Reesha Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 To si nemyslím, zákazníka co nemá přehled možná uchlácholí. Ale pokud se podíváš jak dlouho na Fabku tady cekali ostatni, tak to opravdu není normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Neviem, v podpísanej kúpnej zmluve mám termín dodania 5.6.2015 Keď to nestihnú mám možnosť požadovať nejaké ďalšie zľavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Pokud je fakt termín dodání takto striktně daný (a v podmínkách není nic o možném protažení termínů) a oni to nestihnou, tak bych asi nějakou kompenzaci požadoval. U mě byl termín dodání 11KT od podpisu kupní smlouvy, ale na druhé straně byl dodatek, že se termín může protáhnout u vozidel se základní výbavou o max. 8KT a u vozidel se speciální (příplatkovou) výbavou o maximálně 12KT. U mě to stihli nakonec za 18KT, takže žádat kompenzaci nebylo na místě. A přesto jsem dostal auto vybavené povinnou výbavou (lékárnička, trojúhelník, vesta, žárovky), paměťovou kartu do rádia, koženou klíčenku a kožené pouzdro na doklady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andris Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Zdravíčko, nechtělo by to založit téma: VAŠE FABIA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Jseš slepej, blbej nebo navedenej? http://forum.skodahome.cz/forum/405-vaše-fábie-lll/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andris Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Omlouvam se asi si pujdu změřit dioptrie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Jo, to možná pomůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgesoft Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Zdravim, mam dotazy:Vcera jsme prevzali Skodu Fabii STYLE 1.2 TSI 81kW Combi.Objednano v unoru. Kdyz jsme objednavali, radio SWING (dle meho nazoru) bylo s bluetooth funkci - jine inzerovane nebylo - bluetooth beru jako nutnost (pro telefon), urcite byslo s BT. V dubnu zmenili konfigurak, neco podrazili, pridali moznost BLUTETOOTH ke SWINGU za myslim 3500 Kc. Takze od dubna lze koupit radio SWING bez i s BLUETOOTH.Jak rikam, v unoru meli jen jednu verzi - s bluetooth - a tu my objednali - ale v aute pri predani mame bez bluetooth... Tusite co mam delat? Mam reklamovat? Stary konfigurak uz nezjistim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Mam shodou okolnosti ulozeny konfigurak na +- tu samou Fabii z 27.2. (i kdyz ja jsem objednaval uz v prosinci) a vidim tam jen "Radio SWING", pripadne jeste "Apple Conectivity". O BT jsem tam nic nenasel a popravde ani to v aute nezkousel, jestli to umi nebo ne. Telefon jsem se zatim nesnazil pripojit. Nevim jestli se sem da to pdf nejak vlozit. Pripadne ti ho muzu poslat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendo Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 No nevím, jsem přesvědčen, že tam byla volba s BT nebo bez i před tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Byla zde je původní ceník platný od 12.1. nova-fabia-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgesoft Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Diky - vidim tam SWING s BT a SWING bez BT takže jsem se asi přehlédl a prostě koupil auto bez BT... Ale na volantu mam tlacitko TELEFON a po stisknuti mi to napise TELEFON NENALEZEM (nebo neco takoveho). myslite ze by to slo jen nejak dohrat (povolit), nebo tam proste BT modul vubec neni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Je to jiný HW, leda vyměnit celé radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Bude to tak. Byl jsem se schvalne podivat a taky nemam Swing s BT. Muselo by tam byt v Setup podmenu pro nastaveni BT a v Informacich cislo aktualniho driveru a to neni, takze je to Swing bez BT... mozna, ze ten s BT davali jen v ramci nejakeho paketu, kdo vi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Swing bez BT má místo tlačítka Phone tlačítko Mute. Od nového modelového roku (KT22+) je i při objednání Swingu bez BT na volantu tlačítko telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrub Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Zdravím všechny kolegy. Mám dotaz : už jste někdo demontovat zadní koncové světlo na FIII ? Zkoušel jsem to podle manuálu, ale nepovedlo se mi to. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Zajed do servisu hh... dnes jsem videl F III combi... a je to fakt maly auticko ... byla bila a služební... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 vorlajz: super rada na demontaz zadniho svetla... A ted nekdo, kdo by vedel? Taky me to zajima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Tak jak to chces popsat na foru? Ti by muselo byt s fotkama ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 No prosim, tak šup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Kdyz jsme objednavali, radio SWING (dle meho nazoru) bylo s bluetooth funkci - jine inzerovane nebylo - bluetooth beru jako nutnost (pro telefon), urcite byslo s BT. V dubnu zmenili konfigurak, neco podrazili, pridali moznost BLUTETOOTH ke SWINGU za myslim 3500 Kc. Takze od dubna lze koupit radio SWING bez i s BLUETOOTH. Jak rikam, v unoru meli jen jednu verzi - s bluetooth - a tu my objednali - ale v aute pri predani mame bez bluetooth... Nikdy nebylo BT u radia Swing bez priplatku. Bylo to dodano v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/mensi-motor-dostane-i-fabia-vyzkouseli-jsme-ho-v-seatu/r~cd32acaa15b611e5b5ba0025900fea04/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armany Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Zaťiaľ ten "slávny" motor chvália tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Zdravím všechny kolegy. Mám dotaz : už jste někdo demontovat zadní koncové světlo na FIII ? Zkoušel jsem to podle manuálu, ale nepovedlo se mi to. Díky za radu. Čau,odšroubuj ty dva šroubky dle návodu a pak do mezery mezi světlo a blatník (té svislé) strč škrabku na led (tím břitem), když trošku zapáčíš, světlo vyskočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 A připrav se na to, že jestli to sedí na kastli jen takovýma gumovýma průchodkama v dírách v plastovým těle světla nastrčený na čepy s kuličkou na konci, zašroubovaný do kastle (jako u rooma), tak pod tím světlem bude UKRUUUTNÁ KUPA bordelu, kterej tam nateče a nalítá mezerama - a pak už nenajde cestu ven... Tohle upevnění vymyslel nějakej ukrutně prudkej inteligent jako delikátní pomstu všem majitelům - měnit v takto upevněným světle žárovku na cestě, úplně nejlíp v noci a pro ještě větší zpestření za deště nebo ve sněhový vánici (zákon 361/2000 Sb. plus jeho novelizace z doby pozdější požadujou jakoukoliv závadu na vnějším osvětlení vozidla odstranit ihned na místě při jejím zjištění, protože je považovaná za bránící v provozu), to musí bejt VOPRAVDU MŇAMKA...!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.