok pri akontacii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 no tak to můžu být happy, že jsem dostal auto tak brzo...už mám najetých 500km.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.